Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ano zítra přijde Endometrio a příští týden bude KET. Berou vzorek sliznice, ale úplná pohoda. Tak to máte krásný počet. Na PGT nám šlo 6 a 5 se vrátilo zdravé.🙏 🙏 🙏 😊
@Evelinka211 já měla myslím 11 vajíček z toho 10 oplodneno. Přítel měl v den odběru špatnou koncentraci tak byla metoda ICSI do pěti dnů jich přežilo 6 ty byly všechny zamrazeny, protoze jsem měla OHHS a na konci dubna jdu pro naše 4. 🙏 😁
@Evelinka211 píše:
Já byla na kontrole v pátek, sliznice 6 mm, v sobotu jsem píchala Ovitrelle, a od pondělí mam 2× denně Utrogestan.
Držím pěsti, ať jsou výsledky v pořádku 🌸
Kdy jdeš na transfer?
@Lulu0707 já jdu už zítra na 10h
těším se a zároveň bojím ![]()
Mate udělenou genetiku?
Duben uteče jako voda a budeš těhotná ![]()
Příspěvek upraven 30.03.23 v 13:44
@Evelinka211 tak moc držím pesti, kam chodíte? Genetiku embryjek nemáme, naše v pořádku ![]()
@Evelinka211 no snad už to vyjde 🙏 ❤️Dekuju. Ale kdyby ne, tak ještě máme dvě!
@Evelinka211 píše:
@Verča243 můj manžel je asi stejný jak ten tvůj, taky mi pořad říká, ať to neřeším, nemyslím na to atd… ale nechápe co to znamená pro mě 🥹
Já vůbec nevím co je ten estrofem😎 jen podle Google😇
Ten můj mi naštěstí nic nerika 🙏 v tomhle je skvelej musím říct. Vše s nim probiram. Jen když testuju, tak vždycky říká “už”? Nedělej ho tak brzy” ![]()
Děkuji moc
nevím, zda vůbec usnu
snad to proběhne hladce, bez komplikací ![]()
@Evelinka211 taky přeji hodně štěstí. Věřím, že to dobře dopadne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.