Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vbg on tam je i jde vidět víc, jak na fotce, ale vylezl až asi 2 hodiny po limitu 😞
@vbg @Aluše1989 holky, myslím, že ještě je čas
ja dělala tenkrát teda testy až 14den jak mi rekli
@katka-365
Já nemám ani náznak ducha. Devátý den už by něco bylo. Příznaky taky žádné
@vbg ja ted nejsem po ket, ale slabého ducha jsem mela až 13-14, takže to odpovídá 9dni u tebe, ale pokud to nevyšlo, tak mě to mrzi..
@Embryjka děkuji za hezkou reakci, ale jak jsem psala, bylo to po limitu. Teda na tom horním ne, ale ten se zas trochu rozmazal a oba jsou pepina.. Četla jsem, ze delaj fakesné duchy 😞
Ahoj holky, tohle normálně nedělám, ale koukám, ze se tu sbíhají dubnové transferky, tak se přidávám
já mám dnes 8. den, ale už od včera mám pozitivní testik.
Je to můj již 9. KET, měla jsem 3 těhotenství, ale vždy skončily špatně do 8tt. Tak se modlime, aby nám to tentokrat došlo do cíle 🙏🏻 v příloze posílám fotku darecku k dnešním narozkam přítele 😊
@vbg
Já to zkusila dneska ráno a slabý duch tam asi byl. Tak uvidím, co bude zítra. Já se hlavně řídila tím že u malého jsem měla ducha už 5 den, a teď nic 🤦🏼♀️
A dneska 8 a asi slaboučký…takže nevím…
Zkusím to vyfotit na denním světle.
Třeba zjistím že jsem měla z toho přání halucinace 🤦🏼♀️ 😅
Mě se o tom normálně pořád zdá…
Každopádně kdyby to nevyšlo, máme 6 mrazacku, tak to asi ještě zkusíme.
Car měnit nechci jsem tam spokojená. A ty vlastně chodíš kam?
@katka-365
Jo to čas je, ale člověk je prostě zvědavý a nedá si říct a nedá 🤣 😅
Uvidím na denním světle jestli jsem měla dneska halušky nebo ne 😅
@Aluše1989 ahoj, ty mas dnes 8 den? Já 9 a docela mám bolesti podbrisku. Ne nějaký extrémní ale ani žádný maličký. Máš to taky tak? Mám tedy 2 čárky
@Aluše1989
Cooooo šest mrazacku? 😅 Tak to já si můžu nechat jen zdát!!! Já co IVF to jenom jedno embryo. Teda při 2IVF mrazili morulu (zbytečně). První IVF bylo v HELIOSu a dvě v Unice. Na poslední pokus chci jít do Reprofitu. Já mám totiž na prd embrya 😪 pomalý! Nikdy jsem neměla hatchujici blastocystu. Nejvíc jsem měla blastocystu 6.den.
@Bejbeeno28
Tak bohužel stále žádné čárky 🤷♀️ 🤦🏼♀️
Takže ráno to byla opravdu jen má tajná představa 😅 🤦🏼♀️
@vbg
No já mám PCOS takže u mě je až moc vajíček, a do toho mám i celkem vysoké NK buňky… Takže chodím na kapačky itralipidu…
Takže žádná výhra viš co…
Na prvním celém cyklu jsem měla jinou Dr a ta mi nasadila injekce tak nízké že jsem i já byla ráda za 2…
Jako je zase fajn že jich máme tolik to ne že ne… Mám kamarádku a ta je právě ráda vždycky alespoň za 2 vajíčka, ale to bývá většinou nějaká nemoc myslím. Ona ji teda má…
Každopádně test je prázdný, byl to jen,,sen" 🤷♀️
Ještě tomu dom daňčí v úterý to budu 10 den tak uvidíme.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.