KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
27.4.23 19:33

@Nykaha29 gratuluji ❤️ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
27.4.23 19:34

@Nykaha29
Ahoj můžu se zeptat jestli melas nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.4.23 19:41

@Nykaha29 gratulace :dance: a jdeš na další odběr krve nebo už ultrazvuk? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.23 20:14

Výlev ???? a par dotazů

Ahoj holky, všechny vás moc zdravím :srdce: těm co už se zadařilo moc gratuluju :smiling_face_with3_hearts: a těm co ještě nebo zase ne držím palce ať to vyjde příště 🍀 Mám za sebou jednu inseminaci a jeden celý cyklus 4KET 1 ET. Měli jsme 6 mrazáčků z toho jedno nám nepřežilo rozmrazení takže teď mám v sobě posledního a zítra mám testovat a bojím se že to zase nevyšlo, protože se cítím úplně normálně. Jen jsem vás tu pozorovala a vůbec jsem nic nepsala protože potom vždycky moc přemýšlím a doufám že to konečně vyjde a nějak jsem si nechtěla dělat zbytečný naděje a moc googlit. Jen se vás chci zeptat kolik z vás nemá ještě žádný děti a pokolikátém pokusu vám to teď vyšlo nebo nevyšlo. A kolik z vás tady je kteří už děti z jednoho IVF mají a na kolikátý pokus se vám to podařilo. Já už vážně nevím co mám dělat zkoušela jsem různý bylinkový čaje a kapky, vitamíny. Nemám nic diagnostikováno jsem zdravá přítel má trošku slabší spermiogram ale nic strašnýho (jediný co u mě tak jsem byla na zákroku,,srovnat zahnutou dělohu”měla jsem ji víc jako dozadu) Sáčky jsme měli většinou B + takže dobrá kvalita. Já prostě asi potřebuju slyšet nějaký zázrak tady od někoho :D Úplně se bojím se ráno na ty testy vyčůrat. Dělala jsem si test někdy 8. den a to tam ještě nic nebylo potom jsem to už vydržela. Omlouvám se za můj výlev, vím že nás je tu hodně co jsou už někdy fakt na dně, ale já to prostě nemám komu říct a vlastně se na spousty věcí ani koho zeptat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.4.23 20:42

@Hana94
Já se právě koukala na testy u malého, a měla jsem už ducha 5 den… A teď nic… Tak jsem z toho taková nesvá no…
Ale což zítra zkusíme zase a uvidíme 😅
Buď a nebo 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
27.4.23 20:44

@Holkacoradacestuje ahoj ;), tak pro uklidnění se zminim, ze já jsem dnes 8. den po ket a netestovat jsem nevydržela.. o to víc už tomu u sebe neverim, ale pořad trochu doufám.. Na testu sem tam duch pidi a sem tam úplně bílo.. Ke to můj 2.ket a ještě byl 2× ET, vždy bez úspěchu. IVF se stimulaci mám za sebou jednou a už nechci, zbytek byly nativy.. 40 mám na krku ( za mesic cca) a mám teda téměř 6 letou dcerku, která je prirozene, ale myslím, ze pomohla kontrola vejcovodu.. pak po císaři to šlo z kopce, nejdřív mimodelozni tehotenstvi, o kterém jsem neměla ani páru ( hcg 9200)a tedy jeden vejcovod fuc, minuly rok jsem na doporučení CARu nechala odstranit i 2.vejcovod a od te doby jsem podstoupila 3 transfery.. Zatím ani ten poslední nevypadá nadějně a navíc jsem hned 2.den dostala teploty, které trvaly další 4 dny, rýmu a mega bolest v krku.. tak se tělo asi popralo 😔Je to strašně narocny, to doufani a o stimulaci ani nemluvim.. Kolik je tobě? Kontrolovali ti někdy vejcovody? Zítra jsi už 14. den po transferu? Držím moc pěsti 🍀 🍀 🍀 🙏 🙏 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
27.4.23 22:14

@Holkacoradacestuje moc držím palce, ať zitra najdeš //. Já mám za sebou 3 Kety a dítě žádné nemám. Žádný problém u nás nenašli 🤷‍♀️ ted jsem na doporučeni zasla na fyzio a mám nějaké stažené svaly panevniho dna a to mi prý nejspíš způsobuje moji neplodnost. Takže ted každý den cvicim a musím půl roku. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.4.23 23:04

@Holkacoradacestuje držím palce ❤️
Já mám za sebou jedno IVF (po IVF jsem měla kolem 20 vajíček tak to byl docela zahul hlavně pro to tělo a brala sem nějaké léky + injekce i po et myslím ze to na to tělo bylo moc proto to nevyšlo) a teď první ket. Než jsme do toho šli tak jsme tomu dali 4 roky zkoušeli jsme všechno od babskych rad přes bylinky gely vitaminy cvičení i přes gyndu folikulometrii a stimulaci na dorustani vajíček (to byl problém) + po prvním roce snažení spermiogram vše OK a porad nic, není žádný problém jen ty moje vejce ale na stimulaci reagovali a 2-3 vždy dorostly a stejně nic 🙈 😁 a teď první ket zatím vypadá ze se zadarilo 😊 také tomu nerozumím a nechápu to. Je plno lidi co mají mnohem horší problémy a občas se to i jim povede přirozeně. 🤷🏻‍♀️ 😊 děti nemáme me je 29 a manželovi 33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.4.23 06:48

@vbg teď už ano od 10teho dne je mi že všeho téžko, vadí mi i vůně jídla při vaření a mám pocit těžkých prsou. Takže úplně jiný průběh než první ket se synem tam sem si nepripadala vůbec těhotná celé těhu bylo v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.4.23 06:51

@Evelinka211 krev sem měla ve středu hodnoty se líbili i dr takže teď už ultrazvuk a to 12.5. Na kliniku to mám 50km a přijdou mi další odběry zbytečné takže sem za to ráda že mě ne tahají sem a tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
28.4.23 06:55

@miskuet tak to je super :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
28.4.23 09:12

Tak holky včerejší krev 13 dni po KET s 1030 jednotek ❤️
@Holkacoradacestuje Jak si dopadla? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.4.23 12:03

@Nykaha29 jj to máš pravdu, to je zbytečné :pankac: 12.5. už bude bít určitě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
28.4.23 12:12

@Holkacoradacestuje
Ahojky! Já jsem dneska 8. den po KET a mám strach testovat. Prostě tak nějak vím že to opět nevyšlo!
Buď ráda za šest mrazacku… Já už mám za sebou 3IVF a jenom 4. transfery, nic k mrazení…takže mi už zbývá poslední IVF na pojišťovnu…bohužel mám nízké AHM a 35 let. Děti ještě nemám a darované vajíčko nechceme. Už se začínám smiřovat s tím, že budeme prostě bez dětí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 12:34

Holky mate někdo zkušenost?
13 den po ket 302 hcg
15 den po ket 296 hcg

Myslíte, že je ještě šance? :(

Anonym 🌷

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.