Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anoanonym1
To je jak na potvoru! Tajně jsem držela pěsti a doufala, že seš v šoku a našla jsi ll…
Tak ale v pátek zavolej, ať se to pohne.
Však tě můžem podpořit i v čekání na MS! ![]()
@Tvojeteta děkuji, to ja se modlila, at tam dve čárky nejsou.. Asi bych se zbláznila. V pátek uz určitě zavolám, jsem zvědavá, co mi poví ![]()
@Anoanonym1 Vůbec nad tím nepremyslej
pokadit se může tolik věcí, tak proč si to ještě přivolavat
to čekání a oddalovani znam, vim, jak je to těžké, hlavne, kdyz jsme před branami. Zvlášť, když nad tím tolik přemýšlís, už bych byla někde nastoupena a chtěla odpověď co se děje ![]()
@leylen ja vim, muzi byt ráda, ze mam zdravé embryjka a ze uz na me počkají, ale to čekání je strašný.. Od začátku ivf porad jen na neco čekáme.. No kdybych si zjistila, co se děje, tak me ženou na vyvolavacku, a ja bych tomu chtěla dat jeste par dni šanci ![]()
Ahoj holky, mohu se k vám přidat?
Mám teď za sebou třetí neúspěšný KET. Teď čekám na ms a začnu znovu s hormonama. Už máme doma skoro tříletou holčičku taky z KET.
Normalne jsem dneska schizovala co se deje. ze mi cely den nechodi upozorneni do emailu o pridani prispevku v nasi skupince
pripojim se a vidim ze slo asi o problem v zasilani notifikaci a prispevku plno
svet je zase v poradku
![]()
Hrdinky dnesniho dne
od kolikateho dne planujete testovat? ![]()
@Tvojeteta ahoj spolubojovnice, taky už se válim na gauči
Prcek byl u mě v 11:58, jsem tam ležela, v těch ponožtičkách s kytickama a řikala si, jak jsi na tom zrovna ty.
Náš už hatchoval, šikula ![]()
Jsi psala, že tě to bolelo, ale dalo se to? ![]()
Tak doufám, že se těm drobečkům u nás bude líbit, hezky se zavrtaji a už u nás zůstanou
😊
Pro holky z Iscare…trsf mi dělal Mudr. Drbohlav.
Ale byl milej. Řikal příteli, že se má o mě starat…prý šperky, nové auto a hadříky a že to prý pomůže. Taky, že se mnou může na sál, tak to přítel zkoprněl 😅 - nešel by, bojí se…neni čeho, ale když mu to je nepříjemný, tak ho přece nebudu nutit. ![]()
@lumr krásný test na 7. den
![]()
@Miroslava66 sobota je za rohem, tak připrav šťastné ponožky a je to
Už jsi změnila nick
, každá změna dobrá, přináší to novou energii
Hodně štěstí ![]()
Koukam na dnesni prispevky a viditelne nas vcera hodne melo o zabavu postarano
ja rano premyslela jestli vlastne clovek takhle kolem te ovulace muze mit sexik, aby se to nahodou neuchytilo prirozene (haha naivka) a jeste tam pak rizene nestrcili dalsi bublinku ![]()
Uz ucucavam cervene aj behem dne
a je dost na prd ze stejne jako treba antigenni testy neexistuje neco, cim bych si doma mohla zmerit sliznici
abych videla jestli to roste a v ten patek nebyla tak nervozni
kdyz uz su ted takhle nervozni co teprve po KET.. boha jeho ![]()
@Anoanonym1 ona to ani cysta být nemusí, prostě se to někdy stane, že ms je někde na dovolený… já mám cystu 2 cm, už dlouho a nikdo to nijak neřeší, že to ničemu nevadí.. ale nemám ji na vaječníku, to je možná něco jiného, takze asi záleží i kde je umístěná, jak je velká a tak.. To čekání je děsný, to tady asi známe každá, to tě naprosto chápu
Tak ať už ta mrška dorazí a pak zas až za rok-dva ![]()
@ancksunamun díky
já asi brzo…nevydržim to…uvidíme, co @Tvojeteta .. ať se sladíme ![]()
@Pavluja děkuji, doufam, ze se uraci, ale ta cysta je dost pravděpodobná.. A prave záleží jaka cysta, ja mam ty ktere tam prave vadí a mam je snad po každé, když se ma neco dít.. Takze uvidíme.
@Mihaila_N Ahoj,koukam ze taky chodíš do pronatalu v ČB. Přemýšlím, že taky půjdu jinam. Zdá se mi, že panu doktorovi je to jedno všechno a nic moc řešit nechce.
@ancksunamun to jsem taky přemýšlela a normálně jsme se i před ket snažili (ted ne, teď mam řízený cyklus)… jsem si řikala, že by to bylo vtipný počít přirozeně a k tomu dodat sourozence..ale nevim, zda by to šlo ![]()
Tak ať sliznice roste, snad to bude dobrý ![]()
Já, holky, po ket sexík nedám…bojim se, přece jen to neni přirozený, jsem nadopovaná hormonama, nic nechci riskovat… nějak přežijeme, teď jsme si to vynahradili do foroty, přítel spal asi 4 hodiny denně, ale dal to
A teď se vyspí 😅
@Dicentra27 Dekuju, nejhorsi je, ze kdyz to srovnam s ET, mela jsem daleko vetsi pocit, ze to vyslo - ukázkové priznaky vcetne nidace. Nevyslo to - takze to potvrzuje, ze zdani muze klamat, presto mam pocit, ze embryjko se aspon na pocatku chytlo a pak dal nevyvijelo. Ted pocit - prázdnoty, jako bych ani nikde nebyla. Vysetreni mame jen zakladni - spermiogram a hormonalni profil. V mem CAR se s tim moc nemazou. Jinak se snazim myslet na jine veci a mam se cim zabavit, ale znate to. A hlavne - vypovidat se clovek muze spis mezi temi, co tim prochazeji. ![]()
@Lenikj Mam to podobne. Sice 1. KET a pak uz jen posledni mrazacek. Prvni a posledni IVF, stihla jsem jej tesne pred 39. rokem. Drzim palce, at mame stesti.
@ancksunamun
Mám kamarádku, BMI kolem 17, fakt má 40 kg i s postelí. Šla na KET pro jedno, víc by jí nedali, ale nedali si říct a užívali si a mají dvojčata- kluka a holku, tak je jasný, že jedno ke z mrazáku a druhý si udělali😉