KET duben 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3564
28.3.21 21:55

@Ditu566 ty vole ditu…nemam slov. Nevedela jsem, ze jste si to platili. To je teda darda! Musime verit, ze tohle je ten pravej prďola. Moc ti drzim palce a myslim na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
29.3.21 10:09

@Anonymka Ka diky moc, taky ti drzim palecky 😔 je to boj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
29.3.21 10:12

@Pavla198 diky moc 😔 no jelikoz jsem mela davky 450 jednotek na jedno pichnuti, tak nas to vyslo na hodne, ale to vem cert…jen jsem proste doufala, ze kdyz vydrzeli do 6teho dne, tak budou v poradku a budeme mit i do zasoby :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
29.3.21 12:00

@Ditu566
Vyhlásila jsem dubem měsícem posledních embyí- tak to vyjde! ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.3.21 14:47

Ahoj holky, tak se přidávám ze skupiny březen na skupinu duben..
Dnes mi z krve řekli, že 16den po Ket je hcg na 12 takze konec. :,( Vysazuji leky, cekam na mrchu a na duben mi zustal uz jen jeden sněhuláček ktery uz proste vyjde :lol:
Musí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
29.3.21 14:55

@Xena86
Jasný duben je měsíc posledních mrazáčků- trochu nás napínali a teď nám ukážou jak jsou boží!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
29.3.21 16:19

@Tvojeteta prvniho i posledniho :( zitra mame videokonverzaci s genetickou, tak jsem zvedava co nam rekne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
29.3.21 16:40

@Ditu566
Neblázni, buď pozitivni!
Budem v tom spolu! Já jsem se teď po tom nepovedeném Ketu strašně propadla do depresí… tak teď sbírám síly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
29.3.21 16:54

Ahoj holky, tak jsem si chtěla zařídit PN u obvodaka a bohužel mi ji nedá, že pry se mám zeptat na gynekologii.. No zítra se zeptám ale šanci tomu nedávám, takže ve středu nástup do práce.. No mám hrůzu z toho abych něco nechytla.. Transfer nejspíš příští měsíc a zítra jdu na kontrolu před MS.. Cykly mám nepravidelné, takže netuším, kdy MS bude. Jen se chci zeptat, kolikaty den se transfer dělá? A může se dělat i kdyby byla cysta nebo by se to muselo odložit? Během ivf jsem na cysty trpěla, tak mám strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
29.3.21 17:39

Ahoj krasky :kytka: bohužel jsem před ET skončila v karantene. Budu teď vysazovat Amelgen a doufám, že mé tělo bude stejně v pohode, jako během celé březnové stimulace a naváže na pravidelný cyklus. Ovulaci budu mít, snad, na konci dubna, tak doufám, že se tady do té doby doctu samé pozitivní příběhy :hug: Máme 4 krásné expandované blastocysty, snad jedna bude ta pravá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
29.3.21 17:40

Ahoj holky, dnes kontrola před KET, den D proběhne v úterý 6.4. :andel: už to musí vyjít.
@Anoanonym1 teď bude KET 19 DC, jinak minule byl 17 DC a 18DC, ty cysty to nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
29.3.21 17:42

@Anoanonym1 Ahojky. Transfer podle ovulace, můžeš se odpichnout, pokud víš, kdy ji máš. :palec: cysty nevadi, s těma je problém při stimulaci. Sama jednu mám a tohle mi bylo řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
29.3.21 18:31

@Anonymka Ka moc držím palce 🍀 🍀 🍀
@leylen ovulaci nevím kdy mám ani nevím, kdy přijde MS, mám to nepravidelne.. A asi záleží jaká je to cysta? Jednou mi zmizela sama, podruhé mi ji musely odsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
29.3.21 18:31

@Tvojeteta po nezdaru se není čemu divit, je to přirozené a musíme si tím projít, smutkem, depresí, ale jen na nějaký čas.. Přijmout to a jít dál :hug:
Můj poslední sněhuláček je bez gen. vyšetření ale věřím že to dopadne dobře.
Holky jaro nám bude přát a vyjde to, musíme začít zase věřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3554
29.3.21 18:36

@Xena86
Teď mě to semlelo zatím nejvíc. Já uzavírám kruh, první transfer byl v dubnu ( úspěsný) a poslední bude taky tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí