Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hana94 píše:
@mesic09 Nepřilepi se hned musí se zahnizdit a to muže být 1-3 dny pák už se nepohne. Mě pred ketem říkali ať mám přiměřeně plny mocak udělali transfer a pak sem ležela a po 10ti minutách sem mohla jít na wc a těch 10 minut mi paní doktorka rikala ať hlavně nezvedam ruce aby nedošlo k mimodeloznimu tím jak mám plny mocak.
Aha jasne, to jsem nevedela.Me nechali po ET lezet asi 30 min, pak ze muzu na wc. A celkem jsem tam lezela asi 40 minut.Ale to je asi jedno😊
@mesic09 mě rikala ze jde jen o to než si dojdu na wc a bude prázdný mocak pak ze už mužů ruce zvedat ják chci 😁 nevím jaký je v tom rozdíl během těch 10 minut a potom do zahnizdeni ale já si prvních 5 dni dávala pozor abych neměla moc plny mocak a nezvedala ruce bála sem se než se zahnizdi aby to nevadilo 😁 embryoglue jsme neměli nevím jestli u nej je nižší šance na mimodelozni
Holky, tak to vypada dnes jeste trochu lip. Vecer teda hrozna krec do bricha a v noci bolesti jak na ms, tak jsem mela strach co se deje.Ale test dobry nastesti, i kdyz vim, ze to nemusi nic znamenat.Ze pak je rozhodujici hodnota hcg a pak ultrazvuk samozrejme. ![]()
Ahojky 🙂 prosím, co myslíte, není ta čárka slabá na 12. den po ket, třetí den zpoždění 🙏
@N89 píše:
Ahojky 🙂 prosím, co myslíte, není ta čárka slabá na 12. den po ket, třetí den zpoždění 🙏
Treba se Ti jen pozdeji uhnizilo. Jeste bych udelala zitra test a v utery sla pripadne na krev.
@mesic09 snad ano, už jednou jsem měla biochemické, tak mám trochu obavy 🙄 🙏
@N89 píše:
@mesic09 snad ano, už jednou jsem měla biochemické, tak mám trochu obavy 🙄 🙏
To chapu.Ale urcite to bude dobre
.Jak se pozna biochemicke? Ze zena dostane mentruaci nebo carka zacne slabnout?
@mesic09 jednak jsem začala špinit a pak už byly testy slabší a krev poprvé vyšla něco kolem 200 a za týden negativní 🙄
@N89 píše:
@mesic09 jednak jsem začala špinit a pak už byly testy slabší a krev poprvé vyšla něco kolem 200 a za týden negativní 🙄
Ach jo to me mrzi..Ale ted to urcite vyjde, vidim ducha.
Udelej jeste test zitra.Ja mam za sebou 12. transfer a poprve to snad vyslo..🙏🏼.Ale kdyz ctu ty pribehy o tech biochemickych tak me to desi.
@mesic09 ten na bílém podkladu je z dnešního dne 12. den po ket a ten na růžovým obalu je 9. den po ket, tak mi přijde, že malinko zesílil
@mesic09 teda 12. transfer 🙏 já mám 3. transfer, první biochemické, druhý se nechytil a teď uvidíme ❤️ tak ti moc držím pěsti, ať to vyjde a je všechno v pořádku 🙏 ❤️
@N89 píše:
@mesic09 teda 12. transfer 🙏 já mám 3. transfer, první biochemické, druhý se nechytil a teď uvidíme ❤️ tak ti moc držím pěsti, ať to vyjde a je všechno v pořádku 🙏 ❤️
Jojo urcite zesilila.Tak taky drzim palce, at je vse vporadku a carka sili😊Ja testovala poprve ve stredu, to bylo 6.den po ET a dneska uz ta carka je silna a je to 9.den po ET.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.