KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
28.4.23 13:15

Bohužel myslím ze to vůbec není dobre 😔 ten 15 den bys měla mít dvojnásobek z toho 13. dne tak alespoň +-600 Hcg a tobě to klesá. Drz se a držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
28.4.23 18:09
@Anonymní píše:
Holky mate někdo zkušenost?
13 den po ket 302 hcg
15 den po ket 296 hcg

Myslíte, že je ještě šance? :(

Anonym 🌷

Moc mě to mrzi, ale bohužel ne. Jestli hcg klesá jde o neprosperujici tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.4.23 18:50

@Holkacoradacestuje taky mám za sebou 1 IVF a 5 neúspěšných KETu z toho 3 těhotenství (ZT ukončeno revizí protože přestalo bít :srdce:, 2× SP) + jedno Biochemko. Poslední KET vůbec nevyšel.
Přirozeně jsem neotěhotněla ani jednou…

Mám už snad všechny vyšetření a nebyl zjištěn žádný závratný problém :zed:, věk 25 a partner 33. Děti ani jeden nemáme.

Už se v touze po mímu topíme několik let a přijde mi to nekonečný a hrozně vysilující :nevim:

Aktuálně chceme zkusit test Endometrio (okolo 30k) a uvidíme co to přinese…

@Anonymní píše:
Holky mate někdo zkušenost?
13 den po ket 302 hcg
15 den po ket 296 hcg

Myslíte, že je ještě šance? :(

Anonym 🌷

Bohužel, je to neprosperující těhotenství a jedná se s největší pravděpodobností o biochemické těh. :( drž se! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 19:16
@Malinam píše:
@Holkacoradacestuje taky mám za sebou 1 IVF a 5 neúspěšných KETu z toho 3 těhotenství (ZT ukončeno revizí protože přestalo bít :srdce:, 2× SP) + jedno Biochemko. Poslední KET vůbec nevyšel.
Přirozeně jsem neotěhotněla ani jednou…

Mám už snad všechny vyšetření a nebyl zjištěn žádný závratný problém :zed:, věk 25 a partner 33. Děti ani jeden nemáme.

Už se v touze po mímu topíme několik let a přijde mi to nekonečný a hrozně vysilující :nevim:

Aktuálně chceme zkusit test Endometrio (okolo 30k) a uvidíme co to přinese…

Bohužel, je to neprosperující těhotenství a jedná se s největší pravděpodobností o biochemické těh. :( drž se! :hug: :srdce:

Ja už jsem zoufalá. Máme už jedno dítě, 3 roky. Na první ket. Chtěla jsem aby byli od sebe 3 roky 😏 dlouho jsme se dávala dohromady z porodu a věřila, ze to půjde hned jako u prvního dítěte.
Teď tři kety nevyšly, mam za sebou i hysteroskopii. Už nevím… dáváš mezi kety pauzu.?

• Citovat
  • Upravit
1722
28.4.23 21:42

Ja mam za sebou 2019 1 IVF - Et 2019 nic, ket 2019 mam holcicku, ket leden 2023 zamlkle tehu se samovolnym potratem mezi 10-11tt (chtela jsem pockat jestlimto telo zvladne samo), ket brezen 2023 - nic mozna biochemko jeden den byl duch
Mam endometriozu :nevim: jeste mame 5 zamrazenych embryii a jak jsem si tu povzdechla ze v roce 2019 byl pristup klinik lepsi tak dneska jak kdyby to cetli a doktor nabidl ze zkusime s rizenyma ketama ktery mam tak i s prednisonem a aspirinem🙏a pujdu i na odbery hormonu pri kontrole sliznice tak snad to pomuze🍀mam z toho zas ten dobry pocit jako v 2019 kdy po 3 mesicich anovulacnich cyklu a cekani na ket mi dali rizeny ket a vysel♥️ nadeje umira posledni! Tak to zkusime do tretice vseho dobryho jeste v kvetnu🙈 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 21:55

Taky jsem někde psala ze mi v 2019 přišel přístup lepší, alespoň v Heliosu. Co si nenastuduju nevím, nic neřeknou.
Já si dam dva cykly pauzu a ještě to zkusíme.
Přeji hodně štěstí v květnu :hug:

• Citovat
  • Upravit
1722
28.4.23 23:05

Dcera se podarila v cervenci a tak jsem taky chtela ted uz pockat ale manzel svym pristupem ze to do tretice zkusime a i doktor me v dobrym presvedcili ze jo:) ja si nebyla jista jestli to nebude zas planej pokus a nepockat zas na leto kdyz je vic slunicka😁tak kdyby zas nic tak leto to jisti♥️drzim palce at je ten dalsi stastnej pokus🍀a teda dneska me prekvapil doktor i sestricka ktera a za chvili volala. vse dovyridila to se mi od podzimu co to s nima resim prave nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
29.4.23 07:12

Tak jsem udělala test 9.den a snehobilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
29.4.23 08:33

@vbg
Já taky 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
29.4.23 11:14
@Anonymní píše:
Ja už jsem zoufalá. Máme už jedno dítě, 3 roky. Na první ket. Chtěla jsem aby byli od sebe 3 roky 😏 dlouho jsme se dávala dohromady z porodu a věřila, ze to půjde hned jako u prvního dítěte.
Teď tři kety nevyšly, mam za sebou i hysteroskopii. Už nevím… dáváš mezi kety pauzu.?

Jojo, dávám… po té revizi byla pauza půl roku, 2. KET červen - biochemko. Potom jsem pauzu neměla, protože hCG bylo minimální, tak nic nebránilo dalšímu KETu v Červenci, ale byl z toho spontánní potrat. 4. KET byl až v prosinci (taky SP) a teď poslední Duben a nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.4.23 11:24

@vbg já taky dnes dělala test a na jednom vyjel duch po limitu, (asi 2hodiny) a 2.jiný test nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.4.23 11:25

Přidávám foto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.4.23 11:27

2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
29.4.23 11:29

@Olgca
Na tom „covidovym“ testu vidím ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
29.4.23 11:31

@Aluše1989
Achjo 😪
Jaký je záložní plán?
Já objednala vitamíny za šílenou pálku a v srpnu měním car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.