Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malinam a kam chodíte v Brně? Já jsem byla v HELIOSu, teď UNICA a na poslední pokus zkusíme Reprofit.
Mimochodem já se znám s ředitelkou z UNICy a je mi to prd platný 🙈
@vbg Repromeda - upřímně žádnou hroznou zkušenost nemám, ale měli jsme tam 5 pokusů a nic z toho… tak to prostě chci zkusit někde jinde
udělají třeba něco navíc nebo jinak.
Neberu to tak, že budu mít nějaký výhody… spíš je fajn jít někam, kde budeš mít lidi ve kterých má někdo tobě blízkej důvěru 🙂 což samozřejmě dělá hodně.
Jinak kamarádka měla Reprofit jako gyndu a tak ji tam vydeptali, že se odhlásila a přešla jinam a na IVF pak za mnou do Repromedy a vyšel jim první transfer ![]()
Tak snad budeš mít větší štěstí na doktory, držím palce ![]()
@Hana94 děkuji
já tobě přeju, ať je všechno v nejlepším pořádku 🍀 ✊🏻
Holky já už to taky vzdala, 7 den náznak ducha, dnes 9. den odpo nic. Zázrak se nekoná, v pátek jdu na krev a začínám mít úplně černé myšlenky co když se ani další mrazacky nepodaří. Ach jo
potřebovala jsem to aspoň nekam napsat. Snad budete mít víc štěstí, dělá mi radost vidět aspoň ty vaše čárky ![]()
@Malinam ja chodim do reprofitu a dceru mam z 1. Ketu (et nevysel) a taky tam chodim na gyndu… je dakt ze s pristupem v dobe et a ket v roce 2019 jsem byla vic spokojena… ted mam za sebou ket z ledna se ZT v 10 tt a KET v dubnu nic
ale na repromedu i reprofit jsem slysela vzdy hezky recence… ja v dobe rozhodovani sla tam kde meli driv misto a konzulraci v repromede mi o mesic preobjednali tak uz jsem zustala v reprofitu😀
@Malinam chodila jsem do Heliosu a nikdy vic… ted jsme v reprogenesis a nemuzu si stezovat… je to rodinna klinika, pan Dr Štelcl je strasne super, je empaticky, pozitivni i vtipalek. Minuly neuspesny ket vzal i jeho. Tak jsem zvedava co rekne na dalsi… holt je to proste o stesti a nahode. O nicem jinem.
@Denniska22 píše:
@Malinam chodila jsem do Heliosu a nikdy vic… ted jsme v reprogenesis a nemuzu si stezovat… je to rodinna klinika, pan Dr Štelcl je strasne super, je empaticky, pozitivni i vtipalek. Minuly neuspesny ket vzal i jeho. Tak jsem zvedava co rekne na dalsi… holt je to proste o stesti a nahode. O nicem jinem.
Ahoj, muzu se zeptat jaké mas špatné zkušenosti s helios?
Anonym 🌷
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se zeptat jaké mas špatné zkušenosti s helios?Anonym 🌷
Nulová komunikace. Placení pomalu i za pozdrav. Po prvním a jediném pokusu jsme odešli. Ale jinak si myslím, že mají dobrou laboratoř. Určitě lepší jak v Unice
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se zeptat jaké mas špatné zkušenosti s helios?Anonym 🌷
Prestimulovani hormony, z toho nekvalitni vajicka ale hlavne ze jich bylo hodne. Diphereline menopur, pro kazdou zenu!!!
Z 24 vajicek pouze 2 embrya, jeden potrat a kdyz mi texl potvrzoval ze nebije srdicko tak nebyl ani trochu empatickej, uz myslel ze mu asi dam dalsich 50 tisic za druhy cyklus.
nemluve o tom, ze neresi problem neplodnosti. Rovnou ivf
@snehurka000 přístup doktorů dělá hrozně moc, za mě je hlavní aby se člověk cítil dobře protože psychika dělá strašně moc 🙂
@Denniska22 na Helios jsem ze skupin nečetla nic hezkého, ale bývalá spolužačka od tam má chlapečka na 2. pokus… takže těžko říct
jinak si nemyslím, že je to jen o štěstí… je spousta faktoru co to ovlivní.
Jinak já si připadám jak blázen, dnes (7. den po KET) jsem zase testla a ducha mi ukázal i test jiné značky 🙈 tak už vážně nevím…
jestli z tohohle něco bude, tak už ničemu nerozumím 😅
@Denniska22 píše:
Prestimulovani hormony, z toho nekvalitni vajicka ale hlavne ze jich bylo hodne. Diphereline menopur, pro kazdou zenu!!!
Z 24 vajicek pouze 2 embrya, jeden potrat a kdyz mi texl potvrzoval ze nebije srdicko tak nebyl ani trochu empatickej, uz myslel ze mu asi dam dalsich 50 tisic za druhy cyklus.![]()
![]()
nemluve o tom, ze neresi problem neplodnosti. Rovnou ivf
To je šílený 😳
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.