KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
24.4.23 07:37

@Hana94 Děkuji :hug: asi zbytečně plaším 🙂

taky si říkám, že jsem vždy měla nádherný testy a stejně nic z toho 🙈 musím tomu poslednímu bojovníčkovi věřit 👶🏻

Dej vědět jak dopadne další odběr 🩸 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.4.23 07:43

@Malinam dnes sem byla hned ráno tak doufam ze to ještě dnes budou mít 🙏 jelikož jsem měla ducha a první krev brzy a nízkou tak se bojím biochemickeho 😁 ale tvému stresu naprosto rozumím, a mas nějaké příznaky nebo citis něco? Mě boli zadá ale je to spis jako tlak pak z ničeho nic a po nějaké dobe zase a pak zase nic a to se mi střídá s bolesti břicha jak před ms 🤦🏻‍♀️ tak sem zmatená ale uklidňuje se tím ze při biochemickem by mě asi nebolelo zadá ale kdo ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.4.23 07:52

@Hana94 super, tak pak dej vědět :palec: Jinak mě bolí záda ve spodní části a občas cítím jakoby píchnutí/tlačení v břiše :D

Nicméně mi není zase tak zle jako tomu bývá zvykem (mám řízené cykly kvůli ovulaci, tak se dopuju hormonama), tak nevím jestli je to dobré znamení :think: ale to stejně ukáže až čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.4.23 07:59

@Malinam já když jsme se snažili ještě před IVF jsem byla bez ovulace a nedozravaji mi vajíčka to jsem tomu dali čas 3 roky a vůbec nic a po IVF jsme nasadila antikoncepci tu sem brala půl roku a hned po vysazeni krásná sliznice i krásné vajíčko tak jsem mela nezřízený ket 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.4.23 08:03

@Hana94 super tip, ale já mám Leidena faktor V, takže pro mě bohužel antikoncepce není :zed:

Nicméně doufám, že už nebudeme muset řešit další IVF a v Lednu nás už konečně bude o jednoho víc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.4.23 08:17

@Malinam co to je Leidena? To slyším poprvé ze by někdo nemohl antikoncepci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.23 08:26

KET z 13.4.

Ahoj holky, tak se taky hlásím. 11 den po ketu. Dvě čárky jak vyšité :hug:.. zitra jdu na krev. Nicméně, asi vlivem hormonů u mě spíš převládá strach a nejistota než radost :,( Vůbec nevím jak to překonat. Nemám dobrý pocit :,( bude to druhé dítě, a je to úplně jiný pocit než při prvním :( doufám, že to brzy přejde. A držím palce všem. 🙏

Anonym 🌷

• Citovat
  • Upravit
204
24.4.23 08:28

@Hana94 je to dědičná trombofilní mutace = mám zvýšenou srážlivost krve a hrozí mi riziko trombózy.

Proto musím ke všemu od 1DC píchat Fraxiparine (případně až do konce 6-ti nedělí) 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.4.23 09:05

@Malinam teda tak to ti vubec nezávidím 😔 držím palce ať všechno dobře dopadne 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
24.4.23 09:57

@Malinam Já myslím že super, pátý den spousta holek nemá vůbec nic, takže za mě je to krásné. :-)

@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak se taky hlásím. 11 den po ketu. Dvě čárky jak vyšité :hug:.. zitra jdu na krev. Nicméně, asi vlivem hormonů u mě spíš převládá strach a nejistota než radost :,( Vůbec nevím jak to překonat. Nemám dobrý pocit :,( bude to druhé dítě, a je to úplně jiný pocit než při prvním :( doufám, že to brzy přejde. A držím palce všem. 🙏Anonym 🌷

Moc gratuluji :-) Já jsem 10 den po KET, test pozitivní, ale že by to byla čára jak Brno, to se říct nedá. Ale dnes volám do CARu a asi si mě pozvou na ultrazvuk. A nervy mám přesně jako ty, nejde se toho zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.23 10:29

Ahoj holky, gratuluju k pozitivním testům :kytka:

Příspěvek upraven 26.04.23 v 13:48

• Citovat
  • Upravit
vbg
492
24.4.23 16:29

KET 20.4.

Ahoj holky! Byl někdo na KETu 20.4. jako já? Jak se cítíte a kdy budete testovat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.4.23 16:59

@vbg
Ahojky, já byla 22 😃
A zatím bez nějaké změny ☺️
A co ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.4.23 17:17

@vbg :mavam: já byla 19.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
24.4.23 18:07

Tak já vám přeji všem hodně štěstí a opouštím skupinku. Testovala jsem se prvně 10 den, pak 12 a všude jen bílo. A dnes potvrzené z krevních testů že negativní. Tak snad to vyjde další měsíc a vám přeji hodně štěstí a pevné nervy při čekání 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.