KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3554
13.4.21 20:13

Jsme bezkonkurenčně KET skupina s nejvice fotkama ponožek😂

Já to taky moc načítat nechci a důvěřuju.

A abych se vyhnula ranní panice, tak už si balím tašku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
13.4.21 20:15

Jo a cestou domů sázím sportku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
13.4.21 20:42
@ancksunamun píše:
Budeme vam zitra posilat pozitivni energii :dance: :hug:Co berete za ponozky? :* :P

Moc díky 😊
Prosím tě, tys byla dnes? Jsem trošku zmatená, jestli mi něco neuteklo, je nás tady požehnaně = což je spousta pozitivní energie :D

Holky, já trošku vybočuju z těch ponožek, mně je spíš pořád horko, tak já chodím na ket na boso. Ale asi tedy zítra zkusim nějaké barevné, mám takové ty kotníčkové se srdíčkama :lol: Abystesi mě tu nechaly ;) a aby přinesly štěstí. :srdce:
Jinak my máme vždy erár super XXXL košile 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
13.4.21 20:49

@Pavluja
To jsem popletla já! To byly jen ponožky na kontrolu… musíte mi odpustit😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
13.4.21 20:52

@Pavluja jo super xxxl košili, síťku na hlavu a erár papuče :D, vždycky si připadám tak sexy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
13.4.21 20:58

Sakra, co to je :lol: než mi stihnou dojít nějaké pořádné fusky, tak snad už budu těhotná :lol: Ještě ze mam chlapa co ulitava na „happy socks“ a má nohu jen o pul čísla větší :lol: pujdu do toho taky! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
13.4.21 21:01

@leylen
Poslaly bychom tě do krámu, ale vzhledem k situaci, jsou partnerovi ponožky dobré řešení!😉

Kdy jdeš? Já už jsem z nervozity úplně zmatená a popletená!!!

Tak jako nebudu trhat partu, přibaluju si i crazy ponožky s tulipánama!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
13.4.21 21:06

@Tvojeteta bůh ví, jestli půjdu, ja jsem ve skupince čtvrtečního ultrazvuku ;) :mrgreen: ale spíš než z toho, jsem nervózní, že necítím svoji cystu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
13.4.21 21:07

@leylen

Neboj, to dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
13.4.21 21:11
@Pavluja píše:
Moc díky 😊
Prosím tě, tys byla dnes? Jsem trošku zmatená, jestli mi něco neuteklo, je nás tady požehnaně = což je spousta pozitivní energie :DHolky, já trošku vybočuju z těch ponožek, mně je spíš pořád horko, tak já chodím na ket na boso. Ale asi tedy zítra zkusim nějaké barevné, mám takové ty kotníčkové se srdíčkama :lol: Abystesi mě tu nechaly ;) a aby přinesly štěstí. :srdce:
Jinak my máme vždy erár super XXXL košile 😅

Nene ja jsem zatim na cekacce :lol: jak pise Tvojeteta tak teprve prvni kontrola. V patek jdu na druhou a uvidi se jestli jsem vubec dorostla a budu moct pristi tyden na KET :roll:

Jinak taky jsem vyfasla erar kosili, cepicku na hlavu a papuce na OPU :lol: velka parada :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
13.4.21 21:19

Tak u nás si nosime svoje kosilky atd :D :D já měla normální ponožky, ale vzala jsem si krásné letní bavlněné saticky místo košile, abych byla barevná :hug: a vesela :srdce:
Holky zítra tfuj, tfuj, poradny plivanec pro dobrý start :srdce: :srdce:

A je fakt ze tato skupina je zatím nejveselejší a nejpozitivnejsi :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
13.4.21 21:44
@Tvojeteta píše:
@Pavluja
To jsem popletla já! To byly jen ponožky na kontrolu… musíte mi odpustit😉

@ancksunamun tak to nevadí, já jen aby mi něco neuteklo. I kontrola se počítá. Tak ať sliznice roste :hug:

Bysme si, holky, měly udělat nějakou tabulku s termínama a symbolama ponožek :lol:
Já nakonec koukala, že na těch ponožkách nejsou srdícka, ale kytičky..tak ale zas jsou jarní, že jo? 🌸 Už je mám připravené. :hug:

@Tvojeteta ty jsou super, ty vezmi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
13.4.21 21:49

Takový obyč..já víc crazy nemám :oops: Přítelovi jsem nadělila k ježíšku s kačenkama, ale zrovna je dal do špíny…no to by mi tam ted doktor při transferu padnul 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
13.4.21 21:55
@Anonymka Ka píše:
@Pavluja jo super xxxl košili, síťku na hlavu a erár papuče :D, vždycky si připadám tak sexy :mrgreen:

Přesně! 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
13.4.21 22:13

@Pavluja
Klidně ať padne, ale až po vložení!!! :pankac: :pankac:

Jasně jarní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit