Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mihaila_N 7 transfer? tož to je taky mazec. a udělají ti před dalším transferem aspoň nějaká vyšetření nebo sází jeden za druhým?
To už je dost -7, máš ještě mražáčky? A nad jakým jiným CARem přemýšlíš, je dobrý mít alespoň dobrý pocit, že se o tebe fakt starají, protože ivf je divná věc…
Ahoj holky tady Xena86 nevím jak, ale nemohla jsem se přihlásit pod mým nickem.. Kdyz jsem to dala přes email, tak jsem zjistila že jsem se zde registrovala někdy v roce 2018,asi když jsem měla po revizi
ale jsem to já ![]()
Nicméně fotky testů jsou ukázkové a krásné!! Jen tak dál!!
![]()
@Tvojeteta pěkná výbava, skvěle nachystané
přeji ti dnes hromadu klidu a lásky až se bude mrazáček zavrtávat ![]()
@Miroslava66
Ahoj Xeni!
Už jsem se bála, jestli tě olej nezabil🤣
Je fajn, že ses nám neztratila!!
@lumr
11:30
Tak pok podli hezkou fotku testů, ať máme s pavlujou poz. Energii. Děkujeme
@lumr píše:
Devcatka, kdo je dalsi na KET? 💐
Já jdu v pátek 🙂
@lumr ja jdu zítra na první ultrazvuk po ms, tak budu chytřejší až zítra
Holky, co berete Amelgen, taky z vás tak strašně vytéká? Já jsem predtim vždy brala Crinone a ten je proti tomuhle zlatej… v noci tak dvakrát vstávám a musím se utřít (nejsem zvyklá spát v kalhotkách, ale asi budu muset začít)… no a přes den intimky, bez nich ani krok, když zavedu ráno, tak teče až do odpoledne 🙈
@kambalaka neberu ani jeden, ale obyč progesteron Besins. A přesně, furt intimka, na noc kalhotky. Je to vopruz. Ta ranní pilule ze mě teče celej den. Chuťovka no. Ale když to má pomoct…tak to bez keců budu brát celý první trimestr ![]()
Ja dnes večer Ovitrelle a za týden KET
okna mám umyta, teď peru záclony ať mám vygruntovano a můžu si potom hodit nohy nahoru… To si myslím že jsem minulý ket podcenila… Chovala jsem se prakticky normálně, v den ketu procházka z kočárem skoro 2 hodiny a navíc byla pěkná kosa a promrzla jsem, teď chci ty první 3 dny fakt odpočívat… Poprvé jsem musela, protože ohss a vyšlo to
@lumr já jdu v úterý, jenže chlap má kašel (covid antigenní testy od pátku negativní, zkusil už mraky druhů, dneska jde na PCR, dle mě jsou to prostě jen průdušky)… a já od něj vždy chytím vše, tak váhám
Ja byla dnes na kontrole - sliznice ukazkova, muj dost velky, takze dnedka ovitrelle a pristi tyde ve stredu 21.4. Na KET