KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vbg
492
25.4.23 20:34

@Olgca ne,ne.. prý se to nepočítá jsem se dnes dozvěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
25.4.23 20:35

@Malinam a kam chodíte v Brně? Já jsem byla v HELIOSu, teď UNICA a na poslední pokus zkusíme Reprofit.
Mimochodem já se znám s ředitelkou z UNICy a je mi to prd platný 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
25.4.23 20:57

@vbg aha, tak jsem tedy 6. den dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
25.4.23 21:08

@vbg Repromeda - upřímně žádnou hroznou zkušenost nemám, ale měli jsme tam 5 pokusů a nic z toho… tak to prostě chci zkusit někde jinde :nevim: udělají třeba něco navíc nebo jinak.

Neberu to tak, že budu mít nějaký výhody… spíš je fajn jít někam, kde budeš mít lidi ve kterých má někdo tobě blízkej důvěru 🙂 což samozřejmě dělá hodně.

Jinak kamarádka měla Reprofit jako gyndu a tak ji tam vydeptali, že se odhlásila a přešla jinam a na IVF pak za mnou do Repromedy a vyšel jim první transfer :palec:
Tak snad budeš mít větší štěstí na doktory, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.4.23 21:19

@Malinam to me mrzí 😔 držím palce do dalších pokusu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
25.4.23 21:21

@Hana94 děkuji :hug: já tobě přeju, ať je všechno v nejlepším pořádku 🍀 ✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.23 21:27

Holky já už to taky vzdala, 7 den náznak ducha, dnes 9. den odpo nic. Zázrak se nekoná, v pátek jdu na krev a začínám mít úplně černé myšlenky co když se ani další mrazacky nepodaří. Ach jo :zed: potřebovala jsem to aspoň nekam napsat. Snad budete mít víc štěstí, dělá mi radost vidět aspoň ty vaše čárky :hug:

• Citovat
  • Upravit
1722
25.4.23 21:33

@Malinam ja chodim do reprofitu a dceru mam z 1. Ketu (et nevysel) a taky tam chodim na gyndu… je dakt ze s pristupem v dobe et a ket v roce 2019 jsem byla vic spokojena… ted mam za sebou ket z ledna se ZT v 10 tt a KET v dubnu nic :roll: ale na repromedu i reprofit jsem slysela vzdy hezky recence… ja v dobe rozhodovani sla tam kde meli driv misto a konzulraci v repromede mi o mesic preobjednali tak uz jsem zustala v reprofitu😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
26.4.23 06:37

@Malinam chodila jsem do Heliosu a nikdy vic… ted jsme v reprogenesis a nemuzu si stezovat… je to rodinna klinika, pan Dr Štelcl je strasne super, je empaticky, pozitivni i vtipalek. Minuly neuspesny ket vzal i jeho. Tak jsem zvedava co rekne na dalsi… holt je to proste o stesti a nahode. O nicem jinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.23 07:57
@Denniska22 píše:
@Malinam chodila jsem do Heliosu a nikdy vic… ted jsme v reprogenesis a nemuzu si stezovat… je to rodinna klinika, pan Dr Štelcl je strasne super, je empaticky, pozitivni i vtipalek. Minuly neuspesny ket vzal i jeho. Tak jsem zvedava co rekne na dalsi… holt je to proste o stesti a nahode. O nicem jinem.

Ahoj, muzu se zeptat jaké mas špatné zkušenosti s helios?

Anonym 🌷

• Citovat
  • Upravit
vbg
492
26.4.23 08:01
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se zeptat jaké mas špatné zkušenosti s helios?Anonym 🌷

Nulová komunikace. Placení pomalu i za pozdrav. Po prvním a jediném pokusu jsme odešli. Ale jinak si myslím, že mají dobrou laboratoř. Určitě lepší jak v Unice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
26.4.23 08:51
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se zeptat jaké mas špatné zkušenosti s helios?Anonym 🌷

Prestimulovani hormony, z toho nekvalitni vajicka ale hlavne ze jich bylo hodne. Diphereline menopur, pro kazdou zenu!!!
Z 24 vajicek pouze 2 embrya, jeden potrat a kdyz mi texl potvrzoval ze nebije srdicko tak nebyl ani trochu empatickej, uz myslel ze mu asi dam dalsich 50 tisic za druhy cyklus. :roll: :roll: :roll: nemluve o tom, ze neresi problem neplodnosti. Rovnou ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
26.4.23 08:53

@snehurka000 přístup doktorů dělá hrozně moc, za mě je hlavní aby se člověk cítil dobře protože psychika dělá strašně moc 🙂

@Denniska22 na Helios jsem ze skupin nečetla nic hezkého, ale bývalá spolužačka od tam má chlapečka na 2. pokus… takže těžko říct :D jinak si nemyslím, že je to jen o štěstí… je spousta faktoru co to ovlivní.

Jinak já si připadám jak blázen, dnes (7. den po KET) jsem zase testla a ducha mi ukázal i test jiné značky 🙈 tak už vážně nevím… 8o :roll: jestli z tohohle něco bude, tak už ničemu nerozumím 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
26.4.23 08:54
@Denniska22 píše:
Prestimulovani hormony, z toho nekvalitni vajicka ale hlavne ze jich bylo hodne. Diphereline menopur, pro kazdou zenu!!!
Z 24 vajicek pouze 2 embrya, jeden potrat a kdyz mi texl potvrzoval ze nebije srdicko tak nebyl ani trochu empatickej, uz myslel ze mu asi dam dalsich 50 tisic za druhy cyklus. :roll: :roll: :roll: nemluve o tom, ze neresi problem neplodnosti. Rovnou ivf

To je šílený 😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
26.4.23 08:54

@Malinam ducha vidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.