KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3554
15.4.21 08:16

Joo jinak pro pobavení- ráno se manžel malinko zdržel doma, já byla ještě taková praštěná ze včera… tak jsme dělali srandičky, já jen ve spodním prádle. Tak šel do práce a zvonek a já srandičky, co zapomněl a oni už to byli truhláři. Tak bylo trapné ticho a já teď s nima trávím den a furt se červenám😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.4.21 08:16

@Tvojeteta na zacatku je Mamatest opravdu lepsi, pak uz je to jedno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
15.4.21 08:19

@BaraodKolina My mame taky jenom profil a spermio, genetika jenom kvůli fibroze, jinak bychom na ni nešli. Nejste jediní, koho neproverili od hlavy k pate :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.4.21 08:39

@lumr To je nadhera! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.4.21 08:44

@leylen Ono, kdyby nam nevadilo (financne), ze si dame IVF jeste jednou, tak nad tim asi i mavnu rukou a pochopim, ze podrobnejsi testy delaji az po 2., 3. neuspechu. Ale kdyz jsme tak limitovani, tak me to mrzi. Setkavam se s tim z vice stran - ze skutecne rychle IVF a pak se kolikrat az zpetne ukaze, v cem mohl byt zakopany pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia Čiková
15.4.21 09:00

@Tvojeteta děkuji za pozitivní energii :) jsem v Repromedě v Brně

• Citovat
  • Upravit
Julia Čiková
15.4.21 09:02

@lumr Že bychom to zkusila dnes? :cert: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7611
15.4.21 09:02

Holky, co chodíte do Gennetu a podstupovali jste IVF, nevíte, jestli Gennet má i následnou gynekologickou péči? Mám svého gynekologa mimo své město a jelikož jsme se přestěhovali do Prahy, tak hledám někde v Praze… vím, že některá reprodukční centra gynekologii mají, ale nevím, jak Gennet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
15.4.21 09:10

Ahoj holky, tak dnes 12 DC proběhl 1. UTZ, sliznici mam 6,5, chce 7, a mám tam dva okolo 12mm folikuly, chce 17 mm, v sobotu jdu na dalsi kontrolu. 🤩 Chvili si tam se sestřičkou špital něco o Progesteronu, ale nakonec odcházím jenom s dalším termínem, tak uvidime :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
15.4.21 09:16

@leylen
Tak zalívat vínem, ananas a naše skupina a v sobotu tam bude 9mm a 18mm :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.4.21 09:22

@Julia Čiková za zkousku nic nedas 👍 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
15.4.21 09:36

@Tvojeteta Ananas od kolikateho dne? :D ja tu mam jen zlutej meloun :lol:
S grepem uz jsem mela prestat? 8o
Ranni strandicky pobavili :D dekuju, uplne jsem si tu situaci predstavila :lol: :lol:

@lumr Nadherne carecky :srdce: :srdce: jdes nam prikladem :dance:
Dik za doporuceni na testicky, koukala jsem jestli je nemaji na rohlik.cz (spolupracuji s benu lekarnou), ale bohuzel mama nee :(

Uz minule jsem si objednavala takovy KET strarter pack - flasky vina, grep dzus :D a ted bych k tomu jeste prihodila testy haha :roll: :lol:

@Julia Čiková Taky doufam v Repromedatko :mavam: :palec: Drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
15.4.21 09:41

@ancksunamun
Hele četla jsem 5 dní po transferu, ale zase někde píšou, že bromelain v těhotenství ne, tak jsem brala 3 dny před transferem a ještě dnes a zítra- taková chytrá horákyně…

Jinak napiš na rohlík svůj nápad na KET starter pack a třeba dostaneš procenta ze zisku😂 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
15.4.21 09:53

Ahoj holky, tak má naděje se rozplynula:( 7.den po KET a test negativní. Zbývá mi poslední embryo. Ještě bych možná stihla poslední stimulaci nez mi bude 39. Zatím ještě vaham, jedno dítě už doma mám. Teď jsem v Repromede, zkusila bych jinou kliniku. Jakou byste doporučili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.4.21 09:57

@Lenikj jeste neni nic ztraceno.. Je brzy 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie