Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@šmoulililinka @kambalaka ony to ty KETy dost prodraží, to je pravda.
Ale určitě je dobře, že možnost mražení je. I že bylo co mrazit 😊
@Mikuka mám utz ve čtvrtek a prý se taky uvidí co sliznice… Minulý měsíc před KET jsem musela pichat 5 inkekci aby mi nejaka narostla… Ted mi nic dat nwchcou dokud neuvidi a prý se to da jeste zwnto mesic podpořit Estrofemem… Jsem zvedava, netada bych to prosvihla.. To mi teda rekla koordinátorka a ne doktor. Jinak piju denně kontryhel, grep.dzus červené víno 🍷
ve čtvrtek se ukáže jestli to zabírá ![]()
@Dicentra27 píše:
@šmoulililinka @kambalaka ony to ty KETy dost prodraží, to je pravda.
Ale určitě je dobře, že možnost mražení je. I že bylo co mrazit 😊
Já jsem zatím 1IVF 1 KET okolo 40tis vse hrazeno zatim pojistovnou..druhý KET +7000,–
Takze zadna sranda ![]()
Jestli tento ket nevyjde tak celý kolotoč znova, i ten finanční ![]()
@Jíňa03 ahoj jestli si myslela iscare na libni tak ja tam chodim:)
@lumr jestli si mě nepletete
já tu psala, že mám nějaké problémy a nevím, zda nebudu muset ket odložit.
@Anonymka Ka píše:
@Tvojeteta ahojky tak já zítra KET v 11:00
Ahojky, tak doufám, že prcka už máš u sebe a už se spokojeně zavrtává.
Přeju hodně štěstí.
![]()
@Jíňa03 jsem tam uz rok.. jak ty?
Nejdriv sem chodila k primari, ale prislo mi, ze se me chce vzdycky brzy zbavit a kdyz mam dotaz, tak ze to bral jako kdybych rikala, ze za to muze on. Ted se snazim objednavat k dr. Jonasovi a ten je super. Vse zodpovi vysvetli zjisti.. je videt, ze ma fakt snahu pomoci a ne jen dalsi v rade..mela sem 3× IUI a 3× KET a zatim se bohuzel nic nepovedlo..:(
@Ifunka99 píše:
@Jíňa03 ahoj jestli si myslela iscare na libni tak ja tam chodim:)
Ahoj holky, taky jsem v Iscare. Už přes 2 roky. Co se týče přístupu, vždy jsem byla spokojená. Ale nikdy to nevyšlo, tak jsem už zvažovala přestup jinam. Nakonec jsme se rozhodli pro DE a zůstali tam, abysme nemuseli nikde nic vysvětlovat, protože nás znají a taky cena byla nejpřijatelnější. Člověk bohužel nevidí, co se děje v laboratoři, která je pro nás nejdůležitější. Ale „zvenku“ jsem měla vždy dobrý pocit.
Mě můj gynekolog doporučil Gennet, Iscare má jeho kamarád a prý by mě tam neposlal
Že z Gennetu chodí jeho pacientky opravdu těhotné. Na druhou stranu mám jedinou kamarádku po IVF a otěhotněla v Iscare
@Pavluja má pravdu, posoudit můžeme jen co vidíme a jak se cítíme při jednání s doktory. Avšak to nejpodstatnější pro nás se děje v laboratořích pod rukama embryologů…