Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Xena86 tak to máte nějaký dražší ![]()
My těch 18 měli s ICSI a mražením. Plus 3 jsem doplácela za injekce.
Jako beru to tak, že loni žádná zahraniční dovolená, letos to taky nevypadá. Hadry si nemám pomalu rok kde koupit. Restaurace zavřený.
Jak říká kamarád, místo těch pokusů mohli mít byt v Praze, ale nakonec se taky dočkali
Určitě je lepší mít nějakou rezervu, protože napoprvé to vyjít nemusí 😖
@Dicentra27 já teda slyšela že gennet i iscare jsou Babiše, takže prast jako uhod, nevím… @Pavluja @Ifunka99 My tam byli na ivf v roce 2019, ještě v Holešovicích a za mě hrůza, přístup, že jim jde jen o prachy… Ja po odběru ohss od kterého ruce pryč, než vůbec odběr proběhl tak to bylo zajímavý, nefungoval jim terminál na platby, já ohss, bylo mi zle a nechtěli odběr bez platby v hotovosti udělat (nakonec se to vyřešilo převod)… ET ale vyšel, teď ket ne, takže hned poslední ket a máme vycerpano… Na případné další IVF chceme jinam…
Jinak dr vesměs ok, krom lachety, dost arogantní… Prostě se nám nelíbí přístup is care a ket za 8500 taky není žádná hitparáda
@Ifunka99 taky chodím do Iscare, chodím k Lachetovi, na mě byl vždy hodný
Příspěvek upraven 06.04.21 v 12:59
@Anonymka Ka taky jsem měla Jonáše, sympaťák, teď budu chtít Drbohlava, přeci jen semnou řešil celý ket, tak mi přijde divný aby ET dělat někdo jiný
@Jíňa03 Drbohlav je taky hodný, byla jsem u něho na kontrole před minulým KET
@Anonymka Ka koukám kolik nás tu je, kdo chodí do iscare… No já od něj zažila dost blbou poznámku hned po ET, když jsem se ho ptala jestli můžu brát nějaké léky, co jsem brala jako netehotna a on mi odsekl, že přece nejsem ještě těhotná, tak je to fuk a dal nechtěl řešit, odkázal mě na mého praktika nebo gynekologa…To mi nepřišlo ok
@Anonymka Ka
Tak si dnes hezky odpočiň a doufám, že nám budeš psát, aby ti to uteklo!
Jinak plán je lovit duchy a nebo jako v pohádce vydržíš a testovat budeš až v termínu?
@Xena86 píše:
Já jsem zatím 1IVF 1 KET okolo 40tis vse hrazeno zatim pojistovnou..druhý KET +7000,–
Takze zadna sranda
Jestli tento ket nevyjde tak celý kolotoč znova, i ten finanční
My jdeme vsechno poprve. Prvni IVF, ET nebyl z duvodu rizika hyperstimulaku a dali sme cca 48 tisic, s tim ze nejakych 7 tisic bylo na nejake geneticke testy nase co neproplaci pojistovna. Ale mela jsem velke jednotky Gonalu co jsme doplaceli :/ mame dva mrazacky ted na KET, pricemz prvni by mel byt zadara v ramci prvniho IVF a kazdy dalsi 8000 ![]()
Ale uz jsem si rikala ze jsem si vybrala asi nejdrazsi kliniku kdyz jsem videla ze holky platite 18 apod.
@Jíňa03 jj, obě patří Babišovi, resp. jeho Futurelife. Ale ten kamarád od neho gynekologa fzrt bude figurovat v nějakém představenstvu, dozorčce apod.
Je mi úplně jedno, kdo co řídí nebo kupuje, hlavně když investuje do vybavení a slušně zaplatí doktory, kteří jsou pak díky spokojenosti ochotní ke klientům kliniky.
Mě v Gennetu IUI dělali 3×, pokaždé někdo jiný, prostě na koho vyšla moje ovulace ![]()
Od své doktorky jsem pak přešla k jiné. Kamarádka u té mojí původní otěhotněla, já stále čekám. Nemyslím si, že by ta moje dělala něco špatně, naopak k ní mám větší důvěru, je mi sympatičtější. A to taky dělá dost, aby klientka byla na doktora „napojená“. Doufám, že to tak máme všechny a máme našlápnuto k úspěchu 🍀 🙏
@Dicentra27 jj, je to ve hvězdách…jo, když jsem hledala gynekologa v Praze, to byla sranda… Tak jsem z třetího a snad už ok
@ancksunamun tak to máme společné, jednu z nejdražších ![]()
Jsem v Brně v Heliosu, ten je nejdražší… ostatní holky co znam tak byli v Reprofitu a platili kolem 20tis…
Ja tam řešila po přestěhování 1.revizi před 3 lety a bylo to nejblíž od domu, tak jsem tam už zůstala a už to tam znám, tak jsem chtěla zůstat ve známém prostředí ![]()
Nemyslím si že je v hodnotě IVF větší pravděpodobnost že to vyjde, ale je to o přístupu a ten je tady prostě nejlepší, je ti tam příjemně
kam chodíš ty?
@lumr tobě taky na zítra hodně štěstí
![]()
@Anonymka Ka Taky jsem jednou měla na KET Jonáše a byl opravdu moc fajn. Tak hlavně ať se prcek hezky zahnízdí a má se k světu.
Odpočiň si a budeme se těšit na samé pozitivní zprávy ![]()
Holky, je to složitý s těma centrama. Každá máme nějakou zkušenost a těžko říct, kde bude úspěch a kde ne. Musíme věřit, že jsme se rozhodly správně a vyjde to
@Jíňa03 u Lachety jsem byla na začatku, taky mi prišel arogantní. Pak jsem jednou k němu musela, šel se mnou tedy partner, a byl skvělej. Hrozně se nam věnoval, poslal mě právě na všechna vyšetření a i pak, když jsem u něj byla sama, byl milej, trpělivej, vše mi vysvětlil…tak jsem změnila názor. Ale nejvíc chodím k Mudr. Frűhaufové. Drbohlav byl taky vždy moc milej, jen trochu popleta mi přišlo.
Všude hodně doporučovaly Unicu na DV a kvůli laboratoři PFC.
Iscare má vše nový, čekala bych kvalitu. Ale fakt netuším. ![]()
Někam nás ta naše cesta zavedla, ať je to jak je to, z nějakého důvodu tím máme takto projít.
Ale věřím, že všichni si zasloužíme štěstí. ![]()