Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr paráda, též mívám tmavší odpo ![]()
tak holky zlatý, dneska utz 12. DC, sliznice 8 mm, folikul jako vždy žádný dominantní (PCO), změna v lécích, že už ode dneška 1-0-1 estrofem, minule jsem brala od 15. DC 1 tabletu denně… no a transfer v úterý v 10.. Holky tak do třetice? vyjde? musí!
@Tvojeteta @Zuzule2014
Měla jsem teď intralipidy, poprvé. Zvýšené nk buňky, tuším ze i proti trofoblastu. Moc si to nepamatuju, ale myslím, ze to bylo zvyseno jak obecně, tj ovlivní zahnizdeni, tak aby “nesezralo” to embryo. Brala jsem medrol 8mg, intralipidy 3×1000kc, 4. podle výsledku krve (cca v 10. týdnu) na pojišťovnu. Teď (15tt) mám vysadit medrol (už jsem 1×4mg ob den). A samo se bojím.
Devcatka, dnes 6.den po KET. Horni vcera rano, spodni dnes rano ![]()
@lumr
No žto je ukázkový!!! Tak gratuluju!!! To je super zpráva hned od prvních testujících!!!
@lumr tak to vypadá hodně dobře. Já vždy měla pidi dušíčka až 7 dní po KET. A to jsem ho ještě viděla jen já 😁
@Bedlinka1234 takže ti to pomohlo? a na kolikátý pokus se to povedlo? držím pěsti ať to dobře dopadne.
@Zuzule2014 píše:
No u nás bohužel už další IVF nebude, manžel má spermie pouze po operaci, kterou už podstupovat nechce… takže u nás poslední 2 šance,takže se asi dám na modlení aby to vyšlo nebo já už nevím co proto udělat.
Ahoj, manžel je také po operaci a spermie máme zamrazené, Vám to dělali jen z čerstvých?
@Málinka25
Třeba my jsme po TESE a mražení by vůbec nepřežily… po dvou hodinách rozřezání jsme byli rádi, že je vůbec něco…
MESE je v tomhle příznivější…
Vsem co uz maji Ket za sebou a ktere maji i pozitivni testy preju aby dal slo vsechno jak ma ❤️️
Ja jdu zitra na ultrazvuk po MS, tak jsem zvedava, je to vse pro me poprve a svym zpusobem se i tesim a verim, ze na tom za par tydnu budu stejne jako vy pozitivni 😍 😁
Holky dotaz, po kolika dnech mizí ovitrelle? Já jdu na KET zítra a přemýšlím nad lovením duchů…
@Tvojeteta urcitee
sice tady uplne nejsem kazdy den, je pro me lepsi to tak moc neresit a nechat tomu volny prubeh, ale zajimaji me vase progresy a uspechy, tak vzdy nakouknu ![]()