Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zetmi
Ahooj!!! Tak dnes 5. Den? Tak to jsem o den… jsem ráda, že seš s námi!
@Zetmi jojo, dekuji. Uz asi testovat nebudu, uz jsem byla 2× na krvi 🙈 Kdy se chystas na testik? ![]()
@Tvojeteta ahooj
starý brachu
jojo ale absolutně mi nic není
jenom 1. a 2.den po ket jsem byla totalně ko jen jsem spala
a včera mě chytla migréna
která trvá ještě ted sice lehce ale trvá ![]()
@lumr možná zítra nebo pozítří
ono je to těžké když se chlap každý den ptá jestzli jsem testovala a kdy budu testovat
D ale zatím odolávám ![]()
@lumr jo hlavně po minulém měsíci kdy bylo bílo tedka má dobrý pocit a věří že to vyšlo ![]()
@Zetmi píše:
@Tvojeteta ahoojstarý brachu
jojo ale absolutně mi nic není
jenom 1. a 2.den po ket jsem byla totalně ko jen jsem spala
a včera mě chytla migréna
která trvá ještě ted sice lehce ale trvá
@lumr možná zítra nebo pozítří
ono je to těžké když se chlap každý den ptá jestzli jsem testovala a kdy budu testovat
D ale zatím odolávám
To ze me si naopak pokazde delal srandu, kdyz jsem mela zpozdeni MS - ze uz zase testujes
tak jsem zvedava na pristup az budu po Ketu ![]()
@Zuzule2014 píše:
@Bedlinka1234 ano dr. mě říkala, že jsem měla NK buňky zvýšené jen mírně, tak uvidíme, spíš asi neví co už doporučit. 3× KET a.nic,na testu ani duch…tak třeba toto zabere. a to se teda dává před KET ano? a na kolikátý pokus se zadařilo?
Ano před i po ketu a pak po prokázání tehotenstvi. Myslím, ze zkazit se nic nemuze. U nás na počtvrté - embrya vždy po genetice, jen jednou biochemické. Je to o náhodě si myslím. Držím palce!
Jinak kocky, ja si od dne Ketu davam alespon na tyden a neco neschopenku a rozhodla jsem se ze prectu Egyptana Sinuheta
(pocet stran 830
), plus asi protridim kraviny ze skrini a supliku
jak jste se zabavily vy?
jinak me ted napadlo, v obdobi cekani, muze se pit kafe? ![]()
@ancksunamun kafe určitě nevadí
já 2× chodila normál do práce a 2 to vyšlo a pak odešlo, minulý měsíc jsem si vzala neschopenku a celou dobu četla knížky a nic, tedka chodím do práce a o víkendu jsem přesazovala přísady
a 2 dny jsem chodila jak 90 letá zhrbená stařena ![]()
@Bedlinka1234 no my právě embrya geneticky vyšetřené nemáme a to je asi ten kámen úrazu, vůbec jsem to nevěděla…ale teď už máme poslední dvě, tak co už. tak musím věřit, že aspoň jedno z nich je bojovník a vydrží. a měla jsi vždy KEt v nativu nebo stimulovaný?
@Zuzule2014 píše:
@Bedlinka1234 no my právě embrya geneticky vyšetřené nemáme a to je asi ten kámen úrazu, vůbec jsem to nevěděla…ale teď už máme poslední dvě, tak co už. tak musím věřit, že aspoň jedno z nich je bojovník a vydrží. a měla jsi vždy KEt v nativu nebo stimulovaný?
Přesně. Základem je věřit. Vždy stimulovany. Ono ani to pgt není všemocný
@Tvojeteta píše:
@Miroslava66
Jak se máš? Kdy spustíš testování?
Mám se fajn díky za optání. Jsem dnes 3.den. Na tento týden mám neschopenku, zabavit se neni problem
Vůbec nic necítím ale nijak mě to nevadí, je brzo. Testovat budu asi až v neděli
raději si test dřív nekoupím
nebo bych měla nervy že tam nic není
Fandím ti že to ve své práci dáváš, ale říkala jsi že jsi byla březen doma, tak se aspoň zabavíš hlavně na sebe dávej pozor!
A ve čtvrtek chceme testík kde už uvidíme pěkného jasného ducha ![]()
A cítíš se jinak jak krom migrény ![]()
@Zuzule2014 píše:
@ButerflyP já jsem zpoždění neměla, ale za to jsem měla měsíčky hrozně slabé, normálně mívám ty první dva dny silnou a pak to slábne,ale.po Hysteroskopii slabou až jsem teda nevěděla jestli to jako už ms je nebo není. jeste vydrž, zavolat do centra můžeš, ale asi to na to nic nedají,max.ti řeknou, ať jdeš na vyvolàvačku.
Ja mivam MS max dva dny, takze proste se to spusti a zadne dospinovani. Vyvolavacku pred KETem to delaji??