Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ancksunamun nene Helios. No uvidime co bude ja jdu 14.4. Na utz a pak budu zase chytrejsi ☺️️
@Pavluja moc dekuji. Snad se hezky rozmrazi a rano budou pozitivni zpravy.. ![]()
Tak jsem se přehoupla z březnového do dubnového snažení. TT z moči negativní, tak čekám na konečný verdikt z laborky (krevní tt) a začnu se brzy chystat na nový KET. Odhaduji kolem 20.dubna
Co znamená, že snad nebudou prudit anonymky?
@Anonymka Ka tak držím palce, ať se dobře uhnuzdi.
Já měla Ket 13:25, strašně se mi chtělo čurat, ale vydržela jsem těch 15 minut.
![]()
Jinak já ještě ležím, vždy po ketu nechávají hodinu na pokoji.
Všem co jdou na kety, moc držím palce ať sliznice je ukázková.
![]()
@Pavluja @Tvojeteta holky moc děkuji a Vám taky držím všechny palce co mám
![]()
Snad do 3 všeho dobrého a ten poslední co máme bude sourozenec
![]()
@Pavluja co je DE? Ja jezdim do iscer i z duvodu dopravy.. bydlime ve vesnici 60 km od prahy a na tu liben se mi jezdi dobre.. vzhledem k tomu, ze kolikrat tam jedu i 4× za mesic po dvou dnech..:-/
@Dicentra27 A rekl ti proc by te do iscaru neposlal?
Je pravda, ze prestup jsme taky zvazovali.. kdyz nemame zadny problem, letos mi teprve bude 30 a z 8 embrii jich 6 oplodnili a z toho to 5 prezilo coz jsou dobre vysledky.. a ze 4 se neuchyti ani jedno?:( je to divne..
Lacheta presne jak rikate dost casto arogantni. Prislo mi i podle toho jak ten den stiha nebo nestiha.. ale pan Jonas se mi zda super.
@Tvojeteta minuly měsíc jsem lovila a byla zklamaná, teď počkám na termín nebudu se dřív stresovat ![]()
@Jíňa03 ale na ET nebo KET se neda vybirat doktor ne? Proste kdo ten den tam slouzi ten tam je. To me stve ze tak je to i s prohlidkama. Jonas je jen po-st takze kdyz mi cyklus vyjde na kontrolu ve ctvrtek tak nemuzu k nemu.. jinak drbohlava nemam rada.. byla sem u nej jednou a udelal mi silenou prednasku o tom jak my zeny starneme a s tim i nase vajicka. Jak uz vlastne pri narozeni prijdeme o spoustu vajicek, ale oni jako muzi maji tu vyhodu, ze se jim spermie kazde tri mesice obnovuji. Prirovnaval to k staveni domu a kdyz nechate hrubou stavbu chatrat 30 let nebo na ni kazdou chcili pracujete.. no sileny odesla sem uplne hotova.. do ty doby mi kazdy rikal jak sem mlada a nebojte to pujde(tenkrat 28) a on prvni kdo mi rekl, ze uz vlastne zase tak nee. 20 minutova prednaska a ja se mu od te doby vyhybam.
Tak jako je to tak… ale mám li to přirovnak k tomu domu… tak my máme pěkný solidní dům, který vydrží do přechodu a chlapi mají nekvalitní levný stany, ve kterých jde přespat a za týden vyhodit a vyměnit??? ![]()
Co to je za přirovnání k domu???
![]()
@Tvojeteta píše:
Tak jako je to tak… ale mám li to přirovnak k tomu domu… tak my máme pěkný solidní dům, který vydrží do přechodu a chlapi mají nekvalitní levný stany, ve kterých jde přespat a za týden vyhodit a vyměnit???Co to je za přirovnání k domu???
![]()
![]()
dekuju ted si me hodne pobavila