KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
7.4.21 17:03

@Tvojeteta ja jsem 1 den po KET v Nativu :lol: taky jsem z toho byla taková přešla, transfer byl bolestivy :roll: tak snad to ten dr nedojebal :think: ted jen čekat, mam vloženo HB 5 denní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
7.4.21 17:13

@Hannyy72
Kolikátý KET?
Já jen, že běžne mám ovulaci kolem 16 dne… tak jsem vůbec nepočítala, že se to teď v nativu změní… a sliznici mám vyšší než v řízeném, ak jsem dost zvědavá…
Už je to dost dlouho, co jsem píchala ovitrelle. Jen si pamatuju, že jsme s kolegyní byly obě na ivf ob 14 dní a obě jsme byly trochu protivné… a dost napm vadil jeden kolega- tomu jsme chtěly nafackovat… pak jsme se tomu dost smály… tak jsem zvědavá, co mě bude štvát teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
7.4.21 17:20

Tak ted ctu vsechny dnesni prispevky a pridavam se s drzicima paleckama vsem co uz maj zasazeno :srdce: a gratuluju ke krasne rostoucim sliznickam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
7.4.21 17:25

Jinak me od nedele (po skonceni MS) pekne picha v podrbisku. Nedokazu poznat co to je. Jestli endoska, nebo nejake prochlazeni nebo pokousejici se zanet :? Tak pracuju hezky z postele, v teplejch ponozkach, kapu lichhorerisnici a koordinatorka mi rekla ze si mam projistotu nasadit ten Macmiror. Ze to nemuze ublizit.

Nejak se mi to v tom podbrisku od te stimulace rozhodilo :think: doufam ze to bude vse v poradku a do transferu se to zklidni. Pac ted jsem celkem nervozni 8o :roll: vite jak clovek chce byt na TEN den v top kondici :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
7.4.21 17:28

@ancksunamun
Tak to je dobře, že odpočíváš, ale hlavně teplý ponožky po transferu, aby se to chytlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
7.4.21 17:31

@lumr
Taky držím palce a ty odedneška teplý ponožky povinně, abys neprochladla a poslala jsem pěknou fotku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.4.21 17:31

@Tvojeteta úplně 1 ket, jsem 4 ivf vždy byly jen ET s 0 výsledkem.
Při 3 ivf jsem rekla dost už jsem nedokázala do sebe pichnout 1 jehlu a vzala si darkyni…pak byl rozvod nový chlap a ted teda 4 ivf a opět darkyne, minulý měsíc ET, ted Ket, sliznici mam krásnou bez léků tak beru jen Amelgen 1-0-1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
7.4.21 17:33

@Anonymka Ka a @Málinka25

Doufám, že jste včera hezky poležely!!! A ty ponožky!!!😂 🤣

Je to sranda jsem jak moje babička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
7.4.21 17:35

@ancksunamun To mi je lito :kytka: me paradoxně stimulace s endo neudělala nic, naopak muzu konečně spát na pravém boku a nic mě nebolí. Jsem zvedava, co tam najdou příští týden. Ať je ti brzo lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
7.4.21 17:36
@Tvojeteta píše:
@Anonymka Ka a @Málinka25

Doufám, že jste včera hezky poležely!!! A ty ponožky!!!😂 🤣

Je to sranda jsem jak moje babička :mrgreen:

Tohle je off topic KETovani :lol: ale ja zase vzdy kdyz vidim ty mladsi rocniky s holejma zadama venku tak si hned popotahnu tricko niz a zahlasim.. ta skonci s mocakem :lol: kdo by to driv do nas rekl :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
7.4.21 17:50

Ahojky, přeji všem mnoho štěstí a držím palečky všem které byli na ket nebo teprve půjdou.. My to snad odkládat nebudeme, tak snad MS přijde, co nejdříve.. Chci se jen zeptat těch, co už byli na ket, jaké to vlastně je? Bolí to? :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
7.4.21 17:51

@ancksunamun
Jo a to jsem taky nosila bokovky a teď…🤣

Alespoň se tu o zasmějeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
7.4.21 17:52

@Anoanonym1
Mě nikdy nic nebolelo, když berou cytologii z čípku, tak to bolí víc…

A jinak ahoj, jaký máš ty plán na duben?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
7.4.21 17:55

@Tvojeteta moc držím palce, krásná zprava :srdce: :srdce:

Včera ani dnes jsem moc neležela. Snažím se nic netahat, ale jinak normal :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.4.21 18:05

Vsem kdo maji Ket za sebou preju hodne stesti a pevne nervy :) jsem zvedava na vysledky 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí