Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, taky se přidávám k ponožkove výzvě
![]()
Spím s nima i na ketu je mám. Takže ponožkam zdar
![]()
Holky děláte mi radost, já mám na KET podkolenky🤣
Jinak chodím dost bosá- tak se snažím po KET
Můj chlap ví, jak moc mám ráda teplo a ví, jaká jsem zmrzlina… je zlatej a chápavej… místo sexy košilek mi vždy každý rok k Vánocům kupuje teplá pyžama a spací overaly a teplé ponožky z Etamu… no jak já ho za to miluju… v krátké sexy košilce bych totiž zmrzla 😁
Jak tu už padlo, taky spím v ponožkách
Kvůli štítné žláze jsem furt jak kus ledu ![]()
Snad ponožky i papučky přinesou štěstí!
@Tvojeteta Mam dve. Slecne bude 13 a prdolkovi jsou 3. Neboj, bude to ten pravy bojovnik
Cervene vinko je na sliznici fajn..
Čau holky, dnes Utz 9.DC, sliznice 4mm takze na me asi kontryhel, grep, vino nezabírají, uzivala jsem pravidelně od 1.dc… ![]()
Taky mi objevili na děložní stěně malý myom, prý se s tím nemusí nic dělat ![]()
Dnes začnu s Estrofemem a v sobotu na další Utz kde mi řeknou den tranfseru..
Myslíte že sliznice může vyrůst aspon na těch 7mm do soboty? ![]()
A přeji všem co mají už u sebe svého sněhuláčka, ať se pořádně zavrtá a už jen roste
![]()
Ja jsem teda taky nanuk, nevim, jestli kvuli ŠŽ nebo že mám horší prokrvování kvuli své výšce, ale spim zásadně nohama ven z postele a bez ponožek
přitom běžné v botách nosím dvoje. Potrebovala bych spíš něco na nos, ten mám mrtvý permanentně ![]()
@leylen přesně, nos a já ještě uši, totálně studený… A zjistila jsem, že když beru utrogestan tak je to mnohem horší, doma 23 stupňů a husí kůži a balím se do deky
Já se také hlásím do klubu ponožkářek
. Na KET nosím také podkolenky, u prvního jsem byla bosá a nemohla jsem se soustředit na nic jiného, než na moje ledové nohy a strašně jsem se těšila na pokoj, až si vezmu ponožky a schovám se do peřin
.
Hihi tak nad ponožkama jsem u KETu nikdy nepřemýšlela
a to mám ponožky i při sexu, hihi
tož to abych si vybrala nějaké speciální a třeba to vyjde ![]()
já mám ve středu utz a uvidí se, zda třetí KET, vážně jsem už trošku nervozní, když mám jen dva pokusy ![]()
Holky, mam intimni dotaz. V noci po transferu jsem mela asi spontanni orgasmus. Myslite, ze je to velky problem? ![]()
@Jíňa03 Ja doma tocim župany
přitom mi potom stačí vysavat a umiram horkem, samozřejmě ne na chodidla ![]()
@Anonymní píše:
Holky, mam intimni dotaz. V noci po transferu jsem mela asi spontanni orgasmus. Myslite, ze je to velky problem?
Myslím, ze orgasmy nikdy nevadi, vždyť vyplavuji hormon štěstí. Podle me může dělaha embryo víc nasát, ne že by ho rozmackala. Ale nenarazila jsem nikde na žádné zákazy. ![]()
Holky prosím dotaz, kdy jste sli na predoperacni vysetreni pred opu? Sli jste az kdyz jste stimulovali nebo pred tim? Ja se zapomnela zeptat a pro injekce jdu az 23.4. tak nevim, jestli muzu jit driv nez zacnu stimulovat
Diky moc