KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
10.5.23 16:43
@N89 píše:
@mesic09 je tam hodnota hcg 5,6 😥

Achjo, proc se teda ukazala ta slaba carka😔Fakt je mi to moc lito, drz se❤️ :hug:.Uplne si to umim predstavit. Zazila jsem 12 pokusu transferu a IUI, je fakt, ze ae mi nikdy ani ta slaba carka neobjevila, ale vim, jak to pokazdy bylo zoufaly.Co ted, mas jeste nejake zamrazene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
10.5.23 17:10

@N89 to je mi moc líto 😔to je vážně málo na 14ty den. Volala si do caru? Jak to planujes dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
11.5.23 12:59

@mesic09 @Hana94 ahojky, tak z caru chtějí, abych šla ještě v pondělí na krev, než se vysadí léky, ale nemám si dělat naděje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
11.5.23 13:01

Mám ještě 6 mrazacku, ale 2 jsou po dvou a dva po jednom, takže 4 pokusy, pokud všechny přežijí rozmrazení 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
11.5.23 16:44

@N89 je fajn ze si chtějí být opravdu jisti a hned to nezavrhnou 😊 už si premyslela kdy bys chtěla zkusit další ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
14.5.23 11:13

Ahojky 🙂 chvilku mi trvalo se s tím srovnat, je to po každý těžký, do toho jít znovu 🙄… Chtěla bych, co nejdřív, ale nevím, jak se k tomu postaví v Caru 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.5.23 10:34

@N89 ano to chapu a ani se ti nedivím 😔 je mi to líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
17.5.23 10:41

@Hana94 dekuji ❤️ léky vysazeny a teď zase čekání než přijde ms 🙄… A jak pokracujes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
17.5.23 13:31
@N89 píše:
Ahojky 🙂 chvilku mi trvalo se s tím srovnat, je to po každý těžký, do toho jít znovu 🙄… Chtěla bych, co nejdřív, ale nevím, jak se k tomu postaví v Caru 🙈

Uplne Ti rozumim, clovek se z toho potrebuje dostat.Ale zaroven mi pomahal kazdej dalsi pokus, kdyz jsem se na nej pak zacala zad tesit.Ze se bude neco dit. Uvidis, co Ti reknou v Caru a jak se budes citit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N89
209
17.5.23 14:41

@mesic09 ahojky, mám zavolat až dostanu má, objednaji mě na ultrazvuk a naplánuje se stimulace má ket a až po další ms bude transfer… A jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
17.5.23 15:37
@N89 píše:
@mesic09 ahojky, mám zavolat až dostanu má, objednaji mě na ultrazvuk a naplánuje se stimulace má ket a až po další ms bude transfer… A jak jsi na tom ty?

Tak to je skvely ale, ze uz pujdes do stimulace a pak uz bude dalsi ket :srdce:. Dej pak vedet kdy Te to ceka.
Ja co vim, tak jen to, ze mam pozitivni testy, ale ultrazvuk mam az 22.5. v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
18.5.23 10:03

@N89 držím palce ať je vše rychle za tebou a hlavně hodně štěstí do dalšího pokusu 😊 já já kontrole v caru měla všechno v pořádku bylo srdíčko a už mě poslali na gyndu tak jdu 24.5 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
4.4.24 17:18

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala i když asi v dubnu na Ket nepůjdu, byla jsem v únoru a v 10 TT zamlkle těhotenství. Uvidím jak se budu hojit, dnes je to 14 dní po revizi a pořád spinim, občas mám bolesti. Doufám že to půjde co nejrychleji, máme posledního mrazacka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.24 07:53
@katka-365 píše: Více

ahoj, sleduji vás všechny zatím zpovzdálí, čekám taky na další KET, zatím neúspěšně.

A 9. den není opravdu brzo, 8. den je prostě rozhodlo. Tady tyto falešné naděje jsou akorát obrovské zklamání. Když KET vyšel, tak jsem ducha měl 5. den a 8. den už slabou hezkou čárku. Pokud se nic neukázalo 10. den jsem vysadila léky, není čas čekat na zázraky do 14. dne a že jsem si toho z prožila taky už hodně. :zed: Alespoň člověk ví na čem je a případně může jít dál. ;) Držím všem palce, je to obrovský boj. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1123
18.4.24 10:16
@Anonymní píše: Více

ahoj jako ja sis nevsimla ze diskuze je rok stara🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.