KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
890
16.4.21 08:54
@Lenikj píše:
@ancksunamun dej vědět, jak ti dopadla kontrola. Ten mladoch je sympatickej:), ale asi tak je krátce a učí se. Matenu vůbec neznám. Tak to museli koukat na ponožky:)))

Doufam ze i castecne na ten ultrazvuk :lol: :lol: :lol: haha. Jo dam vedet :palec: jdu na desatou, tak uz se tu tresu jak ratlik… a to jeste vubec o nic nejde kdyz to tak vemu… bud jo a nebo pristi mesic :zed: nic horsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
16.4.21 09:17

Holky, dneska KET 🙏 kdo jde taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.4.21 09:34

@kambalaka moc drzim palce ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 09:34

@kambalaka
Tak v kolik? Držím palce a posílám pozitivní energii. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.4.21 09:35

@kambalaka moc drzim palce ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.4.21 09:36

Ahoj holky, tak dnesni testiky 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
16.4.21 09:41

@Tvojeteta po obědě 🙂
@lumr no tak to jsou už pořádný dálnice 🙂 jak se cítíš? A na kolikátý pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
16.4.21 09:45
@ancksunamun píše:
@Lenikj

Dekuju :) zitra jdu na kontrolu druhou tak uvidime jestli to prolevani vinkem a grepovym dzusem pomohlo :? Nebo KETik tenhle mesic nebude a bude priste stimulovanej :think:

Joo toho mladocha jsem mela dvakrat :lol: jednou kdyz mi bylo dost spatne a sla jsem tam aby se podivali jestli neni neco spatne (ted v normalnim cyklu) a je fakt ze me to mladi taky znervoznelo :lol:

A ted jsem tam mela Matenu co me delal UZ a tenhle tam byl s nim u lehatka :lol: jesteze jsem pro takove obecenstvo byla radne oponozkovana :P :mrgreen:

Pro povzbuzení doktor Matěna až takový mlaďoch není, už nějaké zkušenosti má. Dřív pracoval v Únice, moje kamarádka díky němu má krásného chlapecká. Mně taký dělal OPU, sice to nedopadlo, ale jeho chyba to rozhodně nebyla

• Citovat
  • Upravit
3975
16.4.21 09:50

@kambalaka z ET pred 4 lety mame syna, KET v unoru vysel, ale potratila jsem a ted 2.ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 09:52

@lumr
9. Den a není kam sílit!!! Paráda :potlesk: :dance:

Ale pokračuj, ať se máme na co těšit… a hlavně, ať je to trošku jako komiks- taky nějaké obrázky, znáš to všechny jsme nervózní… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
16.4.21 09:55

Mám cukání skočit teď pro test a zkusit ovitrelle… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
16.4.21 10:17

@kambalaka držím všechny palce co mám :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.4.21 11:00

Tak HCG 393 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
16.4.21 11:10

Nějak to nedávám

Holky v neděli jsem sdilela nadšeně ducha na testu a od té doby nic, nyní jsem 10den od Ketu 5denni blastocysty, a myslím, že to prostě nedopadlo v břiše několikrát denně píchání a tlak jako na MS, ale beru estrofem a utroš takže tomu nedávám vůbec žádnou váhu a začínám být zklamaná 🙁 a ted mě začala trápit ještě jedna s tím vším související věc, chlap si včera ze srandy udelal test se mnou a byl pozitivní… na netu jsem si vyčetla, že to může být rakovina. Mám hrozný strach teď ještě o něho :,( :,( :,( :,( :,( říkám si, jestli to nemůže mít souvislosti, protože ivf jsme podstupovali kvůli jeho spermio, ja jsem úplně zdravá. Nějak se to na mě všechno sesypalo, nechci rady, jen jsem se prostě potřebovala vypovídat, je mi fakt na nic :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
16.4.21 11:31

@lumr to je super ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie