Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hana94 Děkuji
asi zbytečně plaším 🙂
taky si říkám, že jsem vždy měla nádherný testy a stejně nic z toho 🙈 musím tomu poslednímu bojovníčkovi věřit 👶🏻
Dej vědět jak dopadne další odběr 🩸 ![]()
@Malinam dnes sem byla hned ráno tak doufam ze to ještě dnes budou mít 🙏 jelikož jsem měla ducha a první krev brzy a nízkou tak se bojím biochemickeho 😁 ale tvému stresu naprosto rozumím, a mas nějaké příznaky nebo citis něco? Mě boli zadá ale je to spis jako tlak pak z ničeho nic a po nějaké dobe zase a pak zase nic a to se mi střídá s bolesti břicha jak před ms 🤦🏻♀️ tak sem zmatená ale uklidňuje se tím ze při biochemickem by mě asi nebolelo zadá ale kdo ví
@Hana94 super, tak pak dej vědět
Jinak mě bolí záda ve spodní části a občas cítím jakoby píchnutí/tlačení v břiše ![]()
Nicméně mi není zase tak zle jako tomu bývá zvykem (mám řízené cykly kvůli ovulaci, tak se dopuju hormonama), tak nevím jestli je to dobré znamení
ale to stejně ukáže až čas ![]()
@Malinam já když jsme se snažili ještě před IVF jsem byla bez ovulace a nedozravaji mi vajíčka to jsem tomu dali čas 3 roky a vůbec nic a po IVF jsme nasadila antikoncepci tu sem brala půl roku a hned po vysazeni krásná sliznice i krásné vajíčko tak jsem mela nezřízený ket 🙂
@Hana94 super tip, ale já mám Leidena faktor V, takže pro mě bohužel antikoncepce není ![]()
Nicméně doufám, že už nebudeme muset řešit další IVF a v Lednu nás už konečně bude o jednoho víc ![]()
@Malinam co to je Leidena? To slyším poprvé ze by někdo nemohl antikoncepci
Ahoj holky, tak se taky hlásím. 11 den po ketu. Dvě čárky jak vyšité
.. zitra jdu na krev. Nicméně, asi vlivem hormonů u mě spíš převládá strach a nejistota než radost
Vůbec nevím jak to překonat. Nemám dobrý pocit
bude to druhé dítě, a je to úplně jiný pocit než při prvním
doufám, že to brzy přejde. A držím palce všem. 🙏
Anonym 🌷
@Hana94 je to dědičná trombofilní mutace = mám zvýšenou srážlivost krve a hrozí mi riziko trombózy.
Proto musím ke všemu od 1DC píchat Fraxiparine (případně až do konce 6-ti nedělí) 😅
@Malinam teda tak to ti vubec nezávidím 😔 držím palce ať všechno dobře dopadne 🌹
@Malinam Já myslím že super, pátý den spousta holek nemá vůbec nic, takže za mě je to krásné. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak se taky hlásím. 11 den po ketu. Dvě čárky jak vyšité.. zitra jdu na krev. Nicméně, asi vlivem hormonů u mě spíš převládá strach a nejistota než radost
Vůbec nevím jak to překonat. Nemám dobrý pocit
bude to druhé dítě, a je to úplně jiný pocit než při prvním
doufám, že to brzy přejde. A držím palce všem. 🙏Anonym 🌷
Moc gratuluji
Já jsem 10 den po KET, test pozitivní, ale že by to byla čára jak Brno, to se říct nedá. Ale dnes volám do CARu a asi si mě pozvou na ultrazvuk. A nervy mám přesně jako ty, nejde se toho zbavit.
Ahoj holky, gratuluju k pozitivním testům ![]()
Příspěvek upraven 26.04.23 v 13:48
Ahoj holky! Byl někdo na KETu 20.4. jako já? Jak se cítíte a kdy budete testovat? ![]()
@vbg
Ahojky, já byla 22 😃
A zatím bez nějaké změny ☺️
A co ty???
Tak já vám přeji všem hodně štěstí a opouštím skupinku. Testovala jsem se prvně 10 den, pak 12 a všude jen bílo. A dnes potvrzené z krevních testů že negativní. Tak snad to vyjde další měsíc a vám přeji hodně štěstí a pevné nervy při čekání 😊 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.