Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aluše1989
Já jsem na té imuno v Praze nebyla. To ti zjistili tam? Já mám základní imuno v pohodě, tak předpokládám že by mi nic nenašli. Kam chodíš do centra?
Já si v úterý potvrdím jednu čárku a vysadím amelgenen
@vbg
Ju tam, já myslela že mě prdne ale… Já jsem z Ostravy, tak jedu do Prahy tam jsem pokecala s Dr 15 min a že dobrý že můžu domu…
Pak na mě zkoušela že by bylo dobré přijít ráno na odběry některý den, tak jí říkám však když Vám to do teď nevadilo z Ostravy tak proč najednou. Tak byla ticho a stačilo z Ostravy 🤦🏼♀️ 😅 🤣
No já do toho Reprofitu právě ☺️ 🙂
No já to taky vidím podobně, út až středa…
A ty máš ještě mrazacka???
@Aluše1989
Já už nemám nic 🙄 vždycky jen jedno. A z 2IVF mi mrazili jednu morulu (zbytečně).
Měli jste v RF tu metodu polarizační mikroskopie? Kvůli tomu jdu tam právě!
@Olgca
Jejda 😪 a děti nějaké máš? Budete to zkoušet ještě jako samoplatci?
@vbg
Ty jo tak to fakt nevím… A co to je?
A kdy tam chcete jít?
@Aluše1989
Tak tys měla asi hodně vajíček. No to je metoda která se dává když je malo vajíček a ještě k tomu jsou jako nezralé. Oni vajíčko nechají dozrát a přesně nacasuji kdy oplodnit.
Chceme tam jít v srpnu
Příspěvek upraven 30.04.23 v 23:16
Nic holky já se loučím! Všem přeju hodně štěstí za vytouženým miminkem a tehulkam ať je vše v pořádku a klape všechno jak má!
![]()
@vbg
Jo takhle ahaaa 🙂
Oki, držím palečky a pak pokud si vzpomeneš tak písní do zprávy co a jak ☺️
Budu držet palečky 🙏 🍀
Ahoj holky, u nás se žádný zázrak neodehrává, takže se taky se loučím ![]()
Komu to vyšlo, držím moc palce 🍀 a ostatním mnoho štěstí do dalšího pokusu. Držte se ![]()
Ahoj holky, Vám kterým ket nevyšel ale měli jste nízké hcg.. jak postupujete? Čekáte až bude hcg na 0 a jdete na ultrazvuk? Me řekli ze utz není nutný.. ze stačí až dojdou mesicky a utz až budeme plánovat další ket. Díky za vaše zkušenosti.
Anonym 🌷
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.