KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
5.4.21 14:25

@Xena86 to je uplne presny.. a my bydlime na male vesnici a mame roky svoji partu a ja a jeste jedna jsme uz jedine ktere nemaji dite..a presne jak rikas.. ja uz mezi ne ani moc nechci chodit.. strasne me to mrzi, ale co si mame rikat? Kdyz se me zeptaji jak se mam nebo co noveho nechce se mi ani odpovidat, protoze vsechno co mam bych vymenila za to co maji oni.. nechce se mi placat o hloupostech.. vsechno je proti tomu nepodstatne.. nekdy je to fakt tezky.. taky mi covid pomaha v tom, ze nemusim resit proc nekam nejdeme nebo se mucit tim, ze se prekonam, ale pak mi bude na nic.. a kdyz v tv vidim reklamu na male lasky hned saham po ovladaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
5.4.21 16:48

@Xena86 Drzim na zitra palce 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
5.4.21 17:06

@lumr děkuji, ale nečekám že by mi zítra doktor řekl něco jiného, než že to je vše v pořádku. Ve čtvrtek mam utz a uvidíme jak roste sliznice a kdy bude KET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
5.4.21 17:17

@Xena86 Taky drzim… všechno! 🤜 🤛

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
5.4.21 18:01

Na me uz jde nervozita… dokud jsem mela 4 embryjka tak jsem si rikala „pohoda, to vyjde“… ale dve uz fuc (vzdy se uchytilo a nedopadlo)…a najednou jen 2? A uprimne, do dalsiho ivf uz bych nesla skrze finance…uz do toho zahucelo takovych penez :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
5.4.21 18:41

@šmoulililinka nám zmrazili 3 (ET nebyl), jedno je takové pomalejší, prý to nic nemusi znamenat, ale já už mám samozřejmě předem vymyšlený scénář :think: Teď první KET nevyšel, tak se bojím, že za chvíli zas fasuju Gonal, Cetrotide…
Finančně mi to připadá, že zpočátku, před CAR, jsem dala dost za vitamíny, gynexy a čaje. Přitom ovulace a spermio ok. V CAR máme IUI zdarma, platila jsem 2000 za hyfosy - za 2vteřinový vyšetření nepoměr 😁
Na IVF padlo 18 tisíc, první KET byl zdarma (protože ET nebyl). Teď už budem platit sedmičku. Ale co je pro mně finančně únosné, to nemusí být pro jiného. Stres, že se nedostává peněz, taky není ok. A třeba to zrovna teď vyjde a budeš šetřit ne na IVFko, ale na kočárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
5.4.21 19:11

Teda holky co je to dneska za den. Taky se v tech svych pocitech nejak placam :? Krome toho, ze me nejak zacala zlobit endoska je mi cely den spatne. A to jsem si rikala jak se prave tady na ty dva tydny pred KET chci maximalne mozne hodit do pohody a citit se dobre.

A ono prd. Zacinam byt nervozni a lomcujou se mnou podobne pocity jako jste popsaly par prispevku prede mnou. Jedno oznameni tehotenstvi za druhym (a to uz je nekolikata varka protoze vetsina mych spoluzacek ma deti temer skolou povinne). Tehotna nej kamoska ktera otehotnela na prvni dobrou i kdyz rikala ze jeste by chvili pockala ze biologicke hodiny jeste tolik neciti. A lidi co se me snazi podporovat ale reknou nesmis na to tolik myslet. A jak kdyz si clovek picha do bricha injekce, chodi na kontroly, boji se vysledku :( minuly rok jsem mela tolik prace jak snad nikdy takze kdyby nemysli na to fungovalo tak jsem v tom 12krat.. ach jo :zed:

Snad bude zitra lip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.4.21 19:49

@ancksunamun tak to mas dost podobne.. me nejka porodila pred mesicem.. tez jeste moc nechtela, ale kdyz asi videla jaky mame trable tak do toho sly a bum na prvni dobrou.. a vzdy kdyz jsme se o tom bavili tak rikala, ze ji to zatim vubec netahne.. tak doufam, ze bude brzy lepe pro nas vsechny. :srdce: :srdce: Jinak si to popsala presne jak to dost casto vnimam a citim i ja..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
5.4.21 19:55

Tak holky, je fajn se svěřit a probrat to, ale teď nějaké spíše aktivující příspěvky!!! Já si pustila tu relaxaci… slečna pro mě nemá úplně příjemný hlas, byla jsem po noční, tak mě uspala jako mimino🤣
Ale inspirovalo mě to a pak jsem na papír napsala pár myšlenek, dala si čaj a ten olej z kmínu a čekám na další inspiraci, jak si zkrátit čekání do středy na UZ…

Tak jak jsme na tom? Kdo jde zítra???
I když nenapíšete, tak držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
5.4.21 20:08

Ahoj, tak ja možná budu muset KET odložit, pokud se mi nevyřeší problém, tam dole… Pořád a stále mám jakýsi pálení a uz 5 dní beru tabletky, které mi vůbec nepomohly.. Vubec to nechápu.. Vždy při těchto problémech mi vždy něco pomohlo a teď ne.. Samozřejmé, když to nejméně potřebuji.. Zitra budu volat dr, jestli by bylo možné brát něco jiného a popřípadě max na týden, protože bych do týdne měla mít MS a 2DC začít brát estrofem, tak nějak netuším, zda ho začnu brát nebo ne.. Jsem z toho vyřízená :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
5.4.21 20:13
@Anoanonym1 píše:
Ahoj, tak ja možná budu muset KET odložit, pokud se mi nevyřeší problém, tam dole… Pořád a stále mám jakýsi pálení a uz 5 dní beru tabletky, které mi vůbec nepomohly.. Vubec to nechápu.. Vždy při těchto problémech mi vždy něco pomohlo a teď ne.. Samozřejmé, když to nejméně potřebuji.. Zitra budu volat dr, jestli by bylo možné brát něco jiného a popřípadě max na týden, protože bych do týdne měla mít MS a 2DC začít brát estrofem, tak nějak netuším, zda ho začnu brát nebo ne.. Jsem z toho vyřízená :(

Ahoj ja mela podobne zlobeni pred MS a na radu segry sem si nechala predepsat od dr. Macmiror. A do dvou dnu jsem byla v cajku a PRY to muzou brat i tehotne takze by to nemelo nicemu ublizit ale to bych si samozrejme radeji overila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
5.4.21 20:22

Me nahodou dneska tady to pofnukani dost pomohlo :think: zrovna ted jsem potrebovala slyset ze je prijatelny se citit takhle spatne a nebyt nonstop pozitivni.

Ale vcera jsem naopak byla plna energie ze jsem si tancila po byte :dance: dala hodinove sado cvico a dve hodiny byla na prochazce :jazyk:

Nejake ty meditace zkusim pohledat teda tez 8) jsem teda zvedava :lol: vetsinou mi tyhle veci nic nerikaji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
5.4.21 20:31

@Tvojeteta ahojky tak já zítra KET v 11:00 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
5.4.21 20:51

@ancksunamun jo, furt držím, držím, teď šly emoce ven. Jednou za rok mám nárok :mrgreen:

@Anoanonym1 taky se přikláním k macmiroru, přeju, ať se toho zbavíš.

A jinak k tý meditaci… Protivný mi jsou snad všechny hlasy :mrgreen: a ty řeči na mně nepůsobí, naopak si připadám, že kdybych vyslechla čtvrt hodiny v kuse, odvezou mě do blázince :lol: To si radši pustím šumění moře, déšť, piano, kde mi nic nenarušují cizí hlasy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
5.4.21 20:55
@Dicentra27 píše:
@ancksunamun jo, furt držím, držím, teď šly emoce ven. Jednou za rok mám nárok :mrgreen:

@Anoanonym1 taky se přikláním k macmiroru, přeju, ať se toho zbavíš.

A jinak k tý meditaci… Protivný mi jsou snad všechny hlasy :mrgreen: a ty řeči na mně nepůsobí, naopak si připadám, že kdybych vyslechla čtvrt hodiny v kuse, odvezou mě do blázince :lol: To si radši pustím šumění moře, déšť, piano, kde mi nic nenarušují cizí hlasy :oops:

Ja si ted zkusila neco pohledat a tez me to vytocilo :lol: :lol: :lol: :lol: jen jsem to prikladala te sve dnesni nalade :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí