Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ditu566 ty vole ditu…nemam slov. Nevedela jsem, ze jste si to platili. To je teda darda! Musime verit, ze tohle je ten pravej prďola. Moc ti drzim palce a myslim na tebe ![]()
@Pavla198 diky moc 😔 no jelikoz jsem mela davky 450 jednotek na jedno pichnuti, tak nas to vyslo na hodne, ale to vem cert…jen jsem proste doufala, ze kdyz vydrzeli do 6teho dne, tak budou v poradku a budeme mit i do zasoby ![]()
@Ditu566
Vyhlásila jsem dubem měsícem posledních embyí- tak to vyjde!
![]()
Ahoj holky, tak se přidávám ze skupiny březen na skupinu duben..
Dnes mi z krve řekli, že 16den po Ket je hcg na 12 takze konec.
Vysazuji leky, cekam na mrchu a na duben mi zustal uz jen jeden sněhuláček ktery uz proste vyjde ![]()
Musí ![]()
@Xena86
Jasný duben je měsíc posledních mrazáčků- trochu nás napínali a teď nám ukážou jak jsou boží!!
@Tvojeteta prvniho i posledniho
zitra mame videokonverzaci s genetickou, tak jsem zvedava co nam rekne ![]()
@Ditu566
Neblázni, buď pozitivni!
Budem v tom spolu! Já jsem se teď po tom nepovedeném Ketu strašně propadla do depresí… tak teď sbírám síly…
Ahoj holky, tak jsem si chtěla zařídit PN u obvodaka a bohužel mi ji nedá, že pry se mám zeptat na gynekologii.. No zítra se zeptám ale šanci tomu nedávám, takže ve středu nástup do práce.. No mám hrůzu z toho abych něco nechytla.. Transfer nejspíš příští měsíc a zítra jdu na kontrolu před MS.. Cykly mám nepravidelné, takže netuším, kdy MS bude. Jen se chci zeptat, kolikaty den se transfer dělá? A může se dělat i kdyby byla cysta nebo by se to muselo odložit? Během ivf jsem na cysty trpěla, tak mám strach.
Ahoj krasky
bohužel jsem před ET skončila v karantene. Budu teď vysazovat Amelgen a doufám, že mé tělo bude stejně v pohode, jako během celé březnové stimulace a naváže na pravidelný cyklus. Ovulaci budu mít, snad, na konci dubna, tak doufám, že se tady do té doby doctu samé pozitivní příběhy
Máme 4 krásné expandované blastocysty, snad jedna bude ta pravá ![]()
Ahoj holky, dnes kontrola před KET, den D proběhne v úterý 6.4.
už to musí vyjít.
@Anoanonym1 teď bude KET 19 DC, jinak minule byl 17 DC a 18DC, ty cysty to nevím
@Anoanonym1 Ahojky. Transfer podle ovulace, můžeš se odpichnout, pokud víš, kdy ji máš.
cysty nevadi, s těma je problém při stimulaci. Sama jednu mám a tohle mi bylo řečeno.
@Anonymka Ka moc držím palce 🍀 🍀 🍀
@leylen ovulaci nevím kdy mám ani nevím, kdy přijde MS, mám to nepravidelne.. A asi záleží jaká je to cysta? Jednou mi zmizela sama, podruhé mi ji musely odsat
@Tvojeteta po nezdaru se není čemu divit, je to přirozené a musíme si tím projít, smutkem, depresí, ale jen na nějaký čas.. Přijmout to a jít dál ![]()
Můj poslední sněhuláček je bez gen. vyšetření ale věřím že to dopadne dobře.
Holky jaro nám bude přát a vyjde to, musíme začít zase věřit ![]()
@Xena86
Teď mě to semlelo zatím nejvíc. Já uzavírám kruh, první transfer byl v dubnu ( úspěsný) a poslední bude taky tak…