KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
9.4.23 07:18

Ahoj holky, tak jak se vám všem daří? Zkoušela jste už některá testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.4.23 08:22

Ahojky, ještě se držím a netestuji a ty?😊 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
9.4.23 08:40

Ahoj, ja zatim byla jen na kontrole, sliznice dorostla a ket je naplanovan na ctvrtek a mam to i s akupunkturou. Jen uz me celkem sibe z tech prasku mam 4× denne estrofem 8× denne utrogestan a 1× clexan + samozrejme vitaminy :roll: …. Uz to na sobe i zacinam pocitovat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.4.23 08:52

@Lenk29 Taky se zatím držím, ale prsty a mozek už říkají něco jiného 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.4.23 08:53

@Denniska22 Tak držím moc palečky ať se to podaří, s těmi hormony je to šílenost to je fakt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
9.4.23 09:18
@lenja.l
@lenja.l píše:
Ahoj holky, snad nevadí že se přidám. KET byl 5.4. tak taky čekám. Dnes jsem testovala abych zjistila jestli je pořád ovitrelle v těle a test byl bílý, tak teď už zbývá jen vydržet do testování. :)

Ahoj, já byla na ket 6.4. a dnes jsem testovala, abych věděla jestli je ovitrell už pryč a je tam pořádný duch. Kolik jsi měla ovitrell a kdy, prosím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.4.23 10:01

Ahoj holky, já byla včera na kontrole 11 DC a sliznice je ideálně vysoká, ale není zřejmě v nic moc kvalitě :zed:

pí. Doktorka říkala, že by to nejspíš u jiných pacientů neřešila, ale tím, že ví co mám za sebou (to že opakovaně potrácím), tak si máme rozmyslet, jestli nepočkat na jiný cyklus…

Na jednu stranu si říkám, že sliznice byla vždycky top a krásně vysoká a stejně nic… na druhou stranu je to náš poslední mražáček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.4.23 12:30

@cappuccinko Já jsem píchala ovitrelle 28.3. a měla jsem 6500 UI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
9.4.23 12:58

@Malinam a v cem neni idealni? Ze neni triple line? Ja vzdy myslela ze se resi jen vyska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
9.4.23 13:03

@Denniska22 drzim moc. palce, ja jsem v patek, den po tobe :)
Mas rizeny cyklus? Ja poprve ano. Utrogestanu (gynprodyl) mam 4 tablety denne (4× 200 mg) a misto Estrofemu Lenzetto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.4.23 15:21

Ja byla na KET v pondělí, ale ještě jsem nezkoušela test, minule jsem si dělala brzy a pak to bylo ještě více psychicky náročné. Ale příznaky, že by to vyšlo taky nemám. Nemá někdo zkušenosti, zda měl nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.4.23 17:29

@miskuet ano, triple-line není ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
9.4.23 18:49

@Verča243 já jsem po Ket, z kterého mám dceru, snad neměla žádné příznaky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
9.4.23 18:51

@lenja.l já tentokrát dostala rovnou tři ty ampule. Dvě 31.3. a jednu 2.4. takže to budu mít falešné testy asi dloooouho :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.4.23 18:59

@cappuccinko Tak to si myslím, že ještě budeš mít dlouho. Ale u každého to vyprchává jinak tak snad to nebude dlouho trvat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.