Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@N89 já chodila na odběr do synlab říkali ze výsledky budou na e-mail do 2 dnů a sestřička mi poradila ze mám zkusit večer kolem 6 zavolat na infolinku jestli už to nemají nakonec mi přišel e-mail v půl 8 večer a další odběr sem měla výsledky druhy den ráno v 6 🙂 myslím ze si ty 2 dny dávají schválně rezervu a pujdes i v pátek na kontrolní odběr? 😊
@Hana94 já byla taky v synlabu, tak doufám, že to bude taky dřív 🙏 uvidím, jaka vyjde hodnota 🙂 jaké testy většinou používáš? Já měla Dr. Maxe a pak clearblue, a četla jsem, že ten Dr. Max má ty čárky slabší, ale je to asi blbost 🙈
@N89 píše:
@Hana94 já byla taky v synlabu, tak doufám, že to bude taky dřív 🙏 uvidím, jaka vyjde hodnota 🙂 jaké testy většinou používáš? Já měla Dr. Maxe a pak clearblue, a četla jsem, že ten Dr. Max má ty čárky slabší, ale je to asi blbost 🙈
Vím, že to nebyla otazka na me
,ale ja pouzivam jen Mamatest a objednala jsem so jeden Clearblue, ale zjistila jsem, ze to neni ten co jsem chtela, jak to ukazuje tydny.Je to ten normalni, co ukazuje carku.Ale nevadi, alespon zkusim jednou ten plastovy
.
@mesic09 na ty mammatesty jsem četla, že dělají falešné duchy, tak se v tom už nějak nevyznám 😁 teď mám objednaný livsane 🙂
@N89 já měla teď jen livsane z Benu ukázal slabého ducha 6 ty den po KET 4denniho embrya tak za mě spokojenost 🙂 chtěla sem si objednat mamatest, měli akci na e-shopu ale četla sem ze poslední půl rok se hodně zhoršili a dělají falešné duchy 🤷🏻♀️jinak podle té krve se z jednoho odberu moc nedozvis musí se zdvojnasobovat, ale uvidíš. Zkus kouknout na ty jejich stránky a tam je číslo tak zkus zavolat třeba kolem té 6 když si byla hned ráno. Na te infolince jsou do 7 🙂 držím palce 😊
@N89 také sem četla ze některé testy mají min barviva a jsou slabší 🙂
@N89 píše:
@mesic09 na ty mammatesty jsem četla, že dělají falešné duchy, tak se v tom už nějak nevyznám 😁 teď mám objednaný livsane 🙂
Jasne, no ja si delala 6.den po et a mela jsem ducha, ale 7.den uz byla viditelna carka a ted to snad taky neni falesne😅.Uz tam ale neni duch. Uvidim co v patek ukaze ten ClearBlue.
@Hana94 jj moc děkuji za tip, zkusím tam večer zavolat 🙏… Máš pravdu, asi budu muset ještě v pátek, abych viděla, jestli to dvojnasobi 🙄..štve mě, že tenhle car nedělá krev, to na obilnaku bylo automaticky 14 dní po transferu se šlo na krev 🙏
@mesic09 tak to falešné nebude 🙂… Já se spíš obávala toho, že mám ty čárky tak slabé 🙄
@N89 mě taky nevzali na krev jen sem volala ze mám pozitivní test a rovnou mě objednala na toho 11.5 a ze mám porad brát léky podle rozpisu 🤷🏻♀️ taky mě to stvalo ale když vezmem všechny peníze co se při IVF a ket zaplatí tak tady nějakých 280,– za krev už je minimum za ten klid to stojí 😁
@Hana94 ono o ty peníze nejde, spíš o to, že to jde přes ně a vyhodnotí ty výsledky a něco k tomu řeknou 🙂
@N89 to je taky další věc takhle musí člověk hledat co a jak ale myslím ze když oni uvidí ze se zdvojnásobila tak ti řeknou ze je to v pohodě a víc také ne to pak zase musí podle ultrazvuku 😊 já když sem šla tak hned jak by se mi nezvedla tak jak by měla tak bych hned volala do car a chtěla bych ultrazvuk hned ať vyloučí mimodelozni, nechtěla bych pak řešit ještě nějakou operaci nebo něco takového i z toho důvodu sem na tu krev šla 🙂 musíme jim věřit ze ví co dělají 😊
@N89 píše:
@Hana94 tak mám výsledky a je to špatné ☹️
To mě moc mrzi😔.Jak z toho poznas vysledky? Moc se v tom neorientuju.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.