KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3554
16.4.21 15:24

@BaraodKolina
U Kolína možná pošmourno, ale i tak vtipno a ještě se to skoro rýmuje!!!

Tak chlapi musí něco vydržet i drobnou nenáladu!!!

Svrbí tě testovat a nebo nebo nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
16.4.21 15:30

@Savana2 nevěš hlavu, bojovat se musí a neboj se napsat, i když ti zrovna není do zpěvu..ba právě naopak, piš. Sdílená bolest, poloviční bolest. Všechny tu známe neúspěch, strach, dny na prd… neboj, nijak neobtěžuješ :hug: Chce to teď hodně síly, ať můžeš podpořit muže, hlavně aby byl v pořádku, prostě může být jen nějaký zánět prostaty, to se tim vyšetřením zjistí a i kdyby zjistili tu horší variantu, tak má obrovské šance na vyléčení, když se to podchytí takto včas. Ale nemalujme čerta na zeď, u žen způsobují pozitivní testy i cysty, ani u muže to nemusí hned být rakovina.. Jak psala @Tvojeteta nejdřív dáte dokupy taťku a pak vyjde prcek, embryjek máte dost, tak to vidím velmi nadějně. :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
16.4.21 15:37

@ancksunamun tak to je jasný, proč se zastavil ten růst folikulu, to ten estrofem. Tj, všechny zobem a pícháme kde co ;)
Mě fakt dost svědí kůže asi po tom clexane, tak abych do porodu ještě nějakou kůži měla…pak se mi možná bude hodit z biologie látka o hadech a svlíkání z kůže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
16.4.21 15:40

@ancksunamun v řízeným KETu se Ovitrelle nepíchá, estrofem navíc blokuje činnost vaječníků, proto folikuly nerostou a k ovulaci nedochází. Jelikož není ovulace, nevytvoří se v řízeném cyklu žluté tělísko, z tohoto důvodu budeš brát léky až do doby, než se vytvoří placenta, která převezme funkci žlutého tělíska. Buď v klidu, všechno je, jak má být 😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
16.4.21 16:03

@Tvojeteta neboj to bude dobrý, já mám taky vždycky náladu jak na houpačce, jeden den tomu věřím, pak se bojím,…a pořád dokolečka, ale fandím ti.ted to určitě bude to pravé a pak mi budeš dávat rady zase ty ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.4.21 16:13

@BaraodKolina pocasi je na prd a pozitivni naladu neprida.. Ale neboj, za chvili vykouknou // a hned bude duvod k radosti :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.4.21 16:32

@lumr Jo, to by byl sen. 🌞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.4.21 17:38

@BaraodKolina musis myslet pozitivne a verit bublince :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.4.21 17:41
@Pavluja píše:
@Miroslava66 hezký, a jaký máš ponožky? :lol: Hodně štěstí na zítra + dalších ca 38 tydnů :hug:
@Pavluja píše:
@Miroslava66 hezký, a jaký máš ponožky? :lol: Hodně štěstí na zítra + dalších ca 38 tydnů :hug:

Jezevčíci připraveni na zítra :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.4.21 17:42
@Tvojeteta píše:
@Miroslava66
Tak zítra v 10:30 su půjdu udělat do města radost ( a že je to těžkej úkol v tohle blbým stavu) alespoň kytku do vázy a pošlu ti pozitivní energii!!!

Doufám, že lumr taky pošle

Jo a holky po KETu jsem šla vsadit sportku a vyhrála jsem 128kč!!! A stálo to jen 140kč :mrgreen:

Diiiky :hug: :hug: :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 17:42

@Miroslava66
Jezevčíci super, ale hrozí tam nebezpečí, abys pak neměla malýho Josefčíka :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
16.4.21 17:48

@Miroslava66 ty sou topkovy :dance: :dance: :dance: :srdce: budeme na tebe myslet :kytka: ja mela dneska kotatkovy na UZ :cert: a pani doktorka me je pochvalila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.4.21 18:02
@Tvojeteta píše:
@Miroslava66
Jezevčíci super, ale hrozí tam nebezpečí, abys pak neměla malýho Josefčíka :mrgreen: ;)

Klidně Maxifuss :mrgreen: :mrgreen: ráda bych chlapečka :pankac:
Děkuji holky moc!! Budu sondovat tu energii až bude proudit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
16.4.21 18:15

@Miroslava66 já žádný “šílený” ponožky nemám, tak jsem vsadila na srdíčka 🙂 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 18:35

@kambalaka

Ale na šíleně pozitivní!!!

Taky na tebe budu myslet!!!

Jenom holky, to vypadá, že jedete na nějaký modrý vlně!!! Pamatujte si ti to a pak schválně, jestli to tak bude i na UZ😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí