KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Julia Čiková
16.4.21 14:45
@Lenikj píše:
@Julia Čiková nene, my jsme psali o jiném doktorovi. Teď si nevzpomenu na jméno a na stránkách kliniky jsem ho ani nenašla.

Aha, tak jiného neznám, asi fakt bude nový :nevim:

• Citovat
  • Upravit
890
16.4.21 14:47

Ahoj holky :m :mavam: taky mam dneska nejaky divny den. Ani nevim jestli zachmureny spis bych rekla takovy pinasany z prace :roll: az jsem si tu musela na prazdny byt zakricet 8o

Jinak hlasim ze sliznice se dostala na hezkych 8.4 z tech 4.5 od pondeli takze KET bude :dance: Jen me zarazilo par veci a to ze ho mam az ve ctvrtek a navic se mi zastavil rust dominantniho folikulu a byl jen cca 14mm. Pokracuju 3denne estrofem, od zitrka k tomu 3denne 2 tobolky utrogestanu. A zadne ovitrelle.

Jeste sem si volala kordinatorce :D ze si to chci overit a vysvetlit to (samozrejme me dotazy napadly az doma a musela sem si pripravit lepsi zacatek telefonatu nez -kocky na emiminu to maji vsecky jinak jakto?). Ale budu zase doufat ze vi co delaji :lol:

Jinak poprve budu chybet za 9let v praci na uzaverku ale rozhodla sem se ze si proste tech 14 dnu neschopenky vemu a zadne stresy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.4.21 14:49
@lumr píše:
@Miroslava66 9.den od KET.

A nemáš tam dvojčata?? :lol: docela vysoká hodnota HCG :think: :dance: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.4.21 14:52

@Miroslava66 to si nemyslim.. Spis bych to videla na holcicku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
16.4.21 14:52

@ancksunamun já mám taky 3× estrofem a 2-2-2 utrogestan, měla jsem řízeny KET, to znamená, ze ovulaci jsem neměla, podle mě ten estrofem ovulaci brání, proto Ti ten folikul už ani neporoste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.4.21 14:53
@Savana2 píše:
@Miroslava66 test jsem měla pěkného ducha 5 den po ket, tj neděle, a od té doby absolutně nic a dnes je 10.den.myslim, že je to v čudu. No a muž půjde příští týden k lékaři, naštěstí to nechce podceňovat. Mám hrozný strach, nějak se mi to vše hroutí:(

To asi je… Měla jsem slabší čárky od 10.dne, pak mi to potvrdili z krve a pak jsem blbec testovala dal a dal no a carka slabla a pak zadna… 16.den mi to z krve jen potvrdili. Tím nechci říct že to je ztraceno ale spíš bych s tím počítala a pak být jedině příjemně překvapená..
Je dobře že chce muž jít na vyšetření. To bude dobrý neboj. :hug: ale chápu že takove zprávy najednou člověku zkazí pohled na svět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.4.21 14:57

Od Kolina taky hlasim pochmurnou naladu. To pocasi tomu uplne nahrava. A to jsem se tesila, ze s jarem a hezkymi dny pujde KET krasne jak po masle a stejne jako jaro, budu jen pucet. Jaro neni, takze nepucim, ale bucim na partnera. 5. den po KET a bricho opet pripomina stav jako pred ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
16.4.21 15:00
@Tvojeteta píše:
@Miroslava66
No moc nejsem, ovitrrlle jsem píchla podruhý v životě… píšou 10 dní a i holky tady to tak potvrzujou…

V jaký seš fázi ty? Myslím i psychicky..
Mě dneska strašně zlobí děti, obzvlášť ty puberťandy bych nejradši narvala do babyboxu- ale asi by to prasklo… no a malej nemá tedm nějak dny, tak ho furt tahám… mám pocit, že to nevyjde s padnul na mě splín…

Holky ještěže mám vás! @lumr mi vyloženě dělá radost!!!

Tvoje hlášky mě vždycky dokážou rozesmát :lol: díky :palec:!!
Jsem ve fázi chystání ponožek na zítra 10:30 kdy jdu na KET :mrgreen:
Psychicky se těším… Vezmu si neschopenku asi na tyden at vypnu a jsem v klidu ptz v praci je to masakr kazdy den :zed: Takže s tím Ovitrelle… Když jsem si ho píchla 11.4 v nedeli tak můžu testovat 25.4? :mrgreen:
Pěkně ti dávají zabrat teda.. Hele pevné nervy, mysli na mrňouska co v tobě hajá :dance: :pankac:
Kdy budes testovat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
16.4.21 15:04

@Miroslava66 já už s tím taky moc nepočítám, bohužel ještě stále nejde za peníze koupit vše, a teď co bych za to dala a pořád doufám, aby byl muž v pořádku a abychom měli aspoň jedno mimco :( nebudu tu spamovat smutnymi a negativními příspěvky, toto má být veselá diskuze o tom, jak se daří po Ketu. V pondělí jdu na krev, jestli třeba náhodou nemám vadné mamatesty(což asi nehrozí) a dám vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
16.4.21 15:15

@ancksunamun tak to je úplně super připraveno na zavrtání :potlesk:
Jen nerozumim..ty jsi už estrofem brala nebo až ode dneška? Oni to asi teda berou jako řízený ket, tím pádem není ovulka a ovitrelle nepotřebuješ. Jen se pak musí brát estrofem až do 12tt :D Tím pádem ani nevadí, zda ket po 5 nebo 6 dnech. Takže to neboj, to je ok. Aspoň ti už vyjde hezký počasí ke ketu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 15:15

@Savana2
To je život! Jen s námi buď, nám se to tady taky mele, ale jedině tady všechny víme, jak je holce po ET/KET a vlastně všechno pomáhá!!!
Drž se holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
16.4.21 15:18

@Miroslava66 hezký, a jaký máš ponožky? :lol: Hodně štěstí na zítra + dalších ca 38 tydnů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 15:19

@ancksunamun
Skvělej přístup!!! Žádná uzávěrka, chtěla bych napsat i žádný stresy, ale to všechny víme, že je kravina!!

Tak sliznice tě podržela, holka se na to mimino fakt těší!!! A ovulaci ke Ketu nepotřebuješ, ale ta sliznice je super!!!

Pokračuj v zalévání!! Estrofemem to ještě hezky načechráte!!!

Mám radost a myslím, že to vypadá dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 15:22

@Miroslava66
Tak zítra v 10:30 su půjdu udělat do města radost ( a že je to těžkej úkol v tohle blbým stavu) alespoň kytku do vázy a pošlu ti pozitivní energii!!!

Doufám, že lumr taky pošle

Jo a holky po KETu jsem šla vsadit sportku a vyhrála jsem 128kč!!! A stálo to jen 140kč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
16.4.21 15:24

@Pavluja Dekujuuuu :dance: no mam radost jak to povyrostlo. Estrofem jsem brala az ted od pondeli tj od 12DC (dneska paty den). Jej tak dlouho? To mam teda radost 8o :roll: ale kdyz to vyjde… Tak budu zobat cokoliv :lol:

Moc dekuju za mistni trpelivost a neustale vysvetlovani neceho. Denodenne si rikam ze nas ve skole v biologii meli poucovat o tehle vecech a ne o nejakych plzich, mlzich a hlavonozcich :lol: to je mi ted dost k bobku :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí