Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tvojeteta rozumím.. A dává to smysl, takže to vyjít musí ![]()
Můžu se zeptat kolik zklamání už máš za sebou?
@Xena86
1.KET syn, teď od léta 5. Ketů nic a teď jdu do posledního.
Co ty?
@Anoanonym1 Cysty jsou nevyzpytatelné. Asi bych se tím nestresovala a čekala na UTZ. důležitá je ovulace.
@Tvojeteta Ket jsem měla první, a ty většinou nevyjdou… Říká se..
Jinak dvě zmlkle tehu v 11. a 9.týdnu před dvěma lety, to jsem musela na revizi. Z toho jsem se dlouho dostávala psychicky.. Teď už je to 3.dusicka co mě opustila.. ☹️️ Revize se opakovaly přesně po roku.
Chci se te jeste zeptat za jak dlouho přišla mrcha po vysazení Utrouse a Estrofemu? ![]()
@Tvojeteta dnes odpoledne mi volala nase koordinatorka, tak jsem se ji ptala co mi ze zkusenosti doporucuje, aby to vyslo a ona rikala, ze je to proste 50/50, ze maji dobre ohlasy na akupunkturu…tak ji asi zkusim, ptala sem se taky na embryoglue(nebo jak se to pise) a to pry nenabizi, ze z hlediska zkusenosti nebyl lepsi vysledek, ze sama hatchujici blastocysta sama o sobe lepi, tak jak je potreba aby se udrzela 🥺 a hlavni je psychicka pohoda
s cimz ja budu mit ted asi dost problem, kdyz je to nas jediny pokus
budu mit hrozny strach ![]()
@Ditu566
Zkus akupunkturu- já tomu vůbec nevěřím, ale zkusila jsem to jen ze srandy na bolest zad a fakt mi pomohla!!! Jinak přijď sem, napiš jak se máš a všechny se tu podpoříme! ![]()
@Ditu566 někdy je prý embryoglue na škodu z důvodu, že když je to neprosperujici těhu, tak plod neodejde s mens. a tím se pak musí na revizi.. Takže nedoporučují.. ![]()
Psychická pohoda, hmm přemýšlím co to je
dlouho jsem to nezažila..
Nejlepší rada je:nemysli na to
to nesnáším, to je nereálné. Reálné je zabavit se jinymi věcmi aby dny správně utíkaly ![]()
@Tvojeteta dekuji, zkusim tu akupunkturu a pak si budu hladit brisko od rana do vecera 😔 to je jediny co muzu udelat, jeste zkusim grep pred ovu a ananas po ovu
vitaminy beru uz pres dva roky, ted se dost hlidam v jidle a chodim bud na dlouhe prochajdy a nebo behat, taky cvicim panevni dno a to je asi vse co muzu delat ![]()
@Xena86 to mas pravdu…kdyz tu vetu slysim, mam chut toho dotycneho kopnout do prdylky
Je fajn, ze je jaro a mysl a psychika se daji lepe zamestnat🤗
@Xena86 píše:
@Ditu566 někdy je prý embryoglue na škodu z důvodu, že když je to neprosperujici těhu, tak plod neodejde s mens. a tím se pak musí na revizi.. Takže nedoporučují..
Psychická pohoda, hmm přemýšlím co to jedlouho jsem to nezažila..
Nejlepší rada je:nemysli na toto nesnáším, to je nereálné. Reálné je zabavit se jinymi věcmi aby dny správně utíkaly
Já jsem teda měla 3× embryoglue a 3× mi plod s MS normálně odešel…
@kambalaka osobně zkušenost nemám, jen co říkali ze zkušenosti ostatní tak předávám. Každý to má asi jinak
Jinak od zítřka začíná moje příprava na KET s vyšetřeným embryjkem, takže estrofem, Lenzetto, Clexane a doufám, že tentokrát už naposledy 🙏