Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jak se vám všem daří? Zkoušela jste už některá testovat?
Ahoj, ja zatim byla jen na kontrole, sliznice dorostla a ket je naplanovan na ctvrtek a mam to i s akupunkturou. Jen uz me celkem sibe z tech prasku mam 4× denne estrofem 8× denne utrogestan a 1× clexan + samozrejme vitaminy
…. Uz to na sobe i zacinam pocitovat. ![]()
@Lenk29 Taky se zatím držím, ale prsty a mozek už říkají něco jiného 🤣
@Denniska22 Tak držím moc palečky ať se to podaří, s těmi hormony je to šílenost to je fakt ![]()
@lenja.l píše:
Ahoj holky, snad nevadí že se přidám. KET byl 5.4. tak taky čekám. Dnes jsem testovala abych zjistila jestli je pořád ovitrelle v těle a test byl bílý, tak teď už zbývá jen vydržet do testování.
Ahoj, já byla na ket 6.4. a dnes jsem testovala, abych věděla jestli je ovitrell už pryč a je tam pořádný duch. Kolik jsi měla ovitrell a kdy, prosím? ![]()
Ahoj holky, já byla včera na kontrole 11 DC a sliznice je ideálně vysoká, ale není zřejmě v nic moc kvalitě ![]()
pí. Doktorka říkala, že by to nejspíš u jiných pacientů neřešila, ale tím, že ví co mám za sebou (to že opakovaně potrácím), tak si máme rozmyslet, jestli nepočkat na jiný cyklus…
Na jednu stranu si říkám, že sliznice byla vždycky top a krásně vysoká a stejně nic… na druhou stranu je to náš poslední mražáček ![]()
@cappuccinko Já jsem píchala ovitrelle 28.3. a měla jsem 6500 UI.
@Malinam a v cem neni idealni? Ze neni triple line? Ja vzdy myslela ze se resi jen vyska…
@Denniska22 drzim moc. palce, ja jsem v patek, den po tobe ![]()
Mas rizeny cyklus? Ja poprve ano. Utrogestanu (gynprodyl) mam 4 tablety denne (4× 200 mg) a misto Estrofemu Lenzetto.
Ja byla na KET v pondělí, ale ještě jsem nezkoušela test, minule jsem si dělala brzy a pak to bylo ještě více psychicky náročné. Ale příznaky, že by to vyšlo taky nemám. Nemá někdo zkušenosti, zda měl nějaké příznaky?
@Verča243 já jsem po Ket, z kterého mám dceru, snad neměla žádné příznaky. ![]()
@lenja.l já tentokrát dostala rovnou tři ty ampule. Dvě 31.3. a jednu 2.4. takže to budu mít falešné testy asi dloooouho
![]()
@cappuccinko Tak to si myslím, že ještě budeš mít dlouho. Ale u každého to vyprchává jinak tak snad to nebude dlouho trvat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.