Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kambalaka
Přesně, jen žluté tělísko produkuje jen progesteron…
Ale zase tak hrozný to není. Hlavní je to mimino… a myslím, že už máš za sebou daleko náročnější věci…
Neboj bude to všechno dobrý, fakt!!! Jak psala Pavla a Xena- pozitivní energie
@lumr
To je krása a spousta energie pro ostatní!!
Díky a zase zítra!!!
@Tvojeteta vsem nam drzim moc palecky.. 👍Hlavne myslet pozitivne a verit bublinkam..
@lumr to je super
a měla jsi nějaké příznaky hnízdění třeba špinění?
@lumr děkuji za info, ja mám zatím strach testovat, dnes jsem 6. Den po KET, zatím nic nepociťuji ![]()
@Tvojeteta píše:
@Xena86
Nic neztratíš!!! To byla jen superplodná ovulace po tom našem oleji!!!
@lumr píše:
Holky, vzdy mam carky vyraznejsi odpo..
To nevadí, někdo to tak má
uvidíš že bude jen a jen sílit ![]()
@Anonymní píše:
@Zuzule2014 ahoj, jsem na tom stejně jako ty. Taky jsem se dnes dozveděla ofiko, že třetí transfer nevyšel. Už mám jenom dva mražáčky. Ptala jsem se doktora, co dál, všechna vyšetření máme v pořádku. Teď proběhl KET v nativu, krásný folikul, super sliznice a nic. Říkal, že by doporučil u dalšího IVF genetiku embryí, což mi přijde rozumné, jak píšou holky výše, než teď dodatečně embrya trápit. Já si nechám ve dvou cyklech vložit ty zbývající a pak když tak na podzim další IVF. Takže počkám na MS a od druhého dne cyklu začínám s estrofemem. To bude první řízený cyklus, doporučoval mi zase nativní, ale mám anovulační cykly. Když tento tak krásně vyšel, nevěřím, že další cyklus by klapl v nativu opět. Ovuluju cca co 2 měsíce. Takže musíme věříme tomu, že ty dva zbývající jsou naše štěstí.
No u nás bohužel už další IVF nebude, manžel má spermie pouze po operaci, kterou už podstupovat nechce… takže u nás poslední 2 šance
,takže se asi dám na modlení aby to vyšlo nebo já už nevím co proto udělat.
@Tvojeteta a co jsou prosím ty intralipidy? máš s tím zkušenosti? jo taky to tak vidím, že to nemá cenu, budu prostě muset věřit, že to klapne.
@Zuzule2014
Ahoj je to směs sojového oleje. Typ tuků, používá se na víc věcí… někde dělali studii u opakovaných potratů s problénu s nidací- nevim jaký byly závěry. Používá se myslím u zvýšených NK buněk…
Nesmíš být alergická na vejce a soju a nesmíš mít APA syndrom a trombofilní stav a já nevím co ještě… může to mít i nějaké nežádoucí účinky- přetížení tuků a jiné…
Myslím že v CAREch se za to i dost platí- myslím, že v březnové skupině byla holčina, která chodila na intralipidové infuze… ta by věděla víc…
@Zuzule2014
Určitě děti nerozmrazuj zbytečně, nemáte v genetice jasnou vadu, kterou hledáte…
Já na tvým míst bych ho vyzkoušela, jestli nemáš překážku, tak ho alespoň na jeden pokus zkus ![]()
@Anonymka Ka ja take nemam zadne priznaky. Jen me odlo bolel podbtisek a v krizi. Ale ja se dnes nezastavila 🙈
@lumr když jsem byla těhotná s dcerou, taky jsem od začátku mluvili o bublince:smiling_face_with3_hearts: