Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Anonymní s tulipánem já jsem taky v Heliosu
a zítra jdu na krev po 12 dnech od KET ![]()
Cauky holky, zitra me ceka prvni ket z prvniho IVF mame 7 snehulaku jednickovy kvality. Prvni transfer bohuzel nevysel. Pak sem cekala na pres2 mesice na menstruaci… No nakonec po injekci prisla a zitra jdem na to. 12DC sem byla na UZ, kde sem mela sliznici cca 10 mm + cystu vlevo cca 4 cm, pry to nevadi. No nevim. Ultrazvuk uz mi taky nikdo neudela… Tak uvidime. Domluvili jsme se, ze zavedeme dve embrya. Mame dva parecky mrazene spolu. Chodim do Sanusu v HK. Za KET tam chteji desitku. O mimco se snazime uz 3 roky. Z toho nas pred rokem bohuzel potkalo mimodelozni, na ktere se prislo az ve 2. mesici a jelo se akutne na sal… Doufam ted v dobry konec a moc vas vsechny obdivuju za silu jakou mate a odhodlani bojovat. Zdar a silu najdes v mimu ![]()
@cappuccinko děkuji snad máš pravdu budu věřit, ale včera mě to trochu semlelo a na nic jsem neměla náladu. Když to nevyjde máme posledního mrazáčka, do dalšího IVF jít s manželem nechceme a i toho posledního bychom nechali vložit někdy na podzim a mezitím bych se zkusila hodit do klidu pokud by to šlo.
Tak dnes jsem 6.den po ket a na testu sněhobílo. Duch z ovitrell úplně zmizel. Teď si můžu být jistá, že případný další duch by značil, že je to na dobré cestě. Jako vážně doufám, že ho tam najdu už zítra.
Protože ten bílý test vypadal hrůzostrašně.
Cauko, tak frcime domu. Mame tam dva kousky tak snad to dobre dopadne. Jak se citite? ![]()
Ahoj holky ![]()
právě jedu z CAR s datumem transferu 👶🏻
Tak snad bude číslo 5 pro nás tím šťastným 🍀
Jinak všem co už ho mají za sebou držím moc palce ![]()
Taky se pridavam a drzim palce k transferum. @cappuccinko jinak kdy planujes druhe testovani?
Příspěvek upraven 13.04.23 v 09:12
Ahoj všem ![]()
V první řadě bych chtěla všem popřát hodně štěstí a síly, i na nás se někdy to štěstí musí přeci usmát! ![]()
A přidávám naši zkušenost. Docházíme s partnerem do Gennet Praha Letná.
Snažíme se o miminko 3 roky (z toho už to budou 2 roky v Gennetu). Já (32let) jsem dle všech možných testů, které jsem absolvovala, zdravá, partner (37let) má lehce pomalejší spermie - ale nic, co by se nedalo vyřešit laboratorními metodami v rámci IVF.
1. IVF Květen 2021 OPU + ET
1. IVF Březen 2022 KET
2. IVF Říjen 2022 OPU + ET
2. IVF Duben 2023 KET
Držím všem pěsti ![]()
Přeju Vám všem kdo jdete dnes na transfer hodně štěstí 🙂 já jdu zítra a doufam ze to vyjde a budeme si moct popsat a podpořit i v dalších 9 měsících ❤️
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.