KET duben 2021

• Fotoalbum (867)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3554
1.4.21 21:30

@Pavla198
Málokdo si umí představit, jak málo nám stačí… stačí že se něco děje a je nám líp🤪
Mám z tebe radost!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
1.4.21 22:37
@Tvojeteta píše:
@Pavla198
Málokdo si umí představit, jak málo nám stačí… stačí že se něco děje a je nám líp🤪
Mám z tebe radost!!

To jsi napsala přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
2.4.21 07:52

@Tvojeteta Ja pri poslednim KET mela hodnotu 3300, rostlo ukazkove a stejne to byl samovolny potrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
2.4.21 07:54

@šmoulililinka reprodukcni imunologii mate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7281
2.4.21 08:54

@lumr odber na nejakej zaklad imuno delali jen v heliosu. Respektive jsem nebyla nikde ve specializovane ordinaci. To jsem byla jen na hematologii. Tam mam vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
2.4.21 09:12

@šmoulililinka Urcite bych si vyzadala reprodukcni imunologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
2.4.21 09:40

@Pavla198 tak to uz utece :wink: budu na tebe myslet, at vse dobre dopadne.

Ja jsem si za posledni tyden nacetla takovych diskuzi a clanku, jak nejvice podporit uspesny(nas mozna jediny) KET, vcera sem volala doktorce, ze urcite jeste mesic pockame, ve stredu jedu na odber skrz Imunologii, tu mi jeste nikdo nikdy nedelal, tak nemate nejake doporuceni?? Cetla sem tu, ze je vice druhu imunologie? 8o
Taky jsem se zajimala na doporuceni, jedne z nas (moc dekuji :hug: ) na škrabani sliznice, volala jsem do CAR a v Repromede to vubec nedelaji a dopucili me ster z delozni sliznice tzv ERA vysetreni… kdy se urci nejvhodnejsi okynko na transfer, nema tu nekdo zkusenost s timto vysetrenim, porad premyslim, zda do toho jit - cena 31 000 kc 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
2.4.21 09:43

@Ditu566
Tak přihoď rady jak podpořit úspěch…
Všechny budeme rády a zkusíme s tebou…

Jinak já jsem nervózní z nativu, normálně mám dlouhý cyklus 35 dni… tak se děsím načasování, aby byla sliznice pěkná…

No trochu mi ty diskuze lezou na mozek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
2.4.21 09:56

@šmoulililinka ahoj, to mě moc mrzí, že to nevyšlo :( Taky bych ještě zkusila tu imunologii, jestli tam není nějaká alergie nebo jestli tvé lymfocyty nejsou „zabijáci“, jak to nazvala moje imunoložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
2.4.21 09:58

@Ditu566 @Tvojeteta holky dekuju za podporu
Takze Ditu, ket te ceka v kvetnu? To pujdem stejne? Jupii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
2.4.21 10:20

@Pavla198 pokud vse pujde dobre tak nakonec Kveten, mesic lasky, tak doufam ze budeme mit jednu lasku uz u sebe obe dve ❤️️ Jdu se objednat na tu ERU a musim se hodit do pohody, jsem nejaka rozhozena z toho vseho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
2.4.21 11:22

Tak holky, já jsem začala užívat olej z černého kmínu a kolem ketu zkusím ananas…

Musíme se podpořit babskejma radama!!!

Duben nám začal, tak jdem do toho a známej holkám, co to vychází na květen- myslím na vás, zůstaňte tady… ať máme hezkou skupinku… to je jedno jak se jmenuje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.4.21 11:28

Ahoj všem, taky se přidávám… až budu mít chvíli čas, přečtu si příspěvky co tu zatím jsou… A něco o mě… V roce 2019 ivf, 1 ET z kterého mám 14 m dceru, dnes 13 den po KET, testy negativní a přichází ms… No a máme ještě jednoho mrazacka, takže bych chtěla hned na další ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
2.4.21 11:30

@Jíňa03
Ahoj, četla jsem tě v jiný diskuzi, nevěš hlavu, s holkama jsme se shodly, že duben je měsíc posledních mrazáčků😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4032
2.4.21 11:32

@Pavla198 @Ditu566 holky to nevadí, že až v květnu, duben+květen jsou oba super měsíce na početí :andel:
@Ditu566 A někdy lepší počkat a mít pak větší šanci. Dej pak vědět, co tím testem zjistili, docela by mě to zajímalo. Hlavně, aby to pomohlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí