Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nemáte někdo zkušenost proč se předepisuje clexane na ředění krve? Podle rozboru ho nepotrebuji, ale po KET si mám píchat 1 injekci denně.
@Verča243 pokud nemáš poruchu srážlivosti, tak asi jen tak aby se to lépe prokrvovalo ![]()
@Verča243 píše:
Nemáte někdo zkušenost proč se předepisuje clexane na ředění krve? Podle rozboru ho nepotrebuji, ale po KET si mám píchat 1 injekci denně.
Já mám zkušenost, píchala jsem taky, ale proč…to vi buh
každopádně mi to nezabralo ![]()
Evelinka211- Ahojky, děkuji za optání. Mám o cca 2 h posunuto implantační okno. Tak budou vkládat embryjko mezi 10-11 h. 😊
Ahoj, holky. Ráda bych se přidala. 🙂 Ket mám naplánovaný na čtvrtek 6.4.
Ivf podstupujeme kvůli genetické zátěži. Už mám za sebou dost neúspěšných těhotenství a zatím se nám zadařilo jednou. Mám doma dvouletou dceru, ale moc bychom chtěli ještě druhé miminko.☺️
@cappuccinko ahoj
vítej mezi námi. Budu držet pesti a závidím holčičku ❤️
Ahoj holky, taky mě čeká KET, poprvé v řízeném cyklu. Cca polovina dubna. ![]()
@cappuccinko my taky kvůli genetické zátěži. Jinak moc drzim palce!
@Lulu0707 čekali jsme na ni 8 let.
můj sen se už splnil. Ale pořád cítím, že bychom měli mít další.
@miskuet takže jste embryjka posílali na pgd? A můžu se zeptat o jakou gen. zátěž jde?
@cappuccinko ano ano, posilali na pgd (resp. dnes uz se to oznacuje PGT-M). Metabolicka porucha, na kterou mi zemrel chlapecek v porodnici
Mame dve zdrava embryjka z peti. Co u vas, jestli se muzu zeptat?
@miskuet taky jdu rizeny ket poprve. A mame posledni zdrave embryo, pak uz jen dve mozaiky. Tvoje ztrata me mrzi ![]()
@miskuet je mi líto, že jste o chlapečka přišli.
Já musela ukončit těhotenství v 22. týdnu, chlapeček měl hodně poškozené ledviny a nezvládl by to. Já mám polycystické ledviny, jsem nositelem ještě další nemoci ledvin a manžel má deformaci na genu ovlivňující růst. Počít přirozeně by byl moc velký risk. Tenhle cyklus Ivf jsme měli 3 zdravá embrya z 9. Teď už je na řadě poslední.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.