Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky :m
taky mam dneska nejaky divny den. Ani nevim jestli zachmureny spis bych rekla takovy pinasany z prace
az jsem si tu musela na prazdny byt zakricet ![]()
Jinak hlasim ze sliznice se dostala na hezkych 8.4 z tech 4.5 od pondeli takze KET bude
Jen me zarazilo par veci a to ze ho mam az ve ctvrtek a navic se mi zastavil rust dominantniho folikulu a byl jen cca 14mm. Pokracuju 3denne estrofem, od zitrka k tomu 3denne 2 tobolky utrogestanu. A zadne ovitrelle.
Jeste sem si volala kordinatorce
ze si to chci overit a vysvetlit to (samozrejme me dotazy napadly az doma a musela sem si pripravit lepsi zacatek telefonatu nez -kocky na emiminu to maji vsecky jinak jakto?). Ale budu zase doufat ze vi co delaji ![]()
Jinak poprve budu chybet za 9let v praci na uzaverku ale rozhodla sem se ze si proste tech 14 dnu neschopenky vemu a zadne stresy ![]()
@lumr píše:
@Miroslava66 9.den od KET.
A nemáš tam dvojčata??
docela vysoká hodnota HCG
![]()
@Miroslava66 to si nemyslim.. Spis bych to videla na holcicku ![]()
@ancksunamun já mám taky 3× estrofem a 2-2-2 utrogestan, měla jsem řízeny KET, to znamená, ze ovulaci jsem neměla, podle mě ten estrofem ovulaci brání, proto Ti ten folikul už ani neporoste
@Savana2 píše:
@Miroslava66 test jsem měla pěkného ducha 5 den po ket, tj neděle, a od té doby absolutně nic a dnes je 10.den.myslim, že je to v čudu. No a muž půjde příští týden k lékaři, naštěstí to nechce podceňovat. Mám hrozný strach, nějak se mi to vše hroutí:(
To asi je… Měla jsem slabší čárky od 10.dne, pak mi to potvrdili z krve a pak jsem blbec testovala dal a dal no a carka slabla a pak zadna… 16.den mi to z krve jen potvrdili. Tím nechci říct že to je ztraceno ale spíš bych s tím počítala a pak být jedině příjemně překvapená..
Je dobře že chce muž jít na vyšetření. To bude dobrý neboj.
ale chápu že takove zprávy najednou člověku zkazí pohled na svět ![]()
Od Kolina taky hlasim pochmurnou naladu. To pocasi tomu uplne nahrava. A to jsem se tesila, ze s jarem a hezkymi dny pujde KET krasne jak po masle a stejne jako jaro, budu jen pucet. Jaro neni, takze nepucim, ale bucim na partnera. 5. den po KET a bricho opet pripomina stav jako pred ms.
@Tvojeteta píše:
@Miroslava66
No moc nejsem, ovitrrlle jsem píchla podruhý v životě… píšou 10 dní a i holky tady to tak potvrzujou…V jaký seš fázi ty? Myslím i psychicky..
Holky ještěže mám vás! @lumr mi vyloženě dělá radost!!!
Mě dneska strašně zlobí děti, obzvlášť ty puberťandy bych nejradši narvala do babyboxu- ale asi by to prasklo… no a malej nemá tedm nějak dny, tak ho furt tahám… mám pocit, že to nevyjde s padnul na mě splín…
Tvoje hlášky mě vždycky dokážou rozesmát
díky
!!
Jsem ve fázi chystání ponožek na zítra 10:30 kdy jdu na KET ![]()
Psychicky se těším… Vezmu si neschopenku asi na tyden at vypnu a jsem v klidu ptz v praci je to masakr kazdy den
Takže s tím Ovitrelle… Když jsem si ho píchla 11.4 v nedeli tak můžu testovat 25.4? ![]()
Pěkně ti dávají zabrat teda.. Hele pevné nervy, mysli na mrňouska co v tobě hajá
![]()
Kdy budes testovat? ![]()
@Miroslava66 já už s tím taky moc nepočítám, bohužel ještě stále nejde za peníze koupit vše, a teď co bych za to dala a pořád doufám, aby byl muž v pořádku a abychom měli aspoň jedno mimco
nebudu tu spamovat smutnymi a negativními příspěvky, toto má být veselá diskuze o tom, jak se daří po Ketu. V pondělí jdu na krev, jestli třeba náhodou nemám vadné mamatesty(což asi nehrozí) a dám vědět!
@ancksunamun tak to je úplně super připraveno na zavrtání ![]()
Jen nerozumim..ty jsi už estrofem brala nebo až ode dneška? Oni to asi teda berou jako řízený ket, tím pádem není ovulka a ovitrelle nepotřebuješ. Jen se pak musí brát estrofem až do 12tt
Tím pádem ani nevadí, zda ket po 5 nebo 6 dnech. Takže to neboj, to je ok. Aspoň ti už vyjde hezký počasí ke ketu ![]()
@Savana2
To je život! Jen s námi buď, nám se to tady taky mele, ale jedině tady všechny víme, jak je holce po ET/KET a vlastně všechno pomáhá!!!
Drž se holka
@Miroslava66 hezký, a jaký máš ponožky?
Hodně štěstí na zítra + dalších ca 38 tydnů ![]()
@ancksunamun
Skvělej přístup!!! Žádná uzávěrka, chtěla bych napsat i žádný stresy, ale to všechny víme, že je kravina!!
Tak sliznice tě podržela, holka se na to mimino fakt těší!!! A ovulaci ke Ketu nepotřebuješ, ale ta sliznice je super!!!
Pokračuj v zalévání!! Estrofemem to ještě hezky načechráte!!!
Mám radost a myslím, že to vypadá dobře ![]()
@Miroslava66
Tak zítra v 10:30 su půjdu udělat do města radost ( a že je to těžkej úkol v tohle blbým stavu) alespoň kytku do vázy a pošlu ti pozitivní energii!!!
Doufám, že lumr taky pošle
Jo a holky po KETu jsem šla vsadit sportku a vyhrála jsem 128kč!!! A stálo to jen 140kč ![]()
@Pavluja Dekujuuuu
no mam radost jak to povyrostlo. Estrofem jsem brala az ted od pondeli tj od 12DC (dneska paty den). Jej tak dlouho? To mam teda radost
ale kdyz to vyjde… Tak budu zobat cokoliv ![]()
Moc dekuju za mistni trpelivost a neustale vysvetlovani neceho. Denodenne si rikam ze nas ve skole v biologii meli poucovat o tehle vecech a ne o nejakych plzich, mlzich a hlavonozcich
to je mi ted dost k bobku
![]()
Aha, tak jiného neznám, asi fakt bude nový