KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7611
7.4.21 20:54

@Jíňa03 taky dobrý 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
7.4.21 21:56

Holky, taky se přidávám k ponožkove výzvě :D :D
Spím s nima i na ketu je mám. Takže ponožkam zdar :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
7.4.21 21:58

Holky děláte mi radost, já mám na KET podkolenky🤣

Jinak chodím dost bosá- tak se snažím po KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
7.4.21 22:20

Můj chlap ví, jak moc mám ráda teplo a ví, jaká jsem zmrzlina… je zlatej a chápavej… místo sexy košilek mi vždy každý rok k Vánocům kupuje teplá pyžama a spací overaly a teplé ponožky z Etamu… no jak já ho za to miluju… v krátké sexy košilce bych totiž zmrzla 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.4.21 22:24

Jak tu už padlo, taky spím v ponožkách :oops: Kvůli štítné žláze jsem furt jak kus ledu :mrgreen:
Snad ponožky i papučky přinesou štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
8.4.21 07:10

@Tvojeteta Mam dve. Slecne bude 13 a prdolkovi jsou 3. Neboj, bude to ten pravy bojovnik :palec: Cervene vinko je na sliznici fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
8.4.21 08:26

Čau holky, dnes Utz 9.DC, sliznice 4mm takze na me asi kontryhel, grep, vino nezabírají, uzivala jsem pravidelně od 1.dc… :?
Taky mi objevili na děložní stěně malý myom, prý se s tím nemusí nic dělat :nevim:
Dnes začnu s Estrofemem a v sobotu na další Utz kde mi řeknou den tranfseru..
Myslíte že sliznice může vyrůst aspon na těch 7mm do soboty? 8o
A přeji všem co mají už u sebe svého sněhuláčka, ať se pořádně zavrtá a už jen roste :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
8.4.21 08:41

Ja jsem teda taky nanuk, nevim, jestli kvuli ŠŽ nebo že mám horší prokrvování kvuli své výšce, ale spim zásadně nohama ven z postele a bez ponožek :lol: přitom běžné v botách nosím dvoje. Potrebovala bych spíš něco na nos, ten mám mrtvý permanentně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.4.21 08:58

@leylen přesně, nos a já ještě uši, totálně studený… A zjistila jsem, že když beru utrogestan tak je to mnohem horší, doma 23 stupňů a husí kůži a balím se do deky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
8.4.21 09:00

Já se také hlásím do klubu ponožkářek :lol:. Na KET nosím také podkolenky, u prvního jsem byla bosá a nemohla jsem se soustředit na nic jiného, než na moje ledové nohy a strašně jsem se těšila na pokoj, až si vezmu ponožky a schovám se do peřin :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
8.4.21 09:03

Hihi tak nad ponožkama jsem u KETu nikdy nepřemýšlela :D a to mám ponožky i při sexu, hihi :lol: :lol: :lol: tož to abych si vybrala nějaké speciální a třeba to vyjde :lol:

já mám ve středu utz a uvidí se, zda třetí KET, vážně jsem už trošku nervozní, když mám jen dva pokusy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.21 09:59

Holky, mam intimni dotaz. V noci po transferu jsem mela asi spontanni orgasmus. Myslite, ze je to velky problem? :,(

• Citovat
  • Upravit
1506
8.4.21 09:59

@Jíňa03 Ja doma tocim župany :lol: přitom mi potom stačí vysavat a umiram horkem, samozřejmě ne na chodidla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
8.4.21 10:02
@Anonymní píše:
Holky, mam intimni dotaz. V noci po transferu jsem mela asi spontanni orgasmus. Myslite, ze je to velky problem? :,(

Myslím, ze orgasmy nikdy nevadi, vždyť vyplavuji hormon štěstí. Podle me může dělaha embryo víc nasát, ne že by ho rozmackala. Ale nenarazila jsem nikde na žádné zákazy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
8.4.21 10:04

Holky prosím dotaz, kdy jste sli na predoperacni vysetreni pred opu? Sli jste az kdyz jste stimulovali nebo pred tim? Ja se zapomnela zeptat a pro injekce jdu az 23.4. tak nevim, jestli muzu jit driv nez zacnu stimulovat :? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí