KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
915
11.4.23 21:46

Holky, určitě máte pravdu! Duben bude skvělý měsíc 🍀 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
11.4.23 21:47

@Verča243 určitě je možné, že se objeví později! 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.4.23 21:56

Anonymní s tulipánem já jsem taky v Heliosu :dance: a zítra jdu na krev po 12 dnech od KET :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
11.4.23 22:21

Cauky holky, zitra me ceka prvni ket z prvniho IVF mame 7 snehulaku jednickovy kvality. Prvni transfer bohuzel nevysel. Pak sem cekala na pres2 mesice na menstruaci… No nakonec po injekci prisla a zitra jdem na to. 12DC sem byla na UZ, kde sem mela sliznici cca 10 mm + cystu vlevo cca 4 cm, pry to nevadi. No nevim. Ultrazvuk uz mi taky nikdo neudela… Tak uvidime. Domluvili jsme se, ze zavedeme dve embrya. Mame dva parecky mrazene spolu. Chodim do Sanusu v HK. Za KET tam chteji desitku. O mimco se snazime uz 3 roky. Z toho nas pred rokem bohuzel potkalo mimodelozni, na ktere se prislo az ve 2. mesici a jelo se akutne na sal… Doufam ted v dobry konec a moc vas vsechny obdivuju za silu jakou mate a odhodlani bojovat. Zdar a silu najdes v mimu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
12.4.23 01:54

@Misakebek ahoj. Přeji zítra hodně štěstí! 🍀 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.4.23 07:07

@cappuccinko děkuji snad máš pravdu budu věřit, ale včera mě to trochu semlelo a na nic jsem neměla náladu. Když to nevyjde máme posledního mrazáčka, do dalšího IVF jít s manželem nechceme a i toho posledního bychom nechali vložit někdy na podzim a mezitím bych se zkusila hodit do klidu pokud by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
12.4.23 07:23

@Misakebek ahoj :andel: je nas tu vic co jde zitra :hug: dame to :srdce: :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
12.4.23 09:30

Tak dnes jsem 6.den po ket a na testu sněhobílo. Duch z ovitrell úplně zmizel. Teď si můžu být jistá, že případný další duch by značil, že je to na dobré cestě. Jako vážně doufám, že ho tam najdu už zítra. :oops: Protože ten bílý test vypadal hrůzostrašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
12.4.23 14:14

Cauko, tak frcime domu. Mame tam dva kousky tak snad to dobre dopadne. Jak se citite? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
12.4.23 15:08

KET 19.4.

Ahoj holky :mavam:
právě jedu z CAR s datumem transferu 👶🏻
Tak snad bude číslo 5 pro nás tím šťastným 🍀

Jinak všem co už ho mají za sebou držím moc palce  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
13.4.23 07:42

Všem kdo mají dneska transfer, držím palce!🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
13.4.23 08:27

Taky se pridavam a drzim palce k transferum. @cappuccinko jinak kdy planujes druhe testovani?

Příspěvek upraven 13.04.23 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.4.23 09:02

Taky přeji hodně štěstíčka 🍀 🍀 🍀 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.23 09:26

KET 12.4. Gennet Letná

Ahoj všem :)

V první řadě bych chtěla všem popřát hodně štěstí a síly, i na nás se někdy to štěstí musí přeci usmát! :srdce:

A přidávám naši zkušenost. Docházíme s partnerem do Gennet Praha Letná.
Snažíme se o miminko 3 roky (z toho už to budou 2 roky v Gennetu). Já (32let) jsem dle všech možných testů, které jsem absolvovala, zdravá, partner (37let) má lehce pomalejší spermie - ale nic, co by se nedalo vyřešit laboratorními metodami v rámci IVF.

1. IVF Květen 2021 OPU + ET

• 10 odebraných vajíček, 9 zralých, 8 oplodněných; do 5. dne zůstala 2 embrya ve fázi blastocysty
  • následoval ET - neúspěšný

1. IVF Březen 2022 KET

• neúspěšný

2. IVF Říjen 2022 OPU + ET

• 8 odebraných vajíček, 5 zralých, 5 oplodněných; do 5. dne zůstala 2 embrya ve fázi blastocysty
  • následoval ET - neúspěšný

2. IVF Duben 2023 KET

• KET 12.4., takže jsem 1. den po transferu

Držím všem pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
13.4.23 10:16

Přeju Vám všem kdo jdete dnes na transfer hodně štěstí 🙂 já jdu zítra a doufam ze to vyjde a budeme si moct popsat a podpořit i v dalších 9 měsících ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.