Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malinam také vidím 🙂 zkus ještě vydržet 7 den není moc 😊 a krev si nezkousela?
No hned jsem jela, už mám po 🩸… takže dnes odpo. výsledky
je to fakt na budku ![]()
Holky, tak jsem byla na krvi a 11. den po KET 5denniho embrya hcg 472. Ale furt mi prijde ze sili nejak pomalu :/ Pozitri jdu zas a uvidim, to bude stezejni.
@miskuet
drž se tohoto, nemusí být nutně dvojnásobek! Já se plastika zcela zbytečně, nedělej tu stejnou chybu..
@Anonymní píše:
@miskuet
drž se tohoto, nemusí být nutně dvojnásobek! Já se plastika zcela zbytečně, nedělej tu stejnou chybu..
- Nárůst hCG o 60% během 48 hodin bývá ještě považován za normálni.
- Hodnoty hCG pod 1 200 mIU/ml se obvykle zdvojnásobují každých 48-72 hodin.
- Hodnoty hCG mezi 1 200 a 6 000 mIU/ml se zdvojnásobují po 72-96 hodinách.
- hCG nad 6 000 mIU/ml se zdvojnásobuje za vice jak 4 dny.
Moc dekuju, to jsem vubec nevedela! Ale nedalo mi a testovala jsem a test je znatelne silnejsi nez vcera, takze jsem se zas na chvili uklidnila. Ale dekuju moc!
@miskuet píše:
Holky, tak jsem byla na krvi a 11. den po KET 5denniho embrya hcg 472. Ale furt mi prijde ze sili nejak pomalu :/ Pozitri jdu zas a uvidim, to bude stezejni.
Ahoj, to je hezké.
Já se na krev dostala až dnes 13.den. Hcg je 302. Za týden mam jít na krev znovu, mělo by údajně být už přes 1000.. tak uvidíme. Kolik jsi měla při prvním odběru?
Určitě nezoufej.
Anonym 🌷
Holky, tak hCG 7. den po KET je 2,8. Což je podle info. co vím, tak negativní ![]()
@Malinam to je asi vážně málo, to mě mrzí 😔 i když já teda nejsem žádný,,odborník” já měla hcg v krvi zatím jen jednou a to ted takže ty hodnoty mam jen tak z diskuzí 😁
@Malinam jake myslis faktory co to muzou ovlivnit? Jako embryoglue atak? ![]()
Ne opravdu je to nahoda a stesti, kdyz se embryo chytne….
Negativni krev me mrzi, ty duchy mi ted delal i mamatest i livsane…
Kolika z Vás to vyšlo holky???
@Denniska22 zrovna Embryoglue je za mě předražený placebo 😀 spíš jsem myslela kvalitu sliznice, testované embryo, věk, zdravotní stav, psychika atd.
Mě právě duchy žádný test nikdy neudělal… buď sněhobílo nebo to opravdu bylo těhu ![]()
My u dalšího IVF zkusíme test Endometrio a uvidíme jestli to k něčemu bude 🙂
@Malinam to chtěl manžel to embryoglue a embryoglue s laserem mají u nás v caru jako balíček ke ket, ale samostatný ket stojí 15000,– a balíček 25000,– tak jsme se nakonec domluvili he ho brát nebudem při et jsme to měli a stejně to nepomohlo tak dávat za to zbytečně další peníze je blbost. 🤷🏻♀️ ale to je jen muj názor. 🙂
@Denniska22 ty livsane jsou nějaký zvláštní. Ukázal mi ducha 6 dni po ket ale 11 den je ta čárka porad slabá nebo jestli se mi to jen zda už nevím. Dávám foto jsou od 6teho dne a 10 den jsem test nedělala a dnešní tam není přitom 10 den jsem měla v krvi 229 jednotek tak podle mě ten poslední z 11 dne by měl být silnější ![]()
@Hana94 v Repromedě to není tak strašný, transfer je za 11.500kč + Embryoglue za 5000kč. Nicméně nenašla jsem žádnou nezávislou studii, že by to opravdu fungovalo a recenze jsou poměrně stejný tedy, že je to nemá žádný efekt na výsledek, spíš je to o psychice (že se cítí líp, že proto udělají maximum možného).
Já problém s uchycením embrya neměla, takže jsme to ani neřešili. 🙂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.