Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, můžu se přidat? sleduji vás z povzdálí komu se podařilo gratuluji, já jsem 5. den po ket.
@Zuzule2014 píše:
@Bedlinka1234 ne nemám, nebo aspoň o tom nevím, máš s Intralipidy zkušenosti? víš co, já si myslím, že dr.uz neví co s náma, tak aspoň navrhla toto..
Vyšetření na reprodukční imunologii jsi absolvovala? Z toho bys ty nk buňky poznala. Mne to zabralo, nakonec jsem měla 4 infuze. K tomu medrol 8mg (začátek 6tydnu před ketem) Měla jsem zvýšené docela dost (kolem 28, hranice 10).
@ButerflyP já jsem zpoždění neměla, ale za to jsem měla měsíčky hrozně slabé, normálně mívám ty první dva dny silnou a pak to slábne,ale.po Hysteroskopii slabou až jsem teda nevěděla jestli to jako už ms je nebo není. jeste vydrž, zavolat do centra můžeš, ale asi to na to nic nedají,max.ti řeknou, ať jdeš na vyvolàvačku.
@šmoulililinka za chvilku ho máš u sebe
pak dej vědět, budeme na tebe myslet ![]()
@Tvojeteta no jako dívej, nechci lovit
páč já tam ty duchy, i čárky mám vždy a stejně to pak nedopadne. Ale copak já mám vůli nelovit? ![]()
@Miroslava66 moc děkuji ![]()
@Bedlinka1234 ano dr. mě říkala, že jsem měla NK buňky zvýšené jen mírně, tak uvidíme, spíš asi neví co už doporučit. 3× KET a.nic,na testu ani duch…tak třeba toto zabere. a to se teda dává před KET ano? a na kolikátý pokus se zadařilo?
@Zetmi ahojky
nebyla jsi v březnovém KET? Asi si tě pamatuju ![]()
Kdy budeš testovat? ![]()
@Miroslava66 ano byla
některé tu poznávám
.. no říkala jsem si zítra nebo ve čt to bude 6.-7.den po