Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BaraodKolina
U Kolína možná pošmourno, ale i tak vtipno a ještě se to skoro rýmuje!!!
Tak chlapi musí něco vydržet i drobnou nenáladu!!!
Svrbí tě testovat a nebo nebo nechceš?
@Savana2 nevěš hlavu, bojovat se musí a neboj se napsat, i když ti zrovna není do zpěvu..ba právě naopak, piš. Sdílená bolest, poloviční bolest. Všechny tu známe neúspěch, strach, dny na prd… neboj, nijak neobtěžuješ
Chce to teď hodně síly, ať můžeš podpořit muže, hlavně aby byl v pořádku, prostě může být jen nějaký zánět prostaty, to se tim vyšetřením zjistí a i kdyby zjistili tu horší variantu, tak má obrovské šance na vyléčení, když se to podchytí takto včas. Ale nemalujme čerta na zeď, u žen způsobují pozitivní testy i cysty, ani u muže to nemusí hned být rakovina.. Jak psala @Tvojeteta nejdřív dáte dokupy taťku a pak vyjde prcek, embryjek máte dost, tak to vidím velmi nadějně.
![]()
@ancksunamun tak to je jasný, proč se zastavil ten růst folikulu, to ten estrofem. Tj, všechny zobem a pícháme kde co ![]()
Mě fakt dost svědí kůže asi po tom clexane, tak abych do porodu ještě nějakou kůži měla…pak se mi možná bude hodit z biologie látka o hadech a svlíkání z kůže ![]()
@ancksunamun v řízeným KETu se Ovitrelle nepíchá, estrofem navíc blokuje činnost vaječníků, proto folikuly nerostou a k ovulaci nedochází. Jelikož není ovulace, nevytvoří se v řízeném cyklu žluté tělísko, z tohoto důvodu budeš brát léky až do doby, než se vytvoří placenta, která převezme funkci žlutého tělíska. Buď v klidu, všechno je, jak má být 😘
@Tvojeteta neboj to bude dobrý, já mám taky vždycky náladu jak na houpačce, jeden den tomu věřím, pak se bojím,…a pořád dokolečka, ale fandím ti.ted to určitě bude to pravé a pak mi budeš dávat rady zase ty
.
@BaraodKolina pocasi je na prd a pozitivni naladu neprida.. Ale neboj, za chvili vykouknou // a hned bude duvod k radosti
![]()
@Pavluja píše:
@Miroslava66 hezký, a jaký máš ponožky?Hodně štěstí na zítra + dalších ca 38 tydnů
@Pavluja píše:
@Miroslava66 hezký, a jaký máš ponožky?Hodně štěstí na zítra + dalších ca 38 tydnů
Jezevčíci připraveni na zítra
![]()
@Tvojeteta píše:
@Miroslava66
Tak zítra v 10:30 su půjdu udělat do města radost ( a že je to těžkej úkol v tohle blbým stavu) alespoň kytku do vázy a pošlu ti pozitivní energii!!!Doufám, že lumr taky pošle
Jo a holky po KETu jsem šla vsadit sportku a vyhrála jsem 128kč!!! A stálo to jen 140kč
Diiiky
![]()
@Miroslava66
Jezevčíci super, ale hrozí tam nebezpečí, abys pak neměla malýho Josefčíka
![]()
@Miroslava66 ty sou topkovy
budeme na tebe myslet
ja mela dneska kotatkovy na UZ
a pani doktorka me je pochvalila ![]()
@Tvojeteta píše:
@Miroslava66
Jezevčíci super, ale hrozí tam nebezpečí, abys pak neměla malýho Josefčíka![]()
Klidně Maxifuss
ráda bych chlapečka ![]()
Děkuji holky moc!! Budu sondovat tu energii až bude proudit ![]()
@Miroslava66 já žádný “šílený” ponožky nemám, tak jsem vsadila na srdíčka 🙂 ❤️️
Ale na šíleně pozitivní!!!
Taky na tebe budu myslet!!!
Jenom holky, to vypadá, že jedete na nějaký modrý vlně!!! Pamatujte si ti to a pak schválně, jestli to tak bude i na UZ😉