Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Verča243 Toto mi neprijde jako duch, ale uz jako carka. Je to tam
![]()
@Verča243 myslím ze je to na dobře cestě a neprijde mi to úplně duch ale // ❤️ myslím ze ti můžeme gratulovat ![]()
Děkuji všem za krásné zprávy.
Snad máte pravdu
.
Na krev jdu v pondělí, tak to bude na 100%
.
@Verča243 gratulace
// čárky jdou krásně vidět, žádný duch to není ![]()
@Hana94 já měla 5denní embryjko. Doktor mi neříkal, kdy mám testovat. Chodím totiž automaticky 14. den krev. Já jsem třeba strašně nedočkavý člověk, tak testují brzo. Většinou začínám už 6.den a lovím duchy. Už dvakrát se mi podařilo, že tam 7.den byl. Tentokrát jsem testovala už od 4.dne, protože jsem sledovala kdy právě vymizí injekce na ovulaci. Jestli to ovlivní tobě záleží kolik injekcí a kdy jsi dostala.
@Verča243 píše:
Tak ja se testovala po druhé až dnes a přijde mi, že tam je duch, ale nevím zda je to dobře když už jsem 12 den po KET, 9 den bylo sněhobílo a dnes toto. Na krev jdu v pondělí.
Krásná čárka
záleží kolik bude HCG v pondělí v krvi, ale vypadá to slibně! ![]()
@Verča243 Dodala jsi mi trochu naděje. Mám dnes 9.den a pořád úplně bílo ![]()
@cappuccinko tak snad nám to vyjde oběma
. Ja z toho byla ten 9 den taky špatná a třeba to konečně dopadne dobře. ![]()
Holky a jaky jedete režim po ket? Normální jak jste zvykle fungovat, nebo nejaky klidový, nebo jak? Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Holky a jaky jedete režim po ket? Normální jak jste zvykle fungovat, nebo nejaky klidový, nebo jak? Děkuji
Ahoj, já při druhém KET normální vzala jsem si je pár dní volna, pak jsem měla na návštěvu sestru se synovcen, takže jsem se nenudila. Jediné co jsem omezila kafe a černý, zelený čaj. Kafe jsem měla za posledních skoro 14 dnů celkem asi 3 a to ještě latte, černý a zelený čaj teď nepiji vůbec.
@Anonymní píše:
Holky a jaky jedete režim po ket? Normální jak jste zvykle fungovat, nebo nejaky klidový, nebo jak? Děkuji
Já patřím k těm opatrnějším. Mám nemocenskou (mám sice náročnější práci, ale vzala bych si ji i jinak). Gynekolog mi nechtěl dát zprvu ani vycházky. Hlavně prvních pár dnů potřebuje embryo klid na rýhování. A hlavně bych si pak nechtěla něco vyčítat, že jsem třeba něco zanedbala a proto to nevyšlo. Takže mám opravdu klidový režim a bylo fajn, že mi to vyšlo přes Velikonoce a manžel byl ty první dny doma a postaral se o dceru 2r5m a já ji třeba nemusela vůbec zvedat a tak. ![]()
@cappuccinko já měla injekci v sobotu vever a ket v pátek a byla jen jedna tak myslím ze to už bude pryč 😁 jinak myslím ze tím jak člověk loví duchy tak se aspoň trochu zábaví 😂 ale ty nervy 😁 já měla embryo 92 nebo 96 h teď si nejsem jistá 😏 myslím ze zkusím test tak po 7mi dnech go už by mohlo být uhnizdene a mohlo by začít hcg stoupat 🙂
@Hana94 tak ten 7. den po ket by už měly být léky určitě pryč ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.