KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4032
19.4.21 14:59

@Julia Čiková moc mě to mrzí, někdo má ducha až 11-12 den, ale je to už míň pravděpodobné, to je jasné, ale ještě nic nevysazuj. :hug: Musí to přece jednou vyjít, nevzdávej se :hug: Tady máš velkou podporu, ani nevíš, jak moc ti rozumíme. Drž se, jsme s tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
19.4.21 15:02
@Tvojeteta píše:
@Julia Čiková
To není jen o těch pozitivních zprávách, jsme tady pro tebe i v těch těžších chvílích, ale všechny víme, že člověk by nejradši zalezl a s nikým nekomunikoval, když budeš jenem číst nebo nám kdykoli napiš!!

Můeme to sdílet spolu!!! :hug:

Tak jsi našla 🍀 pro někoho jiného a těm to vyjde jen díky tobě :hug: [/citace
@Lenikj píše:
@Julia Čiková Nejsi v tom sama, soucitim s tebou. Mně se už rozjela ms, do toho teď v práci naprd, tak je nálada pod psa. Další měsíc me čeká případně další poslední ket.Příspěvek upraven 19.04.21 v 14:57

Mrzí mně to taky, ja už žádného mražačka nemám, tak se pomalu chystám na 3 ivf, kam chodíš do CARu?

• Citovat
  • Upravit
Julia Čiková
19.4.21 15:04
@Pavluja píše:
@Julia Čiková moc mě to mrzí, někdo má ducha až 11-12 den, ale je to už míň pravděpodobné, to je jasné, ale ještě nic nevysazuj. :hug: Musí to přece jednou vyjít, nevzdávej se :hug: Tady máš velkou podporu, ani nevíš, jak moc ti rozumíme. Drž se, jsme s tebou :hug:

Děkuji moc za podporu

• Citovat
  • Upravit
230
19.4.21 15:08

@Pavluja no vidíš nestresuj, to bude v pořádku, zatím to vypadá na testu dobře, taky jste mi psaly s holkami, ať jsem v klidu, já jsem si ještě vzala k tomu ascorutinu jednu tabletku utrogestanu navíc, ale jen pro svůj lepší pocit. Taky to může být hematom, to se mi už taky kdysi stalo. Hezky lehnout, nějaké hezké ponožky na nožky a nožky nahoru a odpočívat. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
19.4.21 15:12

@Julia Čiková to je mi líto, budu Ti držet palce na další pokus, už mám za sebou 3 ivf, tak vím jak to je těžké, příště to určitě vyjde :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
19.4.21 15:16

@Tvojeteta díky moc, ale nevím, dost mě to břicho bolí
Promiň, že jsem testla bez tebe, ale ta krev mě vyděsila, tak jsem chtěla vědět..
Ty máš teď větší šanci než já, krvacení nikdy neni nic dobrýho, to je mi naprosto jasný. Ty jsi v pohodě, nešpiníš, to je moc dobře a já věřím, že tobě to vyjde :hug: Ten strach k tomu všemu patří, jak já ti rozumim. :hug:

@kambalaka děkuju. Měla jsem utrogestan 2-2-2 (jen jsem ho dobírala), teď mám přejít na gynprodyl 1× po 6 hodinách + ascorutin a estrofem a clexane beze změn. Takže mi jen navýšili progesteron o 200j. Pokud se to bude nějak zhoršovat, mám přijít ve středu na hcg z krve, jinak až těch 14 dní po ket a to i kdyby byl test pak negativní. Chjo. Prý i to bolení břicha vlivem hormonů je normalní. Otěhotněla jsem 2× a nikdy mi nic nebylo ( ale nevyšlo to) a teď tohle. :(
A tobě je dobře? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
19.4.21 15:16

@Julia Čiková do Repromedy a ty? Snad se na nás štěstí taky někdy usměje, i když u sebe si už moc naději nedávám:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
19.4.21 15:24

@Pavluja
Tak já mám bílo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
19.4.21 15:31

@Tvojeteta ale taky je to 5. den… měly jsme zítra dělat jen z legrace, vzpomínáš? :hug: To ještě vydrž. :hug: Já udělala test jen kvůli tomu krvácení, samotnou mě překvapilo, že na testu něco je. Fakt je moc brzo, nestresuj se. :hug: Radši bych měla dnes bílo a nekrvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
19.4.21 15:34

@Pavluja držím pěsti, ale jak píšeš no, krev nikdy nevěstí nic dobrého :( alespoň u mě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
19.4.21 15:36

@Pavluja no já jsem zatím 3 dny po KET, ale dneska cítím podbrišek, tak jsem to v práci zabalila dřív a už ležím a mám nožky nahoře. Taky si píchám Clexane. Já jsem vzdycky krvacela až v termínu MS a zatím jsem měla pokaždé jen biochemko, dál jsem nikdy nedošla. Toto je už můj 5. transfer 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
19.4.21 15:37

@Julia Čiková moc mě to mrzí, ale radši bych ještě nic nevysazovala. Malá naděje ještě zůstává. Myslím na tebe :hug:

@Pavluja Držím palce, jak píšou holky, muže to byt hematom nebo prasklá žilka. Hlavně klid, odpočívej, důležitý, že dvě // jsou :srdce: :srdce: V jiný skupině dokonce krvácela a dopadlo to dobře. :hug: :hug:

@Anonymka Ka Krásný testík, paráda. Držím palce na krev, ať je HCG ukázkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
19.4.21 15:37

@Tvojeteta ještě nic nezatracuj, vždyť si 5 den, carka na tebe jistě vykoukne až později ;).ale vím, že to člověku moc na náladě nepřidá…já si kdysi dělala test 7 den a bylo tam bílo a už jsem pak tomu vůbec nevěřila, ale ty jsi 5 den, to máš ještě spoustu času!!!držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
19.4.21 15:39

@Tvojeteta 5.den je hodně brzo, já měla vzdycky dušíka až 7.den a to jsem ho viděla jen já, když jsem test dobře natočila. Slabší čárka byla 10.den a silnější 12.den - pokaždé u mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
19.4.21 15:39

@Julia Čiková nechci ti brát naděje, ale máš pravdu…i když zázraky se občas dějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí