KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
15.4.21 11:55
@kambalaka píše:
Holky, co chodíte do Gennetu a podstupovali jste IVF, nevíte, jestli Gennet má i následnou gynekologickou péči? Mám svého gynekologa mimo své město a jelikož jsme se přestěhovali do Prahy, tak hledám někde v Praze… vím, že některá reprodukční centra gynekologii mají, ale nevím, jak Gennet…

Ahoj, nemají. V tom 8. týdnu po ultrazvuku mě nemilosrdně vykázali k mému gynekologovi. Chodím do Gyncentra. Jinak - pokud se u tebe zadari - rozhodne si nech udělat prvotrimestrialni screening v gennetu, usetris si spoustu zbytečnosti. Jen v gennetu totiž mají presnou zprávu z gen. vyšetření embryí (také mám po pgt-a)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
15.4.21 11:56
@Tvojeteta píše:
@ancksunamun
Hele četla jsem 5 dní po transferu, ale zase někde píšou, že bromelain v těhotenství ne, tak jsem brala 3 dny před transferem a ještě dnes a zítra- taková chytrá horákyně…Jinak napiš na rohlík svůj nápad na KET starter pack a třeba dostaneš procenta ze zisku😂 🤣

Ananas jím 6 dnů před KET 1/4 a pak budu pokračovat, snad to nevadí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
15.4.21 11:57
@leylen píše:
Ahoj holky, tak dnes 12 DC proběhl 1. UTZ, sliznici mam 6,5, chce 7, a mám tam dva okolo 12mm folikuly, chce 17 mm, v sobotu jdu na dalsi kontrolu. 🤩 Chvili si tam se sestřičkou špital něco o Progesteronu, ale nakonec odcházím jenom s dalším termínem, tak uvidime :pankac:

Máš hezky naběhnuto na termín KETu 8)
To dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
15.4.21 12:06
@Lenikj píše:
@leylen nejde mi o zvláštní péči, ale třeba mi vadilo, že mi ani neudělali imunologické testy před ket. Mám jen 3 pokusy, dva za sebou a klidne v tomhle mohl být problém

Je možné že je problém v tom.. Mě nabídli imuno až po dvou zmlklych tehotenstvi které byly přirozeně počaty.. Bohužel na nic se nepřišlo, o to hůř… Dva roky jsme to zkoušeli ještě sami a pak už jsem si řekla rovnou o IVF. Zeptala bych se na to, jelikož máš za sebou taky neúspěchy.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
15.4.21 12:06

@Miroslava66 Děkuji za pozitivní zprávu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
15.4.21 12:07

@leylen není za co, to je to nejmíň co pro sebe můžeme udělat :hug:
Podporuješ růst našimi babskymi radami? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
15.4.21 12:38

@Anoanonym1 ahoj já brala loni estrofem a dokonce už i utrogestan před KET a jelikož se kvůli covidu klinika zavřela, tak to odložili, doktor řekl, že to mám jen vysadit a nic se nestalo, ale musíš myslet pozitivně, že to vyjde a bude to OK :hug: žádné špatné myšlenky nepřipoušťet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.21 12:39

@leylen my možná právě ten věk máme:) Jinak máme už přirozeně jedno dítě a další se nedařilo, takže někde zakopaný pes může být:) držím moc moc pěsti, ať tobě to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.21 12:41

@Miroslava66 děkuju. Už jsem to řešila s klinikou a na testy půjdu, tak se uvidí, zda není problém tam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.21 12:46

@kambalaka Repromeda. Jsou tam jinak super. Skvělý přístup. Jen s ohledem na můj věk a nemožnost už asi další stimulace jsem čekala, že mi provedou všechna vyšetření, která by mohla ovlivňovat i případny transfer hned na začátku. Už jsem si ty imuno testy vyžádala a třeba to bude všechno v pořádku, ale kdyby ne, tak by mě to celkem mrzelo, že jsem zbytečně vyplýtvala pokusy a teď zbývá už poslední. Uvidím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
15.4.21 12:49

@Miroslava66 Ja na tyhle věci moc nejsem :lol: ujizdela jsem na nich, kdyz jsme se začínali snažit a k čemu to bylo? :lol: :lol: :lol: tak nějak ovoce bastim normalne. Cílem je udržovat se v pohode :lol: Včera jsem presazovala bylinky, cumim na netflix, blokuju všechny těhotné :lol: V sobotu nam umřela babička, tak možná mě i pustí to, že jsem to chtěla stihnout než odejde, abych ji udělala radost (to nikdo neví 🤫) = vlastně klidně další cyklus počkám, ted uz je to jedno :zed:

@Lenikj taky dzim palce :kytka: je škoda, že člověk tak nějak o více možnostech neví sám od sebe hned :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
15.4.21 12:50

@BaraodKolina ano, umělé oplodnění je byznys. Ale furt by to mělo fungovat tak, že já jsem klient, já platim prachy, vy se snažte. Ať už co se volby vhodné metody týče, tak informací a postupů celkově.
Ale je fakt, že já chtěla vědět, co se s mým tělem bude dít, pročetla si o umělém oplodnění a případné otázky položila své doktorce. Určitě je lepší si ty metody a problematiku nastudovat, věřit jednomu doktorovi jsem se odnaučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
15.4.21 12:56

@BaraodKolina tak už to mám za sebou, dnes jsem 11 DC a sliznice byla 7 mm, KET bude ve středu v 11.30, doteď jsem jedla jen estrofem ale od soboty mi k tomu přidal utrogestan, stacyl a prednison

@leylen jak jsi dopadla Leni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.4.21 12:59

@Dicentra27 Ja jsem byla naivni v tom, ze jsem mela nacteno, ze na 1. konzultaci lekar vse vysvetli, vysetri si cas, navrhne metody lecby, vysetreni. Konzultace trvala vcetne vysetreni asi 10 minut. Odchazela jsem a rikala si, ze tak to asi je, ze tak to ma byt. Ze si vse musim pozjistovat sama. A nez jsem s prekvapenim zjistila, ze jinde je praxe lepsi, uz jsem byla v procesu. Zkusenost :wink:, ale priste bych uz jednala jinak a jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.4.21 13:19

@Lenca.sz Tak to je fajn, dorostla :wink:. Hodne stesti a at to cekani rychle utece. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí