Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, byla jsem ted v dubnu na ET a dneska jsem si delala test - 8.den po ET.Co si o tom myslite?😊Jako druhou carku vidim, ale uz mi to neprijde ani skoro jak duch.
@mesic09 vypadá to dobře je to hezká čárka 😊 nepucháa si před et nějaký pregnyl nebo něco takového s hcg? 🙂 čárka mi přijde dost silná na 8 den ale zase kdyby to měl být zbytek nějakých léku tak bych řekla ze je taky dost silná 😁 držím palce a dej vědět já to vypadá dal ![]()
@Hana94 Děkuju
. Měla jsem Ovitrelle 20.4., což je dneska 15 dní. Dělala jsem si test tenhle týden ve středu a byla tam slaboučká čárka, ale byla vidět. Ale spíš duch. Tak jsem si myslela, jestli to ještě není ten Ovitrelle, ale ta čárka zesílila. Taky mi to přijde brzy, dneska mám už druhý den po sobě takovou čárku, jako jsem dávala na fotce.
@mesic09 jsi ale jakoby 13dpo (pokud ti davali 5denni embryo), takže proč ne, mohlo se uhnizdit hned a proto je čárka už krásně vidět
nebo ti vkladali dvě?
@katka-365 To máš pravdu, že je to možný, jestli se uhnízdilo hned. Dávali mi 5 denní. A vkládali jen jedno ![]()
@mesic09 mohlo se vážně uchytit hned, říkají, že mezi 1-3dny je jasno, takže jestli se chytlo hned, pak není o čem ![]()
@mesic09 tak to bude ta dobra čárka ❤️ já nevedela ze ti dávali 5ti denní 🙂 gratuluji a přeji ať je vše v pořádku 😊
@Hana94 Dekuju
Snad to bude jeste silnejsi a vydrzi🙏🏼.Je to absolutni zazrak po tech vsech pokusech
.
U mě pořád nejasné, zda se jedná o mimoděložní nebo ne, po dnešním ultrazvuku to vypadá, že ne, ale hodnoty HCG zvláštní po 14 dnech Ketu 137 ob den 269, což bylo pozitivní, ale po tydnu jen 344, další hodnota po vysazeni léků 180, ale po týdnu a po menstruaci 211, další kontrola za týden. Máte někdo podobnou zkušenost?
@Verča243 Já jsem si myslela, že po KETu by mimoděložní být nemělo, když dají embryo přímo do dělohy a ono se tam přilepí na stěnu tý dělohy. Jak se to může stát?
Víte prosím, kdy se chodí na první ultrazvuk po ET (KET) když je pozitivní test?
@mesic09 Nepřilepi se hned musí se zahnizdit a to muže být 1-3 dny pák už se nepohne. Mě pred ketem říkali ať mám přiměřeně plny mocak udělali transfer a pak sem ležela a po 10ti minutách sem mohla jít na wc a těch 10 minut mi paní doktorka rikala ať hlavně nezvedam ruce aby nedošlo k mimodeloznimu tím jak mám plny mocak.
@mesic09 já sla v 5+4..byl jen žloutkový váček, bohužel dalsi kontorlu jsem už nestihla..po KETu jsem byla 5+6 a už bylo i srdíčko..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.