Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aluše1989
Ahojky. Taky necítím nějaké extra změny. ![]()
Max. točení hlavy a slabost, občasné píchnutí v podbřišku.
Jaké embryjko ti bylo transferovano?
@vbg dneska jsem testovala (5. den po KET) a žádná sláva to nebyla, oproti ostatním těhotenstvím… ale pravdou je, že ani jedno nedopadlo, tak to třeba má tak být 🙂
Ahoj holky, projela jsem tady Vaši debatu a žasnu, co všechno užíváte při ketu. Já byla na ketu 18.4., dnes odpo test negativni, ale já od 19.4. mám nějakou virozu rýma, bolest krku, teploty ( srážím paralenem jak se blíží k 38) a teď už i kašel 😞Takže asi bohužel.. Je to můj celkem 4. transfer. Ale před jsem jen 11.4. píchla večer ovitrelle a od 14.4. zavadim gynprodyl ( nejdřív jen 200mg, po transferu 400mg) a clexane 0,2, nic vic.. Všem Vám držím pěsti 🍀 🍀 🍀
@Malinam
A není to ještě brzy? Já mám právě strach z toho testování. Dost se mi to vymstilo v prvním kole IVF.
@Olgca to mě mrzí 😒
Můj je to taky 4. transfer a 3IVF… Zbývá mi poslední pokus na pojišťovnu ![]()
@vbg
Ju tak uvidím co budu cítit já ☺️
Ty jo, 6 denní embryo vyhatchovanou blastocystu. ☺️
A tobě???
Tak u mě to nedopadlo dnes krev 340 jednotek a ve středu 269, tudíž mám vysadit léky a přijít na ultrazvuk, zda se nejedná o mimoděložní ![]()
@Olgca to mě mrzí
. Tak se drž a ať je příští transfer tím šťastným 🍀 ![]()
@vbg samozřejmě každá to máme jinak, ale já testuju od 5. dne 🙂 ani nevím proč, ale osvědčilo se mi to ![]()
Na ukázku viz. foto předchozího těhu
@Hana94 super, to mám velkou radost
já nadtím taky furt uvažuju jestli nejít 🙈 (ani jednou jsem dřív jak po 14. dnech nebyla) ale dneska mě to pěkně hlodalo… uvidím co test zítra a kdyžtak si to naplánuju na středu 😁
@Verča243 ach jo
to mě moc mrzí… tak se drž a ať je brzo líp
![]()
@Malinam děkuji znovu to zkusíme až někdy na podzim zkusíme si dát pauzu.
@vbg mne resp. Také ještě jeden zbývá, ale už to nestihnu věkem a navíc já mám jen jedno komplet Ivf ostatní byly nativy.. Tak uvidim, jestli ještě půjdu do nativu, nějak ztrácím sílu.. a viru..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.