KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7611
20.4.21 09:32

@Zetmi @Miroslava66 holky, já jsem dnes 4.den po KET, to jsme na tom podobně 🙂 plánuju první test v pátek, druhý v pondělí a pak ve středu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
20.4.21 09:39

Po vasem vzoru devcata! Jedu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
20.4.21 09:46

@kambalaka juu další testovací maniak :D (v dobré samozřejmě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
20.4.21 09:47

Holky nechci dělat reklamu ale dneska jsem na pilulce objednala mamatesty 3 za cenu 2 :D protože jsem zjistila že max je už na eshopu nevede a na toto jsem náhodou tam došla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
20.4.21 09:48

@šmoulililinka juu planeňák :D tak hodně zdaru :) a hlavne at za pár dní ružová na testu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
20.4.21 09:53

@šmoulililinka
Tak za 8 min :palec:

Jinak ty jsi asi jdeš pro Růženku :mrgreen:

My s Pavlujou šly pro Květušku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
20.4.21 09:56

@Zetmi
V Benu mají taky akci, včera jsem smla po práci a řekla jsem mamatest, dala mi jeden, tak jsem řekla dva a ona se děsně divila- už jsem neměla sílu říct, že chci ty tři v akci :roll:

Tak teda dnes pilulka, max a rossmann :mrgreen: - hlavně nenappadně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
20.4.21 09:56
@Zetmi píše:
@ancksunamun kafe určitě nevadí :) já 2× chodila normál do práce a 2 to vyšlo a pak odešlo, minulý měsíc jsem si vzala neschopenku a celou dobu četla knížky a nic, tedka chodím do práce a o víkendu jsem přesazovala přísady :D a 2 dny jsem chodila jak 90 letá zhrbená stařena :D

No u me to moc rozdil z hlediska fyzickyho hrat nebude. Ja uz jsem snad rok na home office. Ale posledni dobou je to v praci takovy nasiraci, podporeny jeste mou naladou z tech vsech hormonu, takze jsem si rikala ze tam bublinku necham usadit v klidku aby pekrat denne neposlouchala jak si pod vousky huhlam neco o idiotech :nevim: :lol: :lol: Ale je fakt ze od 10-14 dne me to vychazi na mesicni uzaverku tak to uz mozna makat budu :lol: at to nejvetsi cekani zapracuju a necumim do zni a nepremyslim o testech :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
20.4.21 09:57

@Zetmi jsi mohla jít na nákup ke mně domů, já jsem bohatě zásobená 😁 schovávám je i před manželem, jinak by si myslel, že jsem trhlá 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
20.4.21 09:58
@Tvojeteta píše:
@šmoulililinka
Tak za 8 min :palec:

Jinak ty jsi asi jdeš pro Růženku :mrgreen:

My s Pavlujou šly pro Květušku :mrgreen:

Tak jestli to tak funguje tak ja si pujdu asi pro opicaka 8o :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
20.4.21 09:59

@Tvojeteta tu akci 2+1 totiž udělali speciálně kvůli holkám, jako jsme my 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
20.4.21 10:03

@Tvojeteta proto je nakupuji na netu tam mě nikdo nezná a nevidím jejich výraz :D ale objednala jsem jenom 6 nebo 7 ks protože by bylo dražší poštovné :D nad 8 ks nešla zásilkovna :D počky ale v maxoci nemaj mamatesty :D jenom ty jejich a cosik nového :D

@kambalaka děkuji nechám ti je :D upřímně chlaopovi taky nepřiznávám kolik jich mám :D minulý měsíc jsem měla sand 20 krabiček :D zostalo 7 na tento měsíc :D + dnes objednány :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
20.4.21 10:03

@ancksunamun
Však já svýmu synovi říkám často vopičáku :mrgreen:

A ještě máme Josefčíka a ještě Modriče…

Holky já vám tak držím palce!!!
Jak vylezu z atombordelu, tak jdu prohlížet emimino- tajně samozřejmě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
20.4.21 10:04

@kambalaka spíš veděli :D že je jearo hodně se těhotní :D a blíži se nejaké rozvolnění tak budou potřeba :D anebo se jich potřebují zbavit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
20.4.21 10:20

@Tvojeteta ja jsem poslala chlapa pro testy 2×2 mamatest + dva ty čůrací, on je vždycky vyzvedne v lékárně u práce, včera mi řekl ze tam byl naposled :mrgreen: ze se lékárnice divila proč tolik, tak nevěděl co říct a byl prý červený jako rak :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí