Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Malinam a máš vse vysetreno i reprodukční imunologii?? Držím palce ať vse dobre dopadne
Jojo, imunologie proběhla před 4. KET a byla zjištěna aktivace buněčné imunity zaměřené proti trofoblastu (budoucí placenta) a protilátky proti obalu vajíčka. To v CARu řeší kapačkami Intralipidu. Jinak všechny ostatní výsledky a genetika ok ![]()
Ještě teda zjištěn v pubertě Leiden faktor V (problém se srážlivostí krve), ale to je už od 1. KET řešeno Fraxiparinem.
Děkuji ![]()
@lenja.l ano vycházely sice to nebyly dálnice, ale pozitivni byly.
Holky tak jsem to nevydržela a testla dnes (odhodalan testovat az v sobotu). Dnes je to paty den petidenniho embrya. Nevím, jestli to tady bude vidět.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli se někomu přihodilo, že neměl ani jednou pozitivní těhutest? Mám za sebou embryotransfer a 3 KETy a ani jednou to // neťuklo. Teď mám poslední 2 embryjka s „B až C kvalitou“ tak dám asi obě najednou..
Držím palce ať Vám to všem co nejdříve vyjde
![]()
Takový souhrn testů a hodnot HCG, myslím pozitivně a věřím, že to vyjde, další krev v pondělí 24.4.
Ahoj holky, vidíte tam něco já okem ano ale na té fotce to není nic moc 😁
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.