Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@miskuet myslím ze jo 😁 nejsem zrovna trpělivý typ člověka 🤦🏻♀️ nebudu vyvozovat žádné závěry ale při prvním pozitivním testu (ne žádné duchy) půjdu na krev a když nebude test pozitivní do 28.4, to mám testovat podle car, tak půjdu na krev a pak vysadim léky. Ale jak sem psala včera tu možnost si moc nepripoustim 😁 ty budes testovat kdy? Nebo jaký mas plán kdy na krev nebo si nad tím zatím nepremyslela? 🙂
@Hana94 Ja mam podle CAR testovat 24., to bude 10 dni po KET. Ja si myslim ze zlomovy je 8.-9. den, ale zkusim teda ten 10. Zkusim to vydrzet. Otazka je jestli se mi to podari
nad krvi jsem zatim nepremyslela.
@miskuet a jinak všechno v pohodě? Mě už přestalo pichat v podbrisku ale občas ucitim takovou zvláštní chvilkovou bolest nevím k čemu to přiřadit 😁 parkrat se mi to stalo když sem tam blbě,,soupla” tampon a sedla si 🤣 a teď sem teda vylezla ze sprchy a moje prsa mají problém se vejít do podprsenky 🤔 nikdy sem s nima problém neměla ani před ms
@miskuet je zvláštní jak ten car je kazdy jiný ty mas testovat po 10ti dnech a já až po 14ti 😁
@Hana94 jojo v pohode. Vcera jsem mela jeste na toaletaku jakoby svetlou, ruzovou krev, tak nevim. Ale jinak vubec zadne priznaky necitim, jen ten 1. den po KET trosku pichani v podbrisku. Moc to radsi nezkoumam
ale teda jsi ve vetsi pohode nez ja, ja se uplne neumim hodit do pohody.
@miskuet myslím ze to bude tim ze se cítím úplně jinak než po ET které nevyšlo. Hlavne já vkládám do KET větší šance tím ze embryo přežilo zamrazeni rozmrazeni a porad je špičkové kvality sliznice parádní a hlavně já po et měla asi 19 vajíček a bylo to něco já malém ani nedojela na punkci myslela jsem ze mi praskne břicho a vajíčka už začala prý i praskat a doktorka rikala ze to na et asi ani nevidí ať si tělo odpocine ale druhy doktor říkal ze je to v pohodě a ET uděláme pak sem měla utrogestan estrofem a clexane. Teď sem jen na tom utrogestanu a zatím Dobry, po ET pro mě byly nervy jen ty blby injekce každý večer a to tomu taky určitě nepomohlo 🙂
Ahoj holky, tak jak se vam všem daří. Já jdu zítra na krev a jsem nervózní jako 🐷. Které se už tedy zadařilo a je již těhotná? A všem kteří to mají teprve před sebou přeji ať to výjde. ![]()
@Hana94 teď netestuji, zkusila jsem to trochu neřešit a uvidím co zítra krev. Dám odpoledne vědět.
Já 6. Den dneska negativní
tak teď dva rozhodující dny, ale myslím, že nic… takže budu muset řešit genetika a konzultovat ty mozaiky, jestli půjdou zavést. Nechci 3. ivf ![]()
EDIT
Teď tam teda vykoukl dušík, takže zkusím další dny ![]()
@Denniska22 tak snad to vyjde 🙂 já dnes 5ty den po ket a test taky negativní tak uvidím nevím jestli budu zkoušet i zítra nebo až v pátek 😁 v pondělí bych už chtěla jít do práce tak ještě přemýšlím jestli zajít v pátek na krev nebo to nechám na příští středu to budu mít noční tak to ráno stihnu, nevím jestli ten pátek by už krev něco ukázala bude to 7my den a hlavně výsledky budou až po víkendu 😁
Zdravím přidávám se k vám ket u mě již proběhl 13.4. A vzhledem k tomu že krom manžela to nikdo neví tak bych se ráda vypovídala. Já tedy už testuji ![]()
Ahoj holky tak na ultrazvuku nic vidět nebylo, myslíte že je ještě brzo nebo už by tam něco být vidět mělo. Byla jsem na ketu 5.4. Krev mi nebrali že počkáme ještě týden a pak se uvidí. ![]()
@lenja.l Ahojky, já měla KET 31.3., od 6 dne jsem měla na testech slanou čárku, která každý den sílila. 12 den odběr krve a hCG přes 1.800, 17 den odběr krve a hCG přes 16.000. 18 den ultrazvuk, zda je vše jak má. Teď jdeme na ultrazvuk příští týden zda uvidíme ![]()
Ty jdeš na krev na hCG? Držím pěsti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.