Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kambalaka píše:
Holky, dneska KET 🙏 kdo jde taky?
Super!! 😇 ![]()
Posíláme energii jak píše @Tvojeteta ![]()
@Savana2 a máte ještě nějaká zmrazená embrya? Muže poslat urychleně na vyšetření, nic z toho být nemusí a pokud ano, třeba ho tahle „blbá sranda“ paradoxně zachránila…
@Tvojeteta píše:
Mám cukání skočit teď pro test a zkusit ovitrelle…
Ty jsi taková znalá v těchto věcech, mám dotaz.. Za jak dlouho Ovitrelle zmizí? Po kolika dnech od aplikace? ![]()
@Dicentra27 ještě máme 6 zmražených. No bavili jsme se, že půjde příští týden, sám přiznal, že sem tam mívá bolesti, ale ne pořád. Proto mám strach, že by to mohl být průser. Nikde jsem se nedočetla, že by pozitivní test mohl značit i něco jiného ![]()
@Dicentra27 píše:
@Savana2 a máte ještě nějaká zmrazená embrya? Muže poslat urychleně na vyšetření, nic z toho být nemusí a pokud ano, třeba ho tahle „blbá sranda“ paradoxně zachránila…
Souhlasím.. Ale jestli nechceš rady.. ![]()
Jak to máte v plánu řešit, myslím manžela…?
A testik by měl sílit ob den, pokud je 10.den slaba čárka, není to ztraceno ale musí sílit.. Měla jsem to podobně..
@lumr píše:
Tak HCG 393 🤔
Není to zlé. Teď jsi kolikátý den?
@Miroslava66 test jsem měla pěkného ducha 5 den po ket, tj neděle, a od té doby absolutně nic a dnes je 10.den.myslim, že je to v čudu. No a muž půjde příští týden k lékaři, naštěstí to nechce podceňovat. Mám hrozný strach, nějak se mi to vše hroutí:(
@Savana2 tak se zhluboka nadechni, protože ani 10. den nemusí být nic ztraceno, ne nadarmo CAR říká testovat 14. den, někdy mají holky nižší hcg a test pozitivní opravdu až později.
Navíc máte slušnou zásobu v mrazáku. To nemůže říct každý, že má 6 embryí ![]()
A holt prostě zvednout telefon, nenechat se odbýt. Muž potřebuje vyšetření…
@lumr píše:
Tak HCG 393 🤔
Ty jo, to jsi dnes 9. den? To je super hodnota.
Byla jsi na krvi jako samoplátce? Moc pěkný, gratuluju ![]()
Tak HCG 393 🤔
@šmoulililinka snad ano.. Uvidim, jak poroste..
@Pavluja ano 9.den. Skocila jsem na krev jako samoplatce, abych mela predstavu..
@Miroslava66
No moc nejsem, ovitrrlle jsem píchla podruhý v životě… píšou 10 dní a i holky tady to tak potvrzujou…
V jaký seš fázi ty? Myslím i psychicky..
Mě dneska strašně zlobí děti, obzvlášť ty puberťandy bych nejradši narvala do babyboxu- ale asi by to prasklo… no a malej nemá tedm nějak dny, tak ho furt tahám… mám pocit, že to nevyjde s padnul na mě splín…
Holky ještěže mám vás! @lumr mi vyloženě dělá radost!!!