KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
3.4.23 21:49

@Lenk29 jeee tak to i já tobě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
3.4.23 21:51

@Veru195 osobní zkušenost bohužel nemám. Dnes na kontrole jsem měla 9-10mm a ket bude ve čtvrtek. Sice se doporučuje alespoň 8, ale mám zafixováno, že jsou případy, kdy byla nižší a povedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
3.4.23 21:55

@Verča243 nenech se tím rozhodit. Opravdu se to stává a neznačí to nic špatného. Hlavně, že se podařilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
3.4.23 22:44
@Denniska22 píše:
@Lulu0707 teď mi došlo, že se už známe ze skupiny z ket listopad22 :hug:

Jojo, známe ❤️pripravuji se psychicky joga +meditace, teď půjdu na fyzio a upravila jsem stravu ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.4.23 17:26

Ahoj holky, chci se k vám připojit. V březnu jsme absolvovali 1 pokus ivf. Z 13 oplodněných vajíček nám zůstalo 7. Všechny ve stadiu blastocysty. Jedno mi zavedli, bohužel to nevyšlo :( a 6 máme zamrazenych. Takže doufám, ze teď během dubna budu moci absolvovat 1 KET. Za jak dlouho jste dostali menstruaci po vysazení léků po neúspěšném et? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.4.23 18:17

Veru195- Ahoj, v kolik zítra jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.4.23 19:14

@Clarisa7 ja po prvním neúspěšném KET dostala MS asi už za dva dny po vysazení prášků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
5.4.23 11:55

@cappuccinko Moc me mrzi, cim sis prosla :( Zitra mas tedy transfer posledniho embrya, jestli jsem dobre pochopila? Ja jdu zitra na kontrolu (mam rizeny cyklus), to budu 9DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
5.4.23 13:56

@miskuet Ano, zítra po poledni bude transfer posledního embrya z tohoto cyklu. A moc doufám, že to vyjde a už to bude poslední ket. Do dalšího cyklu se mi nechce. Je to pro mě dost psychicky náročné, ještě když nevím jestli by z dalšího byly nějaká zdravá embryjka nebo ne 🙁 Tentokrát to bylo prý moc velké štěstí, že byly zdravé tři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.4.23 14:17

Ahojky. Přidávam se k vám. Mám za sebou neuspecny transfer a teď jdu na KET v neděli. Řeším ale otázku zda 1 nebo 2 embrya zavést. Dával si někdo tady už 2? Pořád zvažují výhody a nevýhody. Děkuji ☀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.4.23 14:17

Ahojky. Přidávam se k vám. Mám za sebou neuspecny transfer a teď jdu na KET v neděli. Řeším ale otázku zda 1 nebo 2 embrya zavést. Dával si někdo tady už 2? Pořád zvažují výhody a nevýhody. Děkuji ☀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
5.4.23 16:39

@Veru195 tak ja mela 1.ket 7,8mm chytlo se a je z toho syn, 2.ket 8,5mm a ted 12 dc zatim jen 5,5mm a z toho mam poprve rizeny cyklus, mam zacit zavadet vecer estrofem a v sobotu jeste na kontrolu a koncem tydne by byl ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.4.23 17:36

@Denniska22 a při 8,5 to nevyšlo? Určitě se sliznice ještě zvýší, taky papkám estrofem :mrgreen: Mě právě řekla doktorka, že těch 5,5-6mm stačí, když je tripleline a kvalitní embryo, ale samozřejmě do toho jde člověk s riskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
5.4.23 18:25

@cappuccinko tak moc drzim palce!!
Uplne ti rozumim. My meli z prvniho IVF cyklu 3 zdrava embrya, pokazde KET v nativu, ani jednou se nezadarilo. Z druheho cyklu ksem mela stejne pocity jako ty - ty tri zdrava embrya oznacili taky za zazrak a taky jsem neverila a mela strach, ze by v dalsim cyklu nemuselo byt zadne zdrave. A mame teda 2 zdrava. Neni to jak v minulem cyklu, ale zaplatpanbuh za ne.
Budu moooc drzet palce!!! Dej pak vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
5.4.23 21:49

@Haruki ahoj. :) Asi ti neporadím, nikdy jsem to nemusela řešit. Ale asi by mé rozhodnutí ovlivnily věci jako je celkový počet embryí, jejich stáří a kvalita, zdravotní stav kvůli možnosti vícečetného těhotenství, doporučení lékaře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.