Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@miskuet děkuji
pak napíšu.
Takže u vás to teď bude první ket z druhého cyklu (celkově čtvrtý ket)?
@Veru195 nene, tak jako tripleline ma. Tam snad doroste, proto jsem taky kyvla na sobotni kontrolu, abych si byla jista. Ze bude mit aspon 7
@cappuccinko ano ano, presne tak. Tri neuspesne. Kazdy se divil, protoze se synem jsem otehotnela hned napoprve, tak nikdo nechapal. Prijde mi, ze ta umela cesta telu nesedi. Pokazde jsem teda mela nativ (protoze mam ovulaci, sliznici ukazkovou), ale ted jsem se teda nechala premluvit k rizenemu, kdyz to trikrat v nativu nevyslo. Ty mas dnes ted rizeny nebo nativ?
@miskuet Tentokrát nativ (dostala jsem jen ovitrell) stejně jako předešlý. Předtím jsem měla dva řízené. Ikdyž teď jsem měla tři dny zpět ne úplně vzorné výsledky krve, tak mi nasadili estrofem plus tentokrát mi přidali medrol na snížení imunity.
@miskuet přirozeně jsem taky neměla problém otěhotnět. Zatím mi vyšel jeden ket ze tří, tak doufám že to dneska dotáhnu na 50% úspěšnost ![]()
@cappuccinko tak moc drzim palce aby to tentokrat klaplo! Kolikaty den planujes testovat? Ja mam dnes po kontrole a termin KETu 14.4.
@miskuet Děkuji. Všechno proběhlo v pořádku, tak snad
plánuji testovat v pondělí nebo úterý, abych věděla, že vyprchal ovitrell a pak nevím jak dlouho vydržím. A ty máš test v plánu kolikátý den?
Ahoj holky, snad nevadí že se přidám. KET byl 5.4. tak taky čekám. Dnes jsem testovala abych zjistila jestli je pořád ovitrelle v těle a test byl bílý, tak teď už zbývá jen vydržet do testování. ![]()
@cappuccinko tak moc drzim palce! Ja budu testovat 7. nebo 8. den po transferu.
Lenja. l- Ahojky, jé já jsem taky byla na KET 5.4. Kdy plánuješ testovat? Jinak přeji hodně štěstí.🍀
@Lenk29 Myslím že tak středa, čtvrtek myslím že déle nevydržím a co ty? Moc držím palečky aby ti to vyšlo, všem kteří jsou v očekávání přeji aby to vyšlo ♥️
Tak na sebe dávejte pozor a všem držím pěsti, ať nám to všem vyjde. 😊 🍀 🙏 ❤️
Ahojky. Jdu na transfer zítra. A chtěla jsem se zeptat zda jen tady někdo předtím ( v náručí mám ket) používal prolutex?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.