KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
10.4.23 17:59

Ahoj děvčata,
tak už mi to nedalo a taky vám píši. :-)
Jsem taky po KETU 5.4 a píchala jsem poslední Ovitrelle včera večer. Takže se obávám, že ty testy budou ještě dlouuuho falešně pozitivní…Měla jste taky některá injekci takhle déle po vložení?
Ale jinak krom mírné bolesti v podbřišku den po mi nic není. Možná menší únava, ale to je dost možné, že si to jen namlouvám… :-)
Jsem ráda, že v tom čekání nejsem sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
10.4.23 22:00

Tak jak jste děvčata na tom? Ja jsem 8 den po KET a začínám mít černé myšlenky pobolívá mě podbřišek jako před MS a přesně takto mě to pobolívalo i při prvním nevydařeném KET. Testovat bych se chtěla až asi 10 den, ale už se výsledku podvědomě bojím. Strašně bych si přála, aby to vyšlo. Jiné příznaky nemám přijde mi, že mi bývá lehce nevolno, ale to může způsobovat estrofem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.4.23 07:37

@Laura9999 proc pichas ovitrelle po transferu? To slysim prvne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
11.4.23 07:50

Tak dnes jsem to nevydržela a 9. den po KET test negativní :(. Zavádéli 5 denní embryo, takže nevím jestli je ještě nějaká šance, že by byl test pozitivní, na krev jdu až v pondělí 17.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 07:55

Kontroly před KET

Ahoj holky, Čekáme mě třetí ket. A chci se zeptat. Jak u vás probíhají kontroly před transferem?
Já vždycky cca 10-12 den na kontrolu sliznice. A doktor řekne zda je to Ok, nebo počkáme na další cyklus.
Mě přijde ta doba mezi tím 12 dc a 18 dc kdy je transfer dlouhá. A mam strach aby se tam něco “neudálo” protože ani v den ketu nedělají ultrazvuk. Prosím, popište mi jak to probíhá u Vás. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
5
11.4.23 08:15

@Verča243 Já jsem dnes 6 den po Ket a nepociťuji absolutně nic, tak člověk neví jestli je to správně, ale asi je to ještě tak krátká doba, že vlastně ani nevím, co bysme chtěly pociťovat 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.4.23 08:21

@Verča243 Ahojky :kytka: mě Dr říkal, že test mohu zkusit 10 den, zda bude pozitivní a potom stejně rozhodne krev 12 den. Zkus test zítra a uvidíš :dance: co jsem tady četla, tak některé holky měly 10 den test bílý a 12 den už //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 08:43

Ahoj, mam dotaz, dnes jsem 12den po Ket a mam velmi slabe pozitivni test, opravdu slaba carka, test budu opakovat jeste 13 a 14den. Nemel nekdo neco podpbneho, ze 12den duch a pak to teprve sililo? Ja pred 2 lety jsem mela 11 den jasne pozotivni test a mam z nej zdraveho kluka a ted tohle, je to muj druhy a posledni ket, takze spis jen jeste ze zoufalstvi doufam, ze by to mohlo vyjit, nechci podstupovat dalsi IVF 🙈dekuji za nazory

• Citovat
  • Upravit
1344
11.4.23 09:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky, Čekáme mě třetí ket. A chci se zeptat. Jak u vás probíhají kontroly před transferem?
Já vždycky cca 10-12 den na kontrolu sliznice. A doktor řekne zda je to Ok, nebo počkáme na další cyklus.
Mě přijde ta doba mezi tím 12 dc a 18 dc kdy je transfer dlouhá. A mam strach aby se tam něco “neudálo” protože ani v den ketu nedělají ultrazvuk. Prosím, popište mi jak to probíhá u Vás. Děkuji.

Mam to uplne presne jako ty a taky z toho nejsem nadsena. Chtela jsem jeste jednu kontrolu ale jim to prijde zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 11:01
@miskuet píše:
Mam to uplne presne jako ty a taky z toho nejsem nadsena. Chtela jsem jeste jednu kontrolu ale jim to prijde zbytecne.

Na jakou kliniku chodíš? Já do Helios. První dítě, 3,5 roku zpátky bez problému. U všeho byl sám primář Texl. Teď pokaždé někdo jiný.

• Citovat
  • Upravit
1344
11.4.23 11:56
@Anonymní píše:
Na jakou kliniku chodíš? Já do Helios. První dítě, 3,5 roku zpátky bez problému. U všeho byl sám primář Texl. Teď pokaždé někdo jiný.

Já IVF Clinic (Olomouc). No uvidíme. Já třeba ani nevím, jak roste nebo neroste sliznice. 9 DC jsem byla na kontrole (pak byly svatky tak tam nebyli) a sliznice byla 7,6 mm (rizem, cyklus). Leky (estrogeny) beru porad stejne co od zacatku cyklu, davkovani se nemeni, tak kdyby rostla ta sliznice stejnym tempem, tak ma v den transferu treba 14 mm a to uz je, jak jsem cetla, moc, pri tak vysoke se trasnfer, nedelaji. Tak bych proste byla rada za nejakou kontrolu pred KET nebo tak nejak :roll: snad vedi co delaji… na kdy mas KET? Ja 14.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.4.23 13:01
@Denniska22 píše:
@Laura9999 proc pichas ovitrelle po transferu? To slysim prvne 8o

Právě, že jsem měla Ovitrelle 3× - necelý týden před KETem, pak den před KET, pak pár dní po…
Je to můj druhý transfer, v prvním to bylo biochemko a to byl poslední Ovitrelle den po KET. Prý na podporu zrání… Možná je to u mě jiné, protože po léčbě rakoviny a chemoterapiích mi nefunguje hormonální cyklus a nemenstruuji. Jen jsem chtěla vědět, zda to máte někdo podobně, protože slýchám pouze Ovitrelle před KETem… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 14:29
@miskuet píše:
Já IVF Clinic (Olomouc). No uvidíme. Já třeba ani nevím, jak roste nebo neroste sliznice. 9 DC jsem byla na kontrole (pak byly svatky tak tam nebyli) a sliznice byla 7,6 mm (rizem, cyklus). Leky (estrogeny) beru porad stejne co od zacatku cyklu, davkovani se nemeni, tak kdyby rostla ta sliznice stejnym tempem, tak ma v den transferu treba 14 mm a to uz je, jak jsem cetla, moc, pri tak vysoke se trasnfer, nedelaji. Tak bych proste byla rada za nejakou kontrolu pred KET nebo tak nejak :roll: snad vedi co delaji… na kdy mas KET? Ja 14.4.

Já byla na kontrole 10 DC, a na KET jdu 13.4.. beru utrogestan a po ketu estrofem.. tento transfer z toho nemám moc dobrý pocit. Taky si říkám ze snad vědí co dělají, až na ty peníze no. Nejradši bych byla vždy za ultrazvuk den před transferem jestli není sliznice přerostlá, ale takhle oni proste nepostupuji :/ kolikatý mas ket?

• Citovat
  • Upravit
1344
11.4.23 14:59
@Anonymní píše:
Já byla na kontrole 10 DC, a na KET jdu 13.4.. beru utrogestan a po ketu estrofem.. tento transfer z toho nemám moc dobrý pocit. Taky si říkám ze snad vědí co dělají, až na ty peníze no. Nejradši bych byla vždy za ultrazvuk den před transferem jestli není sliznice přerostlá, ale takhle oni proste nepostupuji :/ kolikatý mas ket?

A vybavujes si, kolik jsi mela sliznici ten 10. den DC? Ja uz jsem z toho vazne mimo, ja myslela, ze bude se estrofem bere od zacatku (1. nebo 2. den cyklu), kdyz je to rizeny cyklus, nebo se nebere vubec (kdyz je to nativ). Ze beres estrofem az po KETu, to jsem jeste neslysela. Taky bych sla nejradsi na ultrazvuk den pred transferem, ale de facto transfer je od posledni (a jedine) kontroly 8. den. Proste mi to prijde malo uz pro nejakou mou pohodu a viru v to, ze to muze klapnout.
Muj to bude 4. KET (první tři byly v minulém IVF cyklu, ani jeden uspesny, byť se synem - ktery ovsem zemrel, a tak jsem porad bezdetna - jsem otehotnela na prvni dobrou prirozene), ted je to prvni KET v novem IVF cyklu (a mame jeste jednoho mrazacka). jak to mas ty? Ale teda poprve mam rizeny, jinak jsem mela vzdycky nativ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.23 15:25
@miskuet píše:
A vybavujes si, kolik jsi mela sliznici ten 10. den DC? Ja uz jsem z toho vazne mimo, ja myslela, ze bude se estrofem bere od zacatku (1. nebo 2. den cyklu), kdyz je to rizeny cyklus, nebo se nebere vubec (kdyz je to nativ). Ze beres estrofem az po KETu, to jsem jeste neslysela. Taky bych sla nejradsi na ultrazvuk den pred transferem, ale de facto transfer je od posledni (a jedine) kontroly 8. den. Proste mi to prijde malo uz pro nejakou mou pohodu a viru v to, ze to muze klapnout.
Muj to bude 4. KET (první tři byly v minulém IVF cyklu, ani jeden uspesny, byť se synem - ktery ovsem zemrel, a tak jsem porad bezdetna - jsem otehotnela na prvni dobrou prirozene), ted je to prvni KET v novem IVF cyklu (a mame jeste jednoho mrazacka). jak to mas ty? Ale teda poprve mam rizeny, jinak jsem mela vzdycky nativ.

10 DC jsem měla 6,5 mm.
KET v únoru 12 DC 8,7 a to me vzali na utz i 15 den cyklu a to bylo 10 mm. Ket byl 20dc, skončilo to biochemických.
První ket v prosinci, a to výšku nevím, tam jsem byla na odstranění sliznice a hned potom byl ket který nevyšel ani pozitivní test.
Já popravdě neslysela od nich ani slovo o řízenem cyklu nebo cyklu v nativu, tohle jsem se dozvěděla až tady na emiminu. Jeden cyklus si pamatuju ze jsem si měla něco pichnout, ale teď si nevzpomínám co to bylo, mam to v papírech.
Jinak já mam už jedno dítě, které se podařilo na první ket. Teď jsem docela v šoku, ze to nejde a jsem z těch informaci mimo.
To mě moc mrzí, v jakem týdnu jsi o nej přišla? A kolik platíte za ket?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.