KET duben 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
2.4.23 19:39

Tak mě čeká zítra transfer, ale stal se mi úraz vymknula jsem si čéšku, dostala jsem na chirurgii pouze bandáž, ale nejde mi skrčit koleno do 90 stupňů, tak doufám, že transfer nějak zvládnu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
2.4.23 20:09

@cappuccinko ty kraso osm let 🙈 no snad tak dlouho cekat nebudu, na to už jsem krapet stará :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.4.23 20:26

5 KET

Ahoj holky :mavam:
ráda bych se k vám už jako trošku zkušenější člen přidala 😊 KET mi vychází na půlku dubna a je to náš poslední pokus z 1. IVF… tak uvidíme jak dopadne tentokrát 🙂

Můj příběh ve zkratce:
Na začátku jsme měli 5 testovaných mrazáčků.

1. KET skončil revizí po zamlklém těhotenství (přestalo být :srdce: )

2. KET biochemické těhotenství

3. KET skončil samovolným potratem v 5tt

4. KET (prosinec 2022) taky samovolný potrat v 5tt

Přeju všem ať je duben šťastným měsícem a splní se nám naše velké přání :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
2.4.23 22:28

@Lulu0707 8 let od prvního neúspěšného přirozeného těhotenství. První dvě skončily v 9tt a potom co jsem další musela ukončit v 22tt jsme začali zjišťovat, kde je problém a šli cestou Ivf. První cyklus byl jen jeden neúspěšný ket. U druhého cyklu vyšel hned první transfer, z kterého máme dceru. :) Na konci loňského roku jsem po dalším ketu bohužel musela na revizi v 9tt, protože nenaskočily srdíčka ( měli to být jednovaječní chlapečci) a teď nás čeká poslední ket tohoto cyklu.
Určitě nebudete čekat tak dlouho :wink: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
2.4.23 22:32

@Verča243 tak to snad nebude mít na transfer vliv 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
2.4.23 22:35

@Malinam ahoj, přeji aby číslo 5 bylo pro tebe to šťastné ;) 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
3.4.23 08:26
@cappuccinko píše:
@Lulu0707 8 let od prvního neúspěšného přirozeného těhotenství. První dvě skončily v 9tt a potom co jsem další musela ukončit v 22tt jsme začali zjišťovat, kde je problém a šli cestou Ivf. První cyklus byl jen jeden neúspěšný ket. U druhého cyklu vyšel hned první transfer, z kterého máme dceru. :) Na konci loňského roku jsem po dalším ketu bohužel musela na revizi v 9tt, protože nenaskočily srdíčka ( měli to být jednovaječní chlapečci) a teď nás čeká poslední ket tohoto cyklu.
Určitě nebudete čekat tak dlouho :wink: 🍀

No usli jste teda pekne dlouhou cestu 8o a hodně ztrát, které mě moc mrzi :,( já měla jeden samovolně potrat v 7tt a jinak zatím neúspěšně. Tak snad se obě brzy dočkáme // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
3.4.23 08:28

@Malinam vítej mezi námi :) no snad duben bude ten měsíc 🙏 a já dostanu dárek k narozeninám ☺️ držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
3.4.23 08:29

@Verča243 držím palce! ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
3.4.23 10:25

@Malinam ahoj :kytka:
Jsem na tom podobně, měla jsem 2× zamlklé z přirozeného těhu a 1× z ivf, ale dítko už díky bohu mám. Chceme druhé
:andel:
Snad se nám všem zadaří, připravujete se nějak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
3.4.23 10:26

@Lulu0707 teď mi došlo, že se už známe ze skupiny z ket listopad22 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
3.4.23 12:24

Děkuji moc za milé zprávy 😊

@Denniska22 nám se přirozeně nepodařilo otěhotnět, tak jsme šli do IVF 🙂 děti žádné bohužel nemáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.4.23 20:30

Sliznice

Ahooj holky, ve středu mě čeká 4 Ket. S jakou výškou sliznice do ket jdete? Já s ní mám od mimoděložního těhotenství problém. Doroste mi maximálně na 7 mm, což prý stačí, ale buď se embryo nechytlo vůbec a nebo z toho bylo ZT v 9 týdnu. Tak chci trošku povzbudit, že i s nižší sliznicí byl Ket úspěšný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.4.23 20:59

Ja mám dneska po KET, tak doufám, že se to povede, je to moje podruhé poprvé se ani nechytlo. Dnes se napoprvé nepodařilo embryo zavést a museli to opakovat podruhé v pohodě, tvrdili že je to normální a že to může být dobré znamení, že má velkou lepivou schopnost, ale kdo ví. Máte s tímto někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
3.4.23 21:41

Veru195- Ahoj, já jdu taky 5.4. 😊
Držím pěsti.❤️ 🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.