KET duben 2021

• Fotoalbum (867)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3092
30.3.21 10:22

@šmoulililinka tak to je mi líto :(
Ale jak už bylo řečeno duben je měsíc který nám vyjde :palec:
Kolik máš ještě mrazáčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
30.3.21 10:38

@šmoulililinka ahoj,vitej…takze te ceka ket v dubnu? Kolikty? Me ceka cely ivf, chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
30.3.21 13:40

Holky chce se zeptat jestli někdo berete Metypred ( 4mg - 1 tableta) - nevím to jistě ale od doby co to beru, tak se mi na zádech objevil takový exzém nebo pupínky jako beďary ale ty to nejsou. Nemáte s tím někdo zkušenost, že by to byla alergická reakce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
30.3.21 14:50

Ahoj holky, tak jsem vkladala příspěvek a asi se mi jaksi vymazal.. Hlásím, ze dnešní kontrola dopadla, tak nejak dobře.. Akorát mam stále nějakou mykozu ci co, takže jsem dostala léky na 10 dní a modlím se, aby to pomohlo. Pry by se jinak musel transfer odložit dokud se to nevyleci. Jibak vaječníky mam stále mírně zvětšené ale nic hrozného. Rovnou jsem si v vyzvedla estrofem, ktery mam začít brát 2DC 1-1-1, pokud bude vše v pořádku.. Cysty se pry bat nemusím, ze by se udělat žádná neměla, tak snad.. Uz se těším :srdce: Vsem vám držím palce :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
30.3.21 16:00

@Anoanonym1 to je dobře a kdy to máš dostat? Já mám 2DC zítra, tak začínám s estrofemem zítra, bylo by fajn tu mít někoho, kdo na tom je podobně jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
30.3.21 16:04

@Anoanonym1 Já čekám na menstruaci po Progesteron Besins (ještě tak 8 dní) a pak mám teda hned první den cyklu začít s Estrofemem 3× denně. Po odběru vajíček jsem měla tekutiny v břiše, ale dnes už jen tak dvě decky.
Zatím ze 30 oplodněných (celkem 56 odebraných) nám jich přežívá 22. Tak snad jich aspoň 10 projde i přes genetické testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
30.3.21 16:32

@kambalaka držím palce 🍀 🍀 já budu mít MS někdy kolem 10.4 teď budu léčit 10 dní tu mykozu, tak snad zmizí, nerada bych transfer odkladala.
@Malineka to je nadílka.. Moc držím palce, ať jich je co nejvíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
30.3.21 16:38

@Anoanonym1 @kambalaka Holky, a to máte, prosím, z jakého důvodu brát něco na zacatku cyklu? :think: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
30.3.21 16:50

@leylen No já to beru, aby se sliznice připravila pro uchycení embrya, jestli to chápu dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
30.3.21 16:53

@leylen
Estrofem se bere na růst sliznice…
A když máš řízený Ket, tak se nečeká na ovulaci a lépe se to počítá a řídí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
30.3.21 17:17

@Malineka @Tvojeteta Po mě právě vůbec nic nechtěli, jen se objednat na 10-12 DC :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7611
30.3.21 17:39
@leylen píše:
@Anoanonym1 @kambalaka Holky, a to máte, prosím, z jakého důvodu brát něco na zacatku cyklu? :think: :andel:

Záleží, jestli je KET ve stimulovaném nebo přirozeném cyklu. Já už jsem měla 2× stimulovaný a 2× přirozený. Teď po páté jdeme do stimulovaného, protože jsem u něj měla vyšší HCG a vyšší sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
30.3.21 17:43

@kambalaka Tak to bude ono :andel: děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
30.3.21 19:06

@leylen Já prostě věřím doktorům a beru vše :D Jen ten Fraxiparine mě teda s*** fest. Ty injekce jsou prostě tupé, bolí to a píchat to každý den od teď až do konce těhotenství, to mě asi trefí :roll: Bohužel za to není žádná jiná náhrada, ale teda s tím dost bojuju i psychicky.

Jinak mě doktorka dnes pochválila, že to zvládám s přehledem. Snažím se být v klidu, myslet pozitivně a usmívat se. Vždycky si říkám, že to musí dopadnout dobře a holky, moc vám všem držím palce a posílám pozitivní energii!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.21 19:22

@Malineka

Ahoj, výměn fraxiparine za clexane. Taky jsem měla problém s fraxikem, pro mě to bylo peklo…,Clexane sice taky není žádná výhra, ale aspoň se to dá píchnout.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex