KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
27.4.23 09:42

@Malinam někde sem četla v nějaké diskuzi nevím jestli tady nebo jinde a někde mají ket za 7000,– 😁 nechápu proč jsou ty ceny tak rozdílné. My se nakonec rozhodli s tím ze to byl první ket a ze uvidíme jak dopadne a kdyby se nechytlo tak by jsme zkusili při dalším pokusu

@miskuet Jako je silnější ale porad nemám žádnou dálnici jako sem viděla u některých 😁 přidávám i s dnešním takhle se vybarvil skoro po 2 hodinách jinak byl také mnohem světlejší tak sem radši šla ještě na krev 😊 ale teď už je pěkný takový sem vždycky chtěla 😊 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
27.4.23 11:59

@Hana94 to bude ok :* :andel:

Pridavam fotku mych testu z tehotenstvi ze synem :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.4.23 12:05

@Denniska22 děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
27.4.23 13:35

@Denniska22
Já jsem 7.den po KET
3IVF a čtvrtý transfer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
27.4.23 13:37

@Hana94
V Unice Brno chtějí za KET 8500 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.4.23 14:48

@vbg tak to je za mě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.23 15:50

Tak po vysazení léků mi hodnota HCG klesá včera jsem měla už jen 180. Prý to musi monitorovat až do 0, ale dnes mi volala sestra z centra a tvrdila mi, že klasickou MS nedostanu, ale to mi přijde jako hloupost. Jak jste to měly vy, když HCG bylo nízké a zřejmě jde o biochemické těhotenství? MS přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.4.23 15:52

Ahoj tak já měla ket 13.4. a včera krev hodnoty 1467 test krásný tak přeji hodně úspěchů všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.23 15:58
@Verča243 píše:
Tak po vysazení léků mi hodnota HCG klesá včera jsem měla už jen 180. Prý to musi monitorovat až do 0, ale dnes mi volala sestra z centra a tvrdila mi, že klasickou MS nedostanu, ale to mi přijde jako hloupost. Jak jste to měly vy, když HCG bylo nízké a zřejmě jde o biochemické těhotenství? MS přišla?

Já měla po biochemickem MS velice silnou. Bolesti v intervalech jako kontrakce při porodu. Byla jsem s tím i na ultrazvuku. A MS přišla velice brzy, snad už 18 den po ketu. Byl to tehdy mazec.
Anonym 🌷

• Citovat
  • Upravit
93
27.4.23 16:05

Já právě po prvním Ketu měla taky příšerné bolesti, ale to jsem měla HCG negativní, teď při druhém Ketu jsem měla pozitivní test i HCG v krvi, ale v nízkém množství, po vysazení léků přišla MS do tří dnů a bolesti taky strašný, ale ráno mi posílala sestra žadanku na krev a psala mi tam, že kdybych měla bolesti nebo bych krvacela, tak mám jet na ambulanci a pak mi říkala do telefonů, že klasická MS nepřijde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.23 16:11
@Verča243 píše:
Já právě po prvním Ketu měla taky příšerné bolesti, ale to jsem měla HCG negativní, teď při druhém Ketu jsem měla pozitivní test i HCG v krvi, ale v nízkém množství, po vysazení léků přišla MS do tří dnů a bolesti taky strašný, ale ráno mi posílala sestra žadanku na krev a psala mi tam, že kdybych měla bolesti nebo bych krvacela, tak mám jet na ambulanci a pak mi říkala do telefonů, že klasická MS nepřijde 8o

To je zvláštní. Me to taky jako MS nepřišlo, proto jsem jela na kontrolu ke své doktorce. Ta mi řekla, že je to určitě MS, me hlavně zarazilo, že to přišlo tak brzy.. pak mi na klinice dělali 11 den utz. Další cyklus byl velice rychle. A teď další cyklus byl ket.
A kdy podle ní má přijít MS?

• Citovat
  • Upravit
93
27.4.23 16:34

To neřekla, jen že se musíme dostat na nulu s HCG a pak musí udělat doktor revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
27.4.23 17:30

@Nykaha29 Gratuluji :) ja mela KET 14.4. a dnesni krev 1030, tak na tom budeme podobne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
27.4.23 18:00

@Hana94
Ahojky, prosimtě můžu se zeptat který den ses začala testovat?
Já měla ket 22.4 a dneska jsem vlastně 5 den a nic 😔 ani duch nic…
Jinak gratuluji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
27.4.23 18:28

@Aluše1989 hodně slabého ducha sem měla 6ty den ale byl fakt nepatrný tak sem šla na krev 🙂 myslela sem ze špatně vidím 😁 ale jsou holky co mají ducha klidně až 10 den i déle tak bud v pohodě a ještě počkej 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.