Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Málinka25
To je dobře, že. Ses taky ozvala!!! Myslím na vás na obě!!!
Asi se stíháte dostatečně zaměstnat, což je moc dobře.
@Anonymka Ka píše:
To je super holky, že každá má svou spolutestovatelku, že se to tak hezky k testování páruje
všem držím palce, já dnes 10. den po KET, ale ještě jsem neměla odvahu testit
Držím palce ať na tebe vykuknou vysněné // ![]()
@Anonymka Ka @Málinka25 holky, máte můj obdiv za tu výdrž
Za to bude stopro odměna
Těším se na pozitivní zprávy ![]()
@Pavluja @Tvojeteta děkuji, spis mám strach a je fakt, se snažím zaměstnávat abych na to nemyslela
u nás v centru vždy 14 den po ket dělají test i ultrazvuk a pak další za 14 dni. Věřím, ze nám všem se to povede a zdárně to doklepeme do 38 týdne
![]()
@Dicentra27 píše:
Holky, tak ráda bych si nachystala praštěný fusekle, ale…
Dnes kontrola 9 DC, sliznice i dominantní folikul… Blbec jsem se radovala. Prý tam jsou nějaké útvary na vaječnících, že by to mohla být endometrióza (to říkám, že mám celý život, ale nikdo mě doposud nebral vážně). Prý to mohl způsobit covid a stimulace k IVF.
Tenhle cyklus se máme snažit doma (haha, po dvou letech psích kusů tomu děsně věřím). Další cyklus KET v řízeném cyklu (estrofen, lenzetto, amelgen), plus jsem objednaná na červen do Podolí kvůli tý endošce.Jako by to tu dokola nezaznívalo - furt na něco čekáme. Tak dneska to byla slušná ťafka… Sotva mi skončí ms, musím čekat na začátek další.mě fakt trefí.
Ahoj, nejak nestiham cist diskuze, je toho moc. Strasne me mrzi, ze mas trable, ale treba to prave ta endoska brzdila a az se to vyresi, vsechno se povede. Musime doufat ![]()
@Málinka25 a kam chodíš do centra, že po 14 dnech dělají i UTZ?
@Pavluja píše:
@Anonymka Ka @Málinka25 holky, máte můj obdiv za tu výdržZa to bude stopro odměna
Těším se na pozitivní zprávy
Holky přeji vám krásně silné //
jste dobre že to zvládnete netestit
já vydržela minule 10dnu ale to asi od zitra nedam.. Tipuju se na 8.den ![]()
@kambalaka jezdíme na doporučení do Arlety, je to takové malé rodinné centrum. Jsou tam všichni moc milý a hodný. ![]()
@Miroslava66 děkujeme, já nejsem lovec, ale lovit s tebou budeme rádi
![]()
@Dicentra27 Taky jsme 2 cykly čekaly, aby na UTZ pozorovali, co to v tom břiše dela. Tehotenstvi je ale jedná z variant, jak endometriozu blokovat, tak držím palce, aby to nebylo vážně ![]()
Já mám v Arletě kamarádku. Ty jsi z vých čech? Já jo. Já chodím do Sanusu.